Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно Grand Cherokee WK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане относно Grand Cherokee WK

В нашите разходки, няма мерене на п..ки, приятелски си караме и помагаме, кой с каквото има и колкото може, та включително и "лудата мацка" с 2г книжка. Просто тезата, че американците не стават, а ЛР и КИа са супер и от къде са минавали, на практика се оказва празни приказки из нета

Коментар

Като обаждате такива цени,ше земе да ме хване яд ,че не си взех Чероки ,натам се бях насочил преди време спряха ме и малкото магазини в София.Знае ли човек може пък и да стане.Не е луд тоя дето кара Американска кола ,а тоя дето му се смее-това от опит и в други теми сме го дъвкали.Който е подкарал Американско трудно слиза от него,а това че не могат да правят коли и джипове са повърхностни заключения -през ръцете са ми минавали, а не тоя казал,оня казал!
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

За цените си прав,за другото
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
          Който е подкарал Американско трудно слиза от него.
          Подкарах хамериканско. Слезнах. Скоро няма да се кача.....

И да, между другото, всичките си ми кочинки ги "пипах" аз с моите си ръце, та знам за какво говоря..... Ако някога ще се навия да купя американска кола - само нова от магазина....

Към колега Rady1st - имах американци, верно един от тях без никаква подготовка освен рошави гуми, ме закара на Ботев връх два пъти, обаче повярвай ми, тия дето Гранд Чероки или Чероки е най-проходимия в заводския си вид - разказвай на Димата....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Твое мнение, твоя воля ,но явно не си правил много от другите ,дето няма болт на 7,8 години да не се скъса или заяде или да се чудиш след като си сменил всичко по спирачки ги няма или защо изхвърля водата след като си сменил гарнитура на главата и се окаже, че виждаш ли на тия мотори главите са им слаби и се пукат и защо ли тече семеринг на коленов вал/или друг/на мотор на 250 хил.при положение че си го сменил с нов супер качествен и водната помпа е с по малка турбина от предишната за същия мотор и много други защо?При Американските рядко съм наблюдавал подобни проблеми в километри,там се чудя защо на джип Вранглер са му 6мм. болтовете на фланците на карданите,а издържат такива натоварвания и защо толкова опростено са направили смяна амбриаж и защо бързо разглобяваш и всичко изглежда като ново след измиване освен някои поизносени части на незнайни хиляди,след това бързо сглобяваш без некви тъпи проблеми -това що не пасва като е ново и требва да го припасваме,е такива дребни уж работи ,та Уважение към всички ,но всеки си знае!/
            Последно редактирано от faster; 04-06-12, 20:06.
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Аз пък американец нов не бих си купил Не че нова кола пак бих си купил, но Няма кола най-... каквато и да е. Но да вземем един Черок като моя, реално си става за офроуд, като моето разбиране за офроуд е далече от състезанията, айде ако му се хвърлят малко парици става за доста неща Черока, ама и 120ката си става в напълно фабричен вид, та доста от сериозните машини си стават за офроуд и без пипане, но посредствените машини за да станат що годе им трябва яко пипане, което според мен е безсмилено. Е колегата Ванката, като пипане освен АТ гуми нищо друго няма общо взето, ама като най-мераклия той пробива пътя НА разходките пък и някой с Коприва да дойде съм сигурен, че всички ще го приемат и ще му помагат, ама да седне да обяснява как Копривката... няма как да не го бъзне човек

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                ... ама и 120ката си става в напълно фабричен вид ...
                Дали да не се поспреш малко а! Темата е конкретно питане за конкретен модел на Jeep. Не е за и против американските коли или пък за твоите разбирания за офроуд. Като ставала 120-ката в сток вид - дай да те водят в Лозен или Рила. Има едни хубави деренца - офроуд та дрънка ...

А за натоварванията, на които издържали болтовете на Врангела не знам. Знам само, че 6 (шест) пъти съм висял в гората с часове доде се ремонтира Джип - скъсана полуоска, счупено каре на кардан (и още три пъти за горе-долу същото покрай ония малките болтове), счупено каре на полуоска (на един ден, ама беше от ония качествените - made in Mexico).

Който иска да си говори за и против американките - има нарочна тема за това.
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 04-06-12, 20:32.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                  Твое мнение, твоя воля /

Да бе пич, така е......

