Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Витара или Ленд Круизър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гранд Витара или Ленд Круизър

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
    За около 20-22к можеш да си купиш TLK100,.
    за! имат бензинови двигатели 4.7 на газ инж. харчи около17-25 зависи колко те тежи обувката. дизела около13-17 на 100 км
    100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Категорично съм фен на ЛК, но разбирам дилемата ти, бих се спрял на Витара! Търсиш динамичен, бюджетен,семеен, универсален автомобил... би заменила и двете ти коли, с ЛК вероятно сте се замислиш дали да не си оставиш киа-та. Успех!
      Последно редактирано от rosslan; 08-03-12, 00:47.
      VARADERO SD2

Коментар

Санта фе при 130 7/100 хахахаааааааааа. Не мисля че на ТЛК поддръжката е по-скъпа от на Гранд витарата.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
          Не мисля че на ТЛК поддръжката е по-скъпа от на Гранд витарата.
          Аз пък мисля, че не си прав!

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
            Аз пък мисля, че не си прав!
            Аз мисля че е ! На Тойотата поддръжката не е толкова скъпа , пък и се чупи доста по-малко от витарата !
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
              Санта фе при 130 7/100 хахахаааааааааа. Не мисля че на ТЛК поддръжката е по-скъпа от на Гранд витарата.
              Колега не виждам кое точно ти е смешно. Карал ли си SntaFe, защото аз от 3 години карам такова и знам какво говоря

Коментар

Четвърти джип карам от 10 години съм джипар и имай в предвид,че яко карам,по 30-35 к км на година,основно с колесара за риба,всяка седмица,от 3 години как си взех 120-ка,забравих да влизам във форума,това е колата,всичко друго е грешка.
                TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Колега лично моя Санта фе не съм имал, но доста съм се возил, последно в двора на комшиите се закарахме, но това друга история 7/100 при 130 харчи средно голяма дизелова кола с добър двигател, СантаФето не мисля че отговаря на тези критерии. 7/100 при 90 по магистрала без клиамтик бих повярвал. И говорим за разход пълно/пълно не по борд ком, шкодилака по борд комп показваше 4,7 по пистолет 6,5.

Коментар

Не ги слушай колега,вземай Гранд Витарата,след някоя година винаги можеш да доплатиш за Ленд Крузер-а,в крайна сметка за какво ти е шаси ако караш само по асвалта.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

ГВ 2006г и по-нова си е достатъчно проходима и е постоянно 4х4... Удобна за градско, поносима за дълъг път... Не знам за каква поддръжка говориме -4-5 годишна кола освен гориво, застраховка и данък... Но на 7-8 годишна (каквато ще е Тойотата) вече се появявят разни "изненади"...
                      ЛК 120 за 10000лв отгоре пак ще е по-стара година от Сузукито...
                      При сегашните и най-вече при бъдещите цени на горивата, категорично избери по-малкият автомобил! Сузукито има прилично място в купето и доста малък багажник... ТЛК-то има 7 места, но реално седалките в багажника по-скоро пречат и заемат място, отколкото да вършат работа...

Ако ще е за 30000лв, определено СФ-то си заслужава като вариант, но разхода разбира се не е 7/100 при 130 ... По-скоро 9 за дизела и 12 за бензиновото...

Сузукито определено не е от икономичните автомобили (за размера си), но ориентировъчния СРЕДЕН разход е 9/100 за дизела и 11-12 за бензина, което е доста по-малко от този на ТЛК120 (което пък е по-голямо като автомобил)...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Колеги 120ката е 8 местна и всичките места са използваеми, оня ден бая попътувахме в пълен състав, като 2ма от пасажерите бяха 170+кг, аз като кавалер се заврях на 3тия ред с още 2ма, аз съм почти 1,90 и спокойно седя на 3тия ред с още 2ма, само за краката е тясно. 120ка на 7-8г не мисля че ще се чупи повече от много алтернативи на 4г.

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                          Аз мисля че е ! На Тойотата поддръжката не е толкова скъпа , пък и се чупи доста по-малко от витарата !
                          Коя статистика гледаш и как го определяш?
                          Говорим само за конкретните два модела, а не по принцип, тъй като всичко се размива и приказките стават на килограм.

Коментар

Колега имам Гранд Витара купих я нова през Декември 2009. От тогава до сега /31000км./ не съм имал никакви оплаквания,
                            ползава се като семеен автомобил кара се 90% по асфалт и до сега където и да съм решил да кривна никога не съм имал проблеми.
                            Разхода в градъ е между 10-13л. извън градъ 8-11л.
                            Но в момета изкам да я сменя въпреки че още е в гаранция. Просто си умирам да си взема едно Subaru Outback с един Н6-245к.с. и това да е нашия семеен автомобил. За друго не бих сменил Витарата една нова кола която няма реално някаква подръжка.
                            П.С. Аз също бях хвърлил око на ТЛК-120 но това са едни 6-7 години назад което означава че ремонтите тепърва започват, а сега 1-2 в годината отивам на обслужване и немисля за друго.

Коментар

Колеги, моята дилема приключи. Качих се на една 120-ка Executive, автоматик с адаптивно окачване и.... повече не ми се слизаше. Даже и пазарлък не направих с продавача - сърце не ми даде.
                              Дано да имам късмет и да нямам много грижи в бъдеще!
                              По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Поздравления правилния избор и много безаварийни километри

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X