Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми Джип или SUV

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте ми Джип или SUV

Жена ми има книжка от 29 12 2006г. Купих и Тракер к.б. автоматик 1996г. Водещо при покупката беше желанието на жена ми за този модел и добрите отзиви за автомобила като цяло. Четири месеца го кара по улиците на София без никакви ядове. А тя има дарбата да цели всички дупки, ями и неравности-истински талант. После го откраднаха. Преди две седмици ни докараха от Германия Витара 16V д.б. пак авт.1994г.
    Харчи 12/100 бензин в града. Извън града и офроуд още не съм го карал.
    Пиша всичко това, защото според мен и жена ми комбинацията млад шофьор+авт.+Витара/97к.с./ е балансирана-добра. А Витара след 2000г. е супер-всичи гореизброени / и други / качества + още по-голям комфорт.
    Успех при избора.

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
      това си е екзотика но го пропуснах вярно е
      Колегите от Румъния се движат с едно такова, прави впечатление че където аз карам на заден мост само, с моите галоши за мъгла, това нещо едвам издрапва на двойно и с чисто нови BFG ол терен. А и разхода му е колкото на моя трактор, при условие че караме заедно и в колона. Да ама аз съм 4.0 а то е 1.8... Нещо не ми се връзва аритметиката с тоя Пинин...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Нещо не ми се връзва аритметиката с тоя Пинин...
        няма как да ти се върже, защото пинина е проектиран за жена, която ходи на работа и взима децата от училище, а тракторът ти е проектиран по военни стандарти и е за гората
        наллл' тъййй
        LZ1RED

Коментар

Ъъъъ. Не е точно тъй. Погледнете един Пинин отдоло и ще разберете за какво говоря.
          Верно в сравнение с Вранлера е муден. То в сравнение с Вранглера кое ли не е. И вътре светят някви лампи за по икономично. Предупреждава като му даваш газ. Лудница.
          Обаче искам да го чуя Димата какво ще каже след някоя командировка при която са карали на сняг.

Коментар

Абе гумите му са по-големи от моите и по-високи. Вярно че моите са бебешки, ама като погледнеш чисто геометрическата проходимост, ъглите на подход, клирънса и тн, той трябва да е по-добър. Е вярно че аз имам още много аванс да слагам по-големи колелета а той не, но сега са такива нещата... Нещо не се връзва...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Ъъъъ. Не е точно тъй. Погледнете един Пинин отдоло и ще разберете за какво говоря.
              Верно в сравнение с Вранлера е муден. То в сравнение с Вранглера кое ли не е. И вътре светят някви лампи за по икономично. Предупреждава като му даваш газ. Лудница.
              Обаче искам да го чуя Димата какво ще каже след някоя командировка при която са карали на сняг.
              А, знаеш ли колко съм надобрял с малкия лост а?
              Съвсем съм си ON DEMAND да знаеш
              А сега сериозно - вече имаме пикапа със суперселекта и едва ли ще ползваме Вранглера за такива неща, освен за нещо специално.

Коментар

Ти пък хептен свали гарда. Къде видя геометрическа проходимост при тая табуретка.
                Исках да кажа само че 4х4то му е добро на асвалтов сняг.

Коментар

Ти пък хептен свали гарда. Къде видя геометрическа проходимост при тая табуретка.
                  Исках да кажа само че 4х4то му е добро на асвалтов сняг.
                  Ами отпред няма свес, отзад също, базата е къса а колелетата високи, клирънса му е по-голям от моя в момента... Така че в това е по-добър в момента. Разликата е че аз има накъде да раста а той не...

Коментар

Категорично съм на мнение, че "жена с джип = луд с автомат"!

Коментар

Че тя и без джип = луд с автомат.

Коментар

Че тя и без джип = луд с автомат.

Коментар

абе каквото и да си говорим, джипа си е джип. ама женска с джипа си е опасна работа. днес в СБ една мацка с мл замалко и не ме видя. стоя си аз на паркингче и си гледам и усещам колата ми се марда. И гледам МЛ на заден ход. тряяяс. мамицата ти.... и така. мацките с малки колички и малки мотори. 1.2 бенз. тва ми е мнението

Коментар

Първоначално публикуван от weedmactep Преглед на мнение
                            абе каквото и да си говорим, джипа си е джип. ама женска с джипа си е опасна работа. днес в СБ една мацка с мл замалко и не ме видя. стоя си аз на паркингче и си гледам и усещам колата ми се марда. И гледам МЛ на заден ход. тряяяс. мамицата ти.... и така. мацките с малки колички и малки мотори. 1.2 бенз. тва ми е мнението
                            Мога да ти покажа мацка която кара 4л. кола и го прави наистина ДОБРЕ, и може да скрие топката на много от мъжете.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

При полужение, че ще се кара предимно градско няма смисъл от огромни габарити и голяма проходимост. Според мен добър избор са фронтера, фрееледър, рав, терано 2, гранд витара, кия спортидж, хонда (забравих им модела XR-V май беше), дори рено сценик 4Х4.

Коментар

вчера гледах в е-бея един ФЖ-крузер на по-малко от 2 години за символична цена... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-....c0.m245.l1318

лошото е, че е акцизен... иначе това е хубава кола, която жената да кара през седмицата, а ти през уикенда
                                Разхода не е толкова фатален - предполага се, че жената няма да върти повече от 100-200км/седмица
                                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X