Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero или Terrano

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Pajero или Terrano

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Ми, той има терано. И го взе след като се повози сам на шофьорската седалка на моето. Аз например предпочитам по-твърда седалка, уточнявам, не убиваща, а твърда, тоест да чувствам че седя на нещо, а не че съм в желе.

Освен друго, има терано и с кожен салон, и там седалките са по-меки, поне според мен.

А е и факт че една и съща седалка за мен може да е ОК, а за теб да не е. Всеки задник пасва на своето си място, в края на краищата. Аз нямам никакви оплаквания от шофьорската седалка на тераното - явно са правени за кльощрамби като мен. Просто ми пасват и не ме изморяват при дълъг път, което за мен е по-важно. В същото време ми се е случвало уж луксозно изпълнение на интериора със седалки, в които "потъваш" и в които привидно се чувстваш много комфортно, след час каране да съм като пребит и да трябва да спирам за цигара и разтъпкване. Всичко е строго индивидуално.
    Да да забелязах го на аватара
    Имах в предвид , че ако се бе повозил на задната седалка то може би нямаше да избере нито едното нито другото
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
      Имах в предвид , че ако се бе повозил на задната седалка то може би нямаше да избере нито едното нито другото
      Аз не съм се возил, но съм посядвал. Не съм забелязал нещо нефелно. Жената също не мрънка, нито малкия, даже при дълъг път и двамата редовно си дремват. Кажи с думи прости какво имаш в предвид?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Re: Pajero или Terrano

На терано не съм се возил отзад и не знам, но дългият пахерос 2, 3, 4 си е повече от удобно.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Здравейте,
          Предполагам че повечето, както и аз, седим по-често за волана, отколкото някъде другаде.
          Но е хубаво все пак да помислим и за другите който се возят с нас.
          Въпросното Паджеро 2 (или Хюндай Галопер) има едни подлакътници от двете страни на задната седала, който когато не са в употреба са страшно неудобни за гърба - тоест не можах да усетя комфорта да се отпусна спокойно на задната седалка.
          Докато при Тераното задната седалка е от две отделни големи части и липсата на тези подлакътници я прави доста по-удобна за возещите се отзад.
          Това бе едно от нещата, с което ме спечели колата. Всичката друга информация я намерих в този форум, за което съм благодарен че го има.

Успех.
          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
          Opel Campo 3,1 TD '99
          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Само да добавя, че онзи ден покарах малко Патрола на turtey (благодаря!!!) и направо оттогава не мога да си намеря място от кеф и от чудене как да убедя жената, че е време за смяна на колата с точно този спартански и абсолютно перфектен жип. Наистина си е друга бира! Както каза Спарки по-горе за задниците... това е моята седалка, а и моята кола. Но жената беше категорична, та сега мисля за нова стратегия за убеждаване Ще е трудно след 2 поредни мои МПС издънки. Получава се малко като приказката за лъжливото овчарче, ама ша я видим таз работа

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
              Здравейте,
              Предполагам че повечето, както и аз, седим по-често за волана, отколкото някъде другаде.
              Но е хубаво все пак да помислим и за другите който се возят с нас.
              Въпросното Паджеро 2 (или Хюндай Галопер) има едни подлакътници от двете страни на задната седала, който когато не са в употреба са страшно неудобни за гърба - тоест не можах да усетя комфорта да се отпусна спокойно на задната седалка.
              Докато при Тераното задната седалка е от две отделни големи части и липсата на тези подлакътници я прави доста по-удобна за возещите се отзад.
              Това бе едно от нещата, с което ме спечели колата. Всичката друга информация я намерих в този форум, за което съм благодарен че го има.

Успех.
              Според мен си прав само за къса база,в никакъв случай за дълга.
              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
              (А1+)
              О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                Според мен си прав само за къса база,в никакъв случай за дълга.
                За дълго терано - неговото е такова, та поне с него е наясно. Отзад в дълго паджеро аз не съм сядал, та не знам. Знам че отпред паджерото е някак по-широко и пасва по-добре на хора с големи габарити, или поне екземплари с такива габарити са ми споделяли такива впечатления като влязат в мойто. Аз тоя проблем обаче го нямам - само краката са ми въздлъжки, но с това проблем в тераното нямам.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имам в предвид че Колегата се е возил на късо Паджеро(от зад)и не му е харесало(то и няма как да му хареса де)и след това си е взел дълго Терано защото е по комфортно(пак от зад).
                  MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                  (А1+)
                  О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Аз не съм се возил, но съм посядвал. Не съм забелязал нещо нефелно. Жената също не мрънка, нито малкия, даже при дълъг път и двамата редовно си дремват. Кажи с думи прости какво имаш в предвид?
                    Спарки искам да кажа , че седалките са еднакво удобни или не удобни в зависимост от усещанията на возещият се . Това е ако са двама на задна седалка . На Тераното за трима не мога да коментирам но Паджерото с трима на задната седалка е доста некомфортно . Причината освен споменатите барчета е и по мека в двата края (там дето лежат барчетата ако са спуснати ) седалка . Некомфортно е защото на седящите в двата края им се налага да седят едновременно на меката и твърдата част на седалката .
                    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

E тераното няма барчета и няма разлика в твърдостта на седалката по краищата.

Коментар

Тераното има един голям минус-който не правил,ударено Терано -2003г той не знае в какъв филм влиза,в тая кола няма едно лесно намираемо или евтино нещо.Броните и калниците втора рака са по-кът от тези на Ферари.

Коментар

[QUOTE=r_vardarov;1865944в тая кола няма едно лесно намираемо или евтино нещо[/QUOTE]

По ламарините - да. Останалите части обаче са си на съвсем нормални цени, и има всяко болтче, при това в оригинал. Ама то с останалите части рядко има проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                            Само да добавя, че онзи ден покарах малко Патрола на turtey (благодаря!!!) и направо оттогава не мога да си намеря място от кеф и от чудене как да убедя жената, че е време за смяна на колата с точно този спартански и абсолютно перфектен жип. Наистина си е друга бира! Както каза Спарки по-горе за задниците... това е моята седалка, а и моята кола. Но жената беше категорична, та сега мисля за нова стратегия за убеждаване Ще е трудно след 2 поредни мои МПС издънки. Получава се малко като приказката за лъжливото овчарче, ама ша я видим таз работа
                            Няма какво да я убеждаваш, казваш и точка , егати страшните жени имате

Коментар

Да "събудя" една стара тема. Някой има ли лични или "приятелски" впечатления от автоматика на NT 2.7TDI, 125hp. Благодаря!

Коментар

Само да отбележа, че ползвах търсачката преди да питам и излезнаха няколко стари теми (2008-2010г.) и никъде нищо конкретно от личен или приятелски опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X