Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Cherokee 2.1 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Petyo Kyurkchiyski Преглед на мнение
    От: Покупка на Cherokee 2.1 TD

И така,
    след цял ден търкаляне под над и около Джипа, уснатових и отстраних няколко нередности.
    Първо, маркуча който отвежда маслените пари от капака на главата и ги вкарва във въздуховода след филтъра беше скъсан.
    Второ, жилото на ръчната беше съвсем хлабаво, предполагам е задържало и са го охлабили, но след подмяната на цилиндърчето е ОК и го натегнах и вече имам ръчна
    Трето, свалих маркучите на турбото, турбината духа яко, но като я запуша с ръка плътно не може да мине въздух през ръката. Интеркулера беше пълен с масло, много масло. Измих го с обезмаслител, но като запуша единия отвор и духна в другия изпуска малко въздух от пластмасата отстрани. Личи си външна намеса и опит за отваряне. Под него и около него имаше много масло, това ме навежда намисълта че е турбото, както и луфта който е осезаем.
    Иначе джипа върви добре, поема от малки обороти и вдигна 130 при 3100, нормално си върви без да се зори при 2000/2100.
    Отзат като го форсирам за момент излиза черен пушек после изчиства и като паднат оборотите пак излиза малко черно. Мисля че е нещо аванса защото ми се стори да чука като го ръчках, но това ше го гледа майстор.
    Теча на масло е около не е много голям, за цяла нощ прави 2 петна с 5-10 см диаметър.
    Има леко разминаване в предните колела, утре ще го карам на реглаж и регистрация в КАТ.
    Като включа на задна понякога има едно почукване, също се чува и като карам по черен път от време на време. Едно кухо дрънчене като да ми удря гърнето.
    И още нещо установих че има един маркуч излизащ от раздатката и отиващ към мотора, горе пък има един на всмукателната генерация затапен с болт. Предполагам че е отдушник и е умишлено махнат за да не вкарва масло и да чади. Не знам да го оставя ли така или да го свържа?
    Освен това от раздатката стърчи една букса висяща в нищото?
    Ето снимки на убавеца, казва се Мечо https://picasaweb.google.com/lh/webU...20726357738528
    Здравей, прочетох всичките постове, които си написал колега и виждам че си се преборил с възтановяването на джипа. Мо
    же ли да те помоля за малко снимков материал на двигателя и най-вече маркучите по вакума, кой от каде е каде трябва да се закачи, че имаме малки затруднения с това.
    Благодаря предварително!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X