Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобил за Геолог

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Автомобил за Геолог

Супер, 'начи това се търси в темата, слон-балетист!

Коментар

Оня ден на Дупница гледах много симпатичен Патролец дълга база, на пръв поглед в много добро състояние за 9и нещо, ама с сигурност с парите ако идеш ще го дадат. Гранд Чероки 2,7 д също можеш да погледнеш. Но пак за мен си за пикап, по света всичките дето ровят из земята са с пикапи, просто меташ отзад и не ти пука какви говна ще влачиш.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Както казах, ако си от София, звънкаш, идваш и мериш колко можеш да вкараш
        Звънкам, идвам, меря, вкарвам свичко - че и за агне остава място и после какво правим - няма такав джип в мобилето и карс.бг с изискванията които изброих.

Коментар

Първоначално публикуван от Oxide Преглед на мнение
          Звънкам, идвам, меря, вкарвам свичко - че и за агне остава място и после какво правим - няма такав джип в мобилето и карс.бг с изискванията които изброих.
          Има то имаа.
          G280 CDI "Edition Pur"
          Е това е твоята кола. Ама вероятно немаш кинти. И затва ще трябва да направиш некъф комрпомис.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е той търтейо го продава неговия, направо без да разтовариш, каквото си събрал вътре палиш и караш /е оставаш му и малко кеш, нали/...

Коментар

Като гледам какво взе да се предлага на човека... виждам Диско 2. Комфорт има и то достатъчно. Това колко побира една кола е доста относително, но диското едва ли ще побере по-малко от къс патрул Ако се поработи и по въпроса багажа да се подрежда(на снимката това умение на си личи) ще се побира багажа и в по-малка джипка.

Иначе като чуя геолог и веднага пред мен изниква дълъг Дефендър с 2 врати. В това, ако някой каже, че няма място....
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Даа, товари едни 300 кила в диското, дава газ (дори не е нужно да е с каймани) и си събира дифовете в шепи
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ръчкай патрула по магистралата и после се чуди с к'во да му залепиш главата
                  Търтей, няма смисъл дискусията да тръгва в подобна посока
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    Ръчкай патрула по магистралата и после се чуди с к'во да му залепиш главата
                    Търтей, няма смисъл дискусията да тръгва в подобна посока
                    Ми дай по-сериозно

Коментар

Или затъва като моя Алекс и после една броня за джак няма... Евентоално диско 2 с междинен блокаж, но пак не е панацея. А дифовете се сменят с блокажни касети, 24 шлици и ала бала...

Коментар

Даа, товари едни 300 кила в диското, дава газ (дори не е нужно да е с каймани) и си събира дифовете в шепи
                        И колко точно дифове на Диско си керизил? Или просто четеш изказвания на хора, каращи с 37-ци?
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ми дай по-сериозно
                          От това по сериозно на къде?
                          Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                          ...
                          Иначе като чуя геолог и веднага пред мен изниква дълъг Дефендър с 2 врати. В това, ако някой каже, че няма място....
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:landy-110-green-011.jpeg
Прегледи:1
Размер:49.0 КБ
ID:5380795

Жалко, че Злати напоследък май рядко влиза тук. Иначе можеше да говори от първо лице единствено число!
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Oxide Преглед на мнение
                            По принцип съм се отказал от ЛР като цяло - Дефендъра - нямам никакъв опит с него, но ми се струва че мога да направя компромис с по-комфортна кола; Диското - колко то и да е голямо на външен вид - не мога да се събера зад волана - за изненада на продавача и моя, не че съм пълен - но съм 186 см висок ( проблеме е в родителите ми - не са мислили като са ме хранили . Пикапите както каза Sparky не са опция за мен - имам опит с тях.
                            Какви са тия " глезотии " сега . Мой колега който е висок само 207 см. кара три години къс Дефендър и не се е оплаквал. Е колената му беха на ушите ама какво да прави , да не е раснал толкова .
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

То и аз съм 185 /и повече с туристическите обувки/, но се събирам в дифендър и диско и ми е рахат даже... Аз съм сигурен, че тераното, ще върши добра работа с едни АТ гуми. Сега за кокретен екземпляр не мога да знам... Може би мицубиши дълга база е друг компромис за толкова пари, всичко друго, което се сещам е по-скъпо.
                              Последно редактирано от Насов; 04-06-12, 17:19.

Коментар

ТЛК 80 или Патрул с най големите мотори, по възможност бензинови! Всички други са компромис, с надеждност, вътрешен обем, комфорт на пътя или извън пътя.
                                Казвам го от личен опит.
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X