Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера 2.0 или Витара 1.6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фронтера 2.0 или Витара 1.6

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
    Особено задната седалка е все едно си седнал на някоя скамейка пред блока
    Да ама можеш да я караш и от предната.

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
      Особено задната седалка е все едно си седнал на някоя скамейка пред блока
      Ако става въпрос за Frontera A, може да се каже, че задната седалка е малко изтеглена назад и в известна степен е леко неудобна. Ако обаче, става въпрос за Frontera B, то там нещата са изпипани по-добре и тези недостатъци са премахнати. Така, че наистина трябва да се седне във всеки конкретен автомобил и да се огледа, изпробва и да се придобият лични впечатления.
      Успех!
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Имах дълга витара ,имам дълга фронтера.Няма място за сравнение относно комфорта.Дори и дългата витара си е каручка.По критерий проходимост ,пак във стоков вид фронтерата,//поне в моите ръце// се справя по добре.За частите-ремонтирал съм мотор и на двете-там боли ,и при двете.Но витарата изгни,за две години при мен,а фронтерата е пета година и изкара петна там дето макаронко я е ударил и е изправяно.Иначе нямам тенекеджийски болки.Не съм бил разочарован от витара,защото тя бе първия ми джип и естествено галеник,но запазена фронтера си е друга бира.Разбирам нещата сега,и съм го коментирал и друг път ,че джамбазите за да постигнат конкурентна цена докарват отвън ,нищо по различно от напудрен скрап.Повози се в двете-почуствай разликата.Витарата е много по пъргава,имайки впредвид ,че е доста по лека,но и утежнения старт се свиква.Само последна бележка-тук сравнявам дълга витара-дълга фронтера.Витарата G16B- фронтерата x22xe.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Ако става дума за фронтера 2.0 мотор- само гледай да няма ръжди и да е читава трансмисията. Двигателя (монтира се на вектра ,калибра и омега) е безпроблемен , с евтина поддръжка и лесен за газификация.

Коментар

Ако се сравняват двата джипа в стандартен вид без тунинговане Фронтерата със сигурност е по добра имал съм и двата джипа и съм ги тествал доста добре и плусовете на Фруктиерката идват в повече(говоря за къси бази)

Коментар

Аз бих предпочел Витарата заради по - лесната поддръжка, по - малкия данък и естествено страната производител. Да не е по - комфортна от Fronterata, но щом ще се използва за втора кола мисля че е по - добрият вариант. Относно Kia Sportage, бих споделил,че след експлоатацията на една такава с двулитров двигател и газов инжекцион се представи сраавнително добре, но има и доста слаби места, като на най - напред поставям появта на корозия по купето и рамата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X