Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Самурай или Дайхатсу Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки Самурай или Дайхатсу Фероза

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Стига СПАМ!

По тема - не трябва да се сравняват два концептуално различни автомобила.... Самурая да се сравни с Дайхатсу Роки.. Тогава ще гласувам за Роки.
    Ко рече ? Къв спам ? Кво Роки ?
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Ко рече ? Къв спам ? Кво Роки ?
      За СПАМ-а не говорих на теб. Не се стягай....

Като говорим за Самурай - става на въпрос за кола с два твърди моста.

Като говорим за Ффероза - за независимо предно окачване.....

Та затова корректно да се сравнява Самурая с Дайхатцу Роки, понеже и то е на два моста....

А Фероза да се сравнява с Витара например....

Това ако говориме в рамките Сузуки / Дайхатцу.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        За СПАМ-а не говорих на теб. Не се стягай....

Като говорим за Самурай - става на въпрос за кола с два твърди моста.

Като говорим за Ффероза - за независимо предно окачване.....

Та затова корректно да се сравнява Самурая с Дайхатцу Роки, понеже и то е на два моста....

А Фероза да се сравнява с Витара например....

Това ако говориме в рамките Сузуки / Дайхатцу.
        Ясно
        Точно този раздел трябва да има най-голям контрол от модераторите ... всеки нов първо влиза в него и питайки става мазало ... много разбиращи без да са имали достъп до конкретните возила ... много подигравки ... новите потребители се объркват ... това влияе на името на форума !

Коментар

Искам да попитам и за Самурай SJ410. Притеснява ме дали не идва малко мощността. И също какви са плюсовете и минусите на 2та варианта 410 и 413. До колкото знам също 413 има 5 скорости а 410 - 4. Предварително се извинявам ако въпросът ми е безсмислен и благодаря на всички за отговорите.
          Поздрави, Виктор

П.С.
          Веднага бих си купил дизелово Роки, но трудно ще се справям с разхода - студент ще бъда, пък ние вечно страдаме от безпаричие
          Последно редактирано от CarTest™; 05-06-12, 16:38.

Коментар

Първоначално публикуван от petrov-xvs Преглед на мнение
            Искам да попитам и за Самурай SJ410. Притеснява ме дали не идва малко мощността. И също какви са плюсовете и минусите на 2та варианта 410 и 413. До колкото знам също 413 има 5 скорости а 410 - 4. Предварително се извинявам ако въпросът ми е безсмислен и благодаря на всички за отговорите.
            Поздрави, Виктор

П.С.
            Веднага бих си купил дизелово Роки, но трудно ще се справям с разхода - студент ще бъда, пък ние вечно страдаме от безпаричие
            Ако не слагаш гуми по-големи от 195/80/15 и SJ410 ще се справи . И малкия мотор има с 5-степенна скоростна кутия(модела е Сантана от последните) .

Коментар

Има и бензинови Роки-та, и пак са по-добри от самурая, колкото до Витара - Фероза не се наемам да правя сравнение

Коментар

Първоначално публикуван от gogo16 Преглед на мнение
                Има и бензинови Роки-та, и пак са по-добри от самурая, колкото до Витара - Фероза не се наемам да правя сравнение
                С какво е по добро ? Вярно че самурая е с лош характер и не слуша собственика Ти забеляза ли заглавието на темата ?

Коментар

Първоначално публикуван от petrov-xvs Преглед на мнение
                  Поздрави, Виктор

П.С.
                  Колега щом става дума за безпаричие думичката "джип" е малко несъвместима,но все пак един Самурай 413 няма да те стресне с голям разход на финанси,освен ако не си падаш по хард разходките-/там допълнителните разходи са неизбежни и рано или късно настъпват/.
                  Що се отнася до модела 410 според мен е прекалено слаб,като мощност.
                  Иначе ще бъдеш очуден от проходимостта в стандартен вид на машинката.
                  Най-голямото предимство в гората е тясната колея,заради която винаги с двете гуми си извън коловоза на по-големите джипове и камиони и не опираш никъде.
                  Разбира се това важи,ако влизаш с левите гуми в коловоза за да може предния диф,който стои на ниско и е отдясно да остане на високото.
                  Другото с което доста трябва да внимаваш са страничните наклони.
                  Що се отнася до Фероза смятам,че ще имаш повече разходи след нея-/а нали ще си студент.../
                  От друга страна пък за разлика от Самурая,Ферозата става за ежедневна машина.....,абе ти си прецени и дано да уцелиш читава джипка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X