Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Hyundai Santa fe или Kia Sorento

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Hyundai Santa fe или Kia Sorento

Първоначално публикуван от greentree Преглед на мнение
    Благодарско за разяснението...още малко ще го поумувам....иначе най-ми е на сърце Granda na Jeep...бензинка,ама и с газ пак надхвърлям 20-25 л./100, но жената не ще и да чуе за такъв звяр ....
    ... изненадай жената - убеди я да се качи за едно кръгче в гранда и ще видим дали ще иска друго возило
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Колега, вече повече от половин година, гледам, го караш това Соренто. С какви впечатления си, че и аз съм хвърлил око на едно апетитно от 2004?
      Здраво ли е, колко харчи и как са цените на частите?

Коментар

Здравей колега!Ще споделя с теб моите впечатления от Соренто.Лично аз съм доволен.Возията е добра като за SUV.Само задницата му е малко лека но ако си карал автомобил със задно предаване няма да имаш проблем. Частите са на поносими цени-все пак е джип,не е жигула.Относно разхода-много пъти съм го казвал че не може да се говори за автомобил 4х4 и в същото време да се мисли за икономии на гориво.Подготви се за среден разход в града между 10 и 12л на 100км.Извън града между 9 и 11л на 100км-в зависимост от стила ти на шофиране.Но като цяло си мисля че ще останеш доволен от автомобила защото/това е лично мнение/ в съотношение цена-качество няма много марки автомобили които са на пазара които да конкурират КИА СОРЕНТО.Желая ти успех
        Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Благодаря! Безаварийно и леко!

Коментар

Здравейте колеги, искам да питам относно двата джипа и да си изясня някой от въпросите си. Санта фе 2.0д или Киа Соренто 2.5д
            1. Кой двигател е по надежден и по лесен за обслужване. Масла, ролки, ремъци. Кои е с по-добра динамика за килограмите си.
            2. Скоростна кутия задължително автоматик, коя е по-добра и по-здрава.
            3.На коя окачването е по-здраво.
            4. Кое 4x4 е по-добро.

Ще се кара всекидневно по нормалните ни Уж пътища и съвсем леко и рядко на черно за пикник.
            Благодаря предварително колеги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X