Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно Grand Cherokee WK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане относно Grand Cherokee WK

Ти май, като видиш 120ка или JEEP и пощуряваш, видя ли вобще за какво съм я споменал или просто трябва да обясниш как е боклук и за нищо не става, знам че всички си мечатаят за Тойота или мощен американец, ама не е нужно толкова злоба да се влага, един ден ще карате и вие нещо добро ,не се ядосвайте Същата злоба и за кабриото я има, много харчело, течало, духало, зимата не ставало, щели да го порнат... е и така да е, ама не е си е чиста злоба, за готина мацка също, много ми била млада, била с мен за парите... Косур винаги може да се намери

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      Ти май, като видиш 120ка или JEEP и пощуряваш, видя ли вобще за какво съм я споменал или просто трябва да обясниш как е боклук и за нищо не става, знам че всички си мечатаят за Тойота или мощен американец, ама не е нужно толкова злоба да се влага, един ден ще карате и вие нещо добро ,не се ядосвайте Същата злоба и за кабриото я има, много харчело, течало, духало, зимата не ставало, щели да го порнат... е и така да е, ама не е си е чиста злоба, за готина мацка също, много ми била млада, била с мен за парите... Косур винаги може да се намери
      Честно казано, писна ми от нежни души, които изпадат в нервно разстройство, ако решат, че някой не им харесва колите. Също и от такива, които се опитват да ми слагат думи в устата.

Трудно ще пощурея от злоба като видя Jeep, при положение, че ежедневно използвам такъв за лека кола. При това съм му сложил и прилични (за целите, за които се използва) гуми, а не го карам с галошки за рядка мъгла. Че и газовата му не ме хвърля в отчаяние с разхода.
      120-ката пък ме оставя напълно равнодушен. За паркетник не ми харесва външният й вид, а за гората не мисля, че става. Още по-малко в сток вид и със шосейни гуми.

Изобщо, успокой се! Светът не се върти около теб и на повечето хора им е през дЕдовия дали караш кабрио и каква ти била мацката.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Като гледам не може да спите от завист 120ката паркетник е за тая завист говоря В всеки форум има доста народ с подобно мислене, не е ли баш като моето значи е боклук, ама не защото е такъв, ами защото не е мое, за щастие освен шепата комплексирани заядливи хорица, оперирани от чувство за хумор, дето много разбират, има много готини хора с които се забавляваме... Понеже нямат достатъчно мъжество пък и аргументи за да ти кажат нещо, се почва с някакви закачки, че някой си бил друсан, бил нежна душица, а видиш ли ние сме номбер уанбер, както вика един, е да ама с тая си вманиаченост предизвиквате смях в четящите и огромна гордост в душиците ви. Човека пита за Черока, веднага му се обяснява цялата истина за автомобилния свят и колко сме ерудирани и разбиращи, конкретни аргументи нито 1 обаче, типичните интернет гении. Бил скапан Черока 4,7 куадра, хубаво страшен боклук е.... но защо може ли да се каже, конкретно или като вица с голфо и Бентлито С здраве! Аз ви повярвах утре разпродавам "паркетниците" и си купувам голф 2ка с АГУ. Дреме ти на дедовия какво карам еми да на всички зависливци им дреме, като мина с кабриото с няколко момиченца и как не им дреме, то се вижда как не им дреме седейки в служебната колица с ризката

Коментар

Мноого комплекси взеха да тегавясват в темата. Карайте там разни неща и се кефете. А завист има, некои тупани и за изгнило диско мое ти завидят... голем праз, че кабриото ти пълно с мацки, аз нали си имам читава мома!?

Коментар

Като гледам не може да спите от завист 120ката паркетник е за тая завист говоря В всеки форум има доста народ с подобно мислене, не е ли баш като моето значи е боклук, ама не защото е такъв, ами защото не е мое, за щастие освен шепата комплексирани заядливи хорица, оперирани от чувство за хумор, дето много разбират, има много готини хора с които се забавляваме... Понеже нямат достатъчно мъжество пък и аргументи за да ти кажат нещо, се почва с някакви закачки, че някой си бил друсан, бил нежна душица, а видиш ли ние сме номбер уанбер, както вика един, е да ама с тая си вманиаченост предизвиквате смях в четящите и огромна гордост в душиците ви. Човека пита за Черока, веднага му се обяснява цялата истина за автомобилния свят и колко сме ерудирани и разбиращи, конкретни аргументи нито 1 обаче, типичните интернет гении. Бил скапан Черока 4,7 куадра, хубаво страшен боклук е.... но защо може ли да се каже, конкретно или като вица с голфо и Бентлито С здраве! Аз ви повярвах утре разпродавам "паркетниците" и си купувам голф 2ка с АГУ. Дреме ти на дедовия какво карам еми да на всички зависливци им дреме, като мина с кабриото с няколко момиченца и как не им дреме, то се вижда как не им дреме седейки в служебната колица с ризката
            Обърка форума с голфаджийския или наистина толкова можеш ?
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Толкова може...
              /оставете го, забавен е/
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                .. До голяма степен качеството на японските и европейски автомобили днес се дължи на американските стандарти от 80-те, (който иска да продава в САЩ отговаря на стандартите за качество и безопасност в САЩ), а както знаем към него момент, американското автомобилостроене е светлинни години пред всички останали (американските марки и модели са повече от всички останали взети заедно)!.

