Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива или Фронтера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: От: Нива или Фронтера

Честито колега-жив и здрав да я караш по ловните полета.
    Ако имаш някакви въпроси заповядай във "ВАЗ"-раздела.

Коментар

От: Нива или Фронтера

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      ...
      Е - сега освен Нива друго не искам
      ...
      Посъветвах колегата да вземе Фронти...
      Интересен феномен се получи тук
      Ти караш Нива и му препоръчваш Фронтера. Аз карам Фронтера и му препоръчвам Нива.
      Мисля, че не се е случвало до сега.

На автора на темата: Честито и наслука!
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

На автора на темата: Честито и наслука!То ще е и малко "на спусък".,ако може!
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Честито,много и безаварийни километри!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

RUSI12,

Чета ти темата и ти се чудя за какво въобще питаш. До сега си карал Нива - знаеш какво е. Удовлетворява те. Имаш още една за части. Като гледам, не искаш да наливаш в тунинги и други простотии. Ами Нивата е една от най-проходимите във фабричен вид. Има много по-добри и по-проходими джипки, но не и на тази цена, не и без допълнителни доработки.

Аз ходих на затвореното трасе на "Провдив и приятели 4" през Декември. Та трасето го минаха доста джипки. Сериозни и подготвени. И между тях ... една бяла Нива. Ама напълно стокова, даже и без кални гуми. И си го мина ей така - като на майтап, сред тия дето са наляли хиляди в джипките си.

Да ти е честита! Много безаварийни километри ти пожелавам.
            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
              Интересен феномен се получи тук
              Ти караш Нива и му препоръчваш Фронтера. Аз карам Фронтера и му препоръчвам Нива.
              Мисля, че не се е случвало до сега.

На автора на темата: Честито и наслука!
              Винаги търсачи на непознатото, колега .

Коментар

Честито и от мен,много безавариийни и дай някоя снимка на Нивата
                Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                  И си го мина ей така - като на майтап, сред тия дето са наляли хиляди в джипките си.
                  В такъв случай или трасето е било твърде слабо, или налетите хиляди в другите джипове са били за сини пръскалки и хромирани булбари.

Нивата, че има достойнства-има, ама да се сравнява със сериозен джип по който са направени подобрения за хиляди, ако подобренията са каквито трябва-еми несериозно е. Пък даже и нямала кални гуми...
                  Майтап ли си правиш с нас?..
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    В такъв случай или трасето е било твърде слабо, или налетите хиляди в другите джипове са били за сини пръскалки и хромирани булбари.

Нивата, че има достойнства-има, ама да се сравнява със сериозен джип по който са направени подобрения за хиляди, ако подобренията са каквито трябва-еми несериозно е. Пък даже и нямала кални гуми...
                    Майтап ли си правиш с нас?..
                    Коле, задкормилното устройство е най-важно!!!
                    Нивата, че го е минала, минала го е.... Защото човекът си я и пазеше, доколкото става ясно от клиповете.... Гледал съм клиповете, но не го е минала за същото време, което го е минал и другият Джип(с Главно Д, уж тунингован)....
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Бе тя е ясна работата какво е било състезанието щом и без "кални гуми" са карали:нещо символично ей тъй за панаира.
                      Ама както и да е:дето се вика важното е,че с каквото можахме помогнахме в темата и човека си направи избора.
                      Добър или лош времето ще покаже.
                      Смятам,че за това за което писа,че ще я ползва ще му върши работа машината.
                      Последно редактирано от Янко Желязков; 12-06-12, 23:19.

Коментар

Колега, незнам от къф зор си се наточил на НИВА. Само заради щото е по-евтина е доста глупав аргумент, не мислиш ли?

Нека Ясен да ме извини, но с тая тема ми напомняш една друга, в която отявлен авто-мазохист упорито и разгорещено ме убеждаваше, че е много по-на далавера да си купиш КАМАЗ, отколкото някой МБ 6х4 с блокажи, понеже частите на КАМАЗа били къде-къде по-евтини и ги имало по всички селски гаражи!

Обаче ''колегата'' все така упорито избягваше да ми отговори не е ли по-добре да си платиш и да караш спокойно, отколкото да висиш през ден в сервиза, да губиш пари, да се разправяш с майстори, да палиш цигарите една от друга, да псуваш и да ти побелява косата. Ти как мислиш? И като са по-скъпи другите джипове, колко са по-скъпи? Милион? Два?