Само дето забрави да споменеш, че долната помпа на амбреажа на същия Вранглер се сменя само КОМПЛЕКТ с горната..... И че едни 10-тина години от производство на ВСИЧКИ Джипове на Крайслер, на задните полуоски лагери нямаха вътрешна черупка. И той изяждаше циментация на полуоската.... И трябваше да се смени и тя. Не е проблем - то в щатско са 170 доллара комплект двете полуоски, двата лагера и двете семеринги.... Само дето шиппинга ги прави по три/четири.....

Аз лично пета година карам от онези дето са пукали глави..... Толкова бой изяде горкото и всичко му се отвива и работи... През това време съм имал три американца: на единия правих два пъти ремонта на автоматичната скоростна кутия плюс скъсана задна полуоска на единия, на втория три пъти ремонт на задния мост/ поради немарливост на предишния собственик, на третия като го продадох - момчето не можа да стигне от Варна до София - пак скоростна кутия.....

Говори ми....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Като си с Патрол, ще си висиш из гората и ще чакаш, то се не чупи... А по темата аз също бих взел старата куадра драйв. Разликата в останалото обурудване няма да е голяма. От друга страна ако не се гонят по-сериозни заигравки извън пътъ и новата ще трябва да става...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                      ... А по темата аз също бих взел старата куадра драйв. Разликата в останалото обурудване няма да е голяма. От друга страна ако не се гонят по-сериозни заигравки извън пътъ и новата ще трябва да става...
                      Човекът пита за по-новия модел. Ако някой има лични впечатления от него - да казва.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Човекът пита за по-новия модел. Ако някой има лични впечатления от него - да казва.
                        Ти нали имаш.... Дай направо линк към темата...

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Ти нали имаш.... Дай направо линк към темата...
                          Въпросът е за WK, не за WJ.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Дали да не се поспреш малко а! Темата е конкретно питане за конкретен модел на Jeep. Не е за и против американските коли или пък за твоите разбирания за офроуд. Като ставала 120-ката в сток вид - дай да те водят в Лозен или Рила. Има едни хубави деренца - офроуд та дрънка ...

А за натоварванията, на които издържали болтовете на Врангела не знам. Знам само, че 6 (шест) пъти съм висял в гората с часове доде се ремонтира Джип - скъсана полуоска, счупено каре на кардан (и още три пъти за горе-долу същото покрай ония малките болтове), счупено каре на полуоска (на един ден, ама беше от ония качествените - made in Mexico).

Който иска да си говори за и против американките - има нарочна тема за това.
                            Точно Пасарел-Лозен съм минавал с 120ката в жесток порой примесен с киша в 1 посреднощ и летни асфалтови гуми, щетите освен пребоядисване на 120ката цялостно друго нищо нямаше, проблема беше докато не изключих тракшъна, после всичко стана много добре. Джиповете много късат карета спор няма, ама ги късат, като им се направи селски лифт. ТА дотук от темата какво се разбра, най-добрия джип на света е ЛР, това е най-най-най-доброто, спокойно и до луната може да отидеш, никога ама никога не се чупи и където минава и с вертолет не можеш да прелетиш, същото важи и за патрола, двигателите им са най-мощните с своите 100тина кончета. Американските и Тойота са най-големите боклуци на света и който ги кара е най-големия бълък, че не си е купил Диско. Ама това из форумите само

Коментар

Аз като ти казвам,че си напипал много добра реколта никой не ми вярва.

И аз точно това разбрах,само не ми стана ясно до тьмната част на луната или до тая по-близката.

Кефиш,мини в другата тема да се позабавляваме малко.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                                Точно Пасарел-Лозен съм минавал с 120ката в жесток порой примесен с киша в 1 посреднощ и летни асфалтови гуми, щетите освен пребоядисване на 120ката цялостно друго нищо нямаше, проблема беше докато не изключих тракшъна, после всичко стана много добре. Джиповете много късат карета спор няма, ама ги късат, като им се направи селски лифт. ТА дотук от темата какво се разбра, най-добрия джип на света е ЛР, това е най-най-най-доброто, спокойно и до луната може да отидеш, никога ама никога не се чупи и където минава и с вертолет не можеш да прелетиш, същото важи и за патрола, двигателите им са най-мощните с своите 100тина кончета. Американските и Тойота са най-големите боклуци на света и който ги кара е най-големия бълък, че не си е купил Диско. Ама това из форумите само
                                Можеш ли да обясниш с думи прости за чий изобщо намесваш офроуд, че и Тойота 120-ка, в темата, в която човек, който си няма хабер от джипове, пита за Гранд Чероки WK?!? Да си изпееш песничката колко е голяма работа 120-ката и Черока с гуми за рядка мъгла? Кой се интересува?!?
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X