сори ама при такова твърдение не мога да се сдържа.....лек контра въпрос-
                Колега ти откъде научи за стандартите за качество и безопасност в САЩ?
                В родния щат на американското автомобилостроене няма ...да ти напиша пак с големи букви ако искаш – НЯМА никакви изисквания за качество и безопасност.....Има и други щати с същите НУЛЕВИ изисквания.
                Слагат се номерата на колата и караш- ама дали има спирачки ,светлини ,дали е изгнила, изднена,дали гори масло ,капели ,тече ли масло отвън,хвърля облаци изгорели газове ... на никои не му пука .....и това е 2012 г ..... Аз не се сещам за цивилизована страна ,да повторя пак – цивилизована страна дето да няма изисквания и проверки по някои от изброените по горе пунктове....

Иначе си прав - големи капиталисти са - докат промиват мозъка на клиента и могат да му вземат и последния долар защо да се охарчват за развои -на тия инженери от развоя требе да им се плаща, въобще новите неща струват кинти .....
                Така че нормализирането за което говориш ще се поотложи.......всъщнот може и да стане нещо -ако цената на бензина се покачи хептем много -щат не щат ще се напанат да развоинат нещо -може и да не качествено но поне по малко лакомо - кои ще си купи някоя гробница дет не може да я нахрани.

Коментар

Стига си спамил,тькмо темата се завьртя около мацките,зависта и кабриото и ти сега с тия коли пак се хвана.Седи мирен да ни обясни за какво завиждаме,че аз не разбрах даже какво е кабриото,да не е ГОЛФ?За мацките няма да питам,пьрво кабриото да видим,че може и такова да няма,а може и ГОЛФ да е,той как ги лепи,че и сьбира 2 на предните седалки.

Вуйчеееее Ради,кажи сега за кабриото,а после ще обясня как се вади кола от джьнка и какво и искат тук при регистрация.Е не е кабрио ма то верно не може всеки.

На колко си годинки да питам?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение

сори ама при такова твърдение не мога да се сдържа.....лек контра въпрос-
                    Колега ти откъде научи за стандартите за качество и безопасност в САЩ?
                    В родния щат на американското автомобилостроене няма ...да ти напиша пак с големи букви ако искаш – НЯМА никакви изисквания за качество и безопасност.....Има и други щати с същите НУЛЕВИ изисквания.
                    Слагат се номерата на колата и караш- ама дали има спирачки ,светлини ,дали е изгнила, изднена,дали гори масло ,капели ,тече ли масло отвън,хвърля облаци изгорели газове ... на никои не му пука .....и това е 2012 г ..... Аз не се сещам за цивилизована страна ,да повторя пак – цивилизована страна дето да няма изисквания и проверки по някои от изброените по горе пунктове....

Иначе си прав - големи капиталисти са - докат промиват мозъка на клиента и могат да му вземат и последния долар защо да се охарчват за развои -на тия инженери от развоя требе да им се плаща, въобще новите неща струват кинти .....
                    Така че нормализирането за което говориш ще се поотложи.......всъщнот може и да стане нещо -ако цената на бензина се покачи хептем много -щат не щат ще се напанат да развоинат нещо -може и да не качествено но поне по малко лакомо - кои ще си купи някоя гробница дет не може да я нахрани.
                    Колега, с цялото ми уважение към вас, но или четете по диагонал или всичко, но както ви изнася! Някъде да видяхте да пиша "коли втора употреба" и "технически преглед"...?!! Отговора ми на вашия "контра въпрос" е: -В университета! Поинтересувайте се къде, защо, кой и кога за първи път започва да използва "Краш тестове", като пряко следствие на което са се появили предпазните колани, триплексовите стъкла, изискванията за негоримост на влаганите материали и т.н., и т.н. Като човек, който работи в автомобилната индустрия би трябвало да ги знаете тези неща... Можете да се поинтересувате и от търговските ограничения, които САЩ налагат на Япония, чрез завишени изисквания към автомобилите им за американския пазар от началото на 80-те (тогава Япония е била еквивалента на Китай днес) - които са общовалидни и засягат, и европейските... Причините за появата на марки като "Лексус" и "Инфинити" и да ги сравните като качество с първообразите им и т.н., и т.н., и т.н. И за финал, можете да сравните кой да е американски автомобил от него време с кой да е европейски или японски и може пак да си поговорим (Нека да е в другата тема! Тази е за друго...) с удоволствие!
                    Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 06-06-12, 06:18.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Стига си спамил,тькмо темата се завьртя около мацките,зависта и кабриото и ти сега с тия коли пак се хвана.Седи мирен да ни обясни за какво завиждаме,че аз не разбрах даже какво е кабриото,да не е ГОЛФ?За мацките няма да питам,пьрво кабриото да видим,че може и такова да няма,а може и ГОЛФ да е,той как ги лепи,че и сьбира 2 на предните седалки.