Навремето ходихме с моя шеф с една НИВА на лов от София до Буйново, малко село в Родопите, почти на гръцката граница. Батка, за теб незнам, аз съм 186 висок и 110 кила дебел. Като слязох от пущината м...те ми се бяха качили в гърлото, гърба ме болеше ужасно, коленете ми бяха подути! Грам комфорт няма тоя курник! Па за багажник да не говорим.
                        Брат, виж, с две думи - кеф цена няма. А и живота е доста кратък за да правиш такива геройски саможертви.
                        А сега най-важното - да питаш във Форума какво да си купиш е все едно да питаш кои гащи да обуеш. Така, или иначе ще се случи само и единствено това, което ти желаеш. Самия факт, че изобщо пускаш такава тема говори, че ти незнаеш какво искаш - сладко, или солено, бира, или вино.
                        Иначе не се коси, не си само ти в дилема - някъде имаше една безумна тема ''Лада Нива с/у Нисан Патрул''. С други думи колегата е имал предвид ''Кокошка, с/у тиранозавър''
                        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                          Колега, незнам от къф зор си се наточил на НИВА. Само заради щото е по-евтина е доста глупав аргумент, не мислиш ли?

Нека Ясен да ме извини, но с тая тема ми напомняш една друга, в която отявлен авто-мазохист упорито и разгорещено ме убеждаваше, че е много по-на далавера да си купиш КАМАЗ, отколкото някой МБ 6х4 с блокажи, понеже частите на КАМАЗа били къде-къде по-евтини и ги имало по всички селски гаражи!

Обаче ''колегата'' все така упорито избягваше да ми отговори не е ли по-добре да си платиш и да караш спокойно, отколкото да висиш през ден в сервиза, да губиш пари, да се разправяш с майстори, да палиш цигарите една от друга, да псуваш и да ти побелява косата. Ти как мислиш? И като са по-скъпи другите джипове, колко са по-скъпи? Милион? Два?

Навремето ходихме с моя шеф с една НИВА на лов от София до Буйново, малко село в Родопите, почти на гръцката граница. Батка, за теб незнам, аз съм 186 висок и 110 кила дебел. Като слязох от пущината м...те ми се бяха качили в гърлото, гърба ме болеше ужасно, коленете ми бяха подути! Грам комфорт няма тоя курник! Па за багажник да не говорим.
                          Брат, виж, с две думи - кеф цена няма. А и живота е доста кратък за да правиш такива геройски саможертви.
                          А сега най-важното - да питаш във Форума какво да си купиш е все едно да питаш кои гащи да обуеш. Така, или иначе ще се случи само и единствено това, което ти желаеш. Самия факт, че изобщо пускаш такава тема говори, че ти незнаеш какво искаш - сладко, или солено, бира, или вино.
                          Иначе не се коси, не си само ти в дилема - някъде имаше една безумна тема ''Лада Нива с/у Нисан Патрул''. С други думи колегата е имал предвид ''Кокошка, с/у тиранозавър''
                          Цялата истина написана прекрасно.Подкрепям напълно. +1

Коментар

Мишоци,
                            отговорът на темата беше ясен още с пускането й.
                            Авторът не се е наточил на Нива. Той е притежавал до сега такава и се чуди дали да си вземе пак. доста силен аргумент в тази посока е наличието на един гараж части за Нива. При това положение, за да си вземеш нещо различно от Нива, трябва да си крайно отвратен от Нива и да искаш да я смениш за "каквото и да е, само да не е Нива". А ако беше така темата нямаше да бъде "Нива или нещо друго", а щеше да бъде: "различно от Нива или друго различно от Нива".

П.П. Имам един комшия с Нива. Ловец е. Никога няма да си вземе нещо различно от Нива. Дори пари за гуми не му се дават.
                            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                              гараж части за Нива.
                              Ако човек е събрал един гараж части от каквато и да е кола, това говори за начина на поддръжка и експлоатация. Тогава решението еднозначно е Нива - ремонти така или иначе ще прави, поне да струват по-малко.

Коментар

E аз разбрах, че тоя гараж части си е една друга нива, която ще се ползва за части ако има нужда...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X