Вуйчеееее Ради,кажи сега за кабриото,а после ще обясня как се вади кола от джьнка и какво и искат тук при регистрация.Е не е кабрио ма то верно не може всеки.

На колко си годинки да питам?
                      Кабриото е за бунаци, аз предпочитам тарга. Е моята беше двуместна, та като се появи малкия я разкарах, но сега си имам паркетник с шибидах и ми е още по-вървежен, хем и само с копчито се отваря и затваря, без значение от скоростта. Пък и е стъклен, зяпам си през него и ако вали, абе кеф на буци. А пък за жените нямам същата позиция ептен. Сите са меко казано странни и по-добре с една и от повечко време, че да и фанеш цаката. Тва се с нова и по нЕколко си е за мазохисти. Изпитвам цЕлата жал като се замисля, като с кабриото... Евентоално ако е купе кабриолет със стъклен покрив, M3 имаше до нас едно, ммм по може да ми хареса /макър и да ми е мъненко за вкуса и аз бих предпочел С-класа размер/

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Колега, с цялото ми уважение към вас, но или четете по диагонал или всичко, но както ви изнася! Някъде да видяхте да пиша "коли втора употреба" и "технически преглед"...?!! Отговора ми на вашия "контра въпрос" е: -В университета! Поинтересувайте се къде, защо, кой и кога за първи път започва да използва "Краш тестове", като пряко следствие на което са се появили предпазните колани, триплексовите стъкла, изискванията за негоримост на влаганите материали и т.н., и т.н. Като човек, който работи в автомобилната индустрия би трябвало да ги знаете тези неща... Можете да се поинтересувате и от търговските ограничения, които САЩ налагат на Япония, чрез завишени изисквания към автомобилите им за американския пазар от началото на 80-те (тогава Япония е била еквивалента на Китай днес) - които са общовалидни и засягат, и европейските... Причините за появата на марки като "Лексус" и "Инфинити" и да ги сравните като качество с първообразите им и т.н., и т.н., и т.н. И за финал, можете да сравните кой да е американски автомобил от него време с кой да е европейски или японски и може пак да си поговорим (Нека да е в другата тема! Тази е за друго...) с удоволствие!
                        П.П. - Като допълнение към горния ми пост - понеже говориш и за "развой", провери и коя е първата изцяло компютърно проектирана кола в света (и съответно кой, кога и къде)...

Коментар

Точно Пасарел-Лозен съм минавал с 120ката в жесток порой примесен с киша в 1 посреднощ и летни асфалтови гуми, щетите освен пребоядисване на 120ката цялостно друго нищо нямаше, проблема беше докато не изключих тракшъна, после всичко стана много добре.......

Респект!

А ние се чудим какви касети, полуоски и гуми да купуваме, а то требвало само да пребоядисваме!

Са сите лозенци могат да си продават техниката, щот излезнаха бледи аматьори!

Аре, аз съм новак, ама Чавдаре - как може толко години нищо да не си разбрал от офроуда - така си се излъгал с тоа Нисан, па и си го пипнал до детайл - а сега - излезна балък - просто е трябвало да питаш верният човек!
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Тия Американците били много тъпи бе леле!Те затова си имат техен стандарт и не признават нищо друго!Що не погледате офроуд състезанията им или клиповете за сравняване на марки във военни полигони!Егати и смехорията ,честно!Я да им имаме стандарта, па да видиме кой какво ще кара!Тия са пионери в автомобилостроенето и диктуват технологиите там,и всичко живо се съобразява с тях,колкото и да не им се иска на някои!
                            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Айде още един пренавит

Ако говориш в минало време по ще се сьглася.Прегледай сьседната тема,може да ти е полезна.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                                Тия Американците били много тъпи бе леле!Те затова си имат техен стандарт и не признават нищо друго!Що не погледате офроуд състезанията им или клиповете за сравняване на марки във военни полигони!Егати и смехорията ,честно!Я да им имаме стандарта, па да видиме кой какво ще кара!Тия са пионери в автомобилостроенето и диктуват технологиите там,и всичко живо се съобразява с тях,колкото и да не им се иска на някои!
                                Дай да бъдем реалисти! Това дето го казваш е вярно до към 1995-6 та година максимум (говоря общо за автомобилостроенето в САЩ). Ако трябва да сравним последните Nisan Skyline GTR и Сhevrolet Corvette то в джантите на първия има вложена много повече технология от колкото в целия американец (това не го прави лош автомобил в никакъв случай - напротив, аз му се кефя, че е надежден, прост и здрав)! Американците задържаха позиции единствено при пикапите и при СУВ-овете (и двете все пак те са ги измислили) донякъде! Просто не можаха да се ориентират в обстановката и да реагират адекватно на променящото се търсене в САЩ (в останалия свят не ги бръсне особено какво се търси), а после се спуснаха стремглаво да наваксват нацвъквайки доста недоразумения на четири гуми, в опита си да произвеждат аналози на европейските и японски концепции..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X