Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Идиотоустойчиво 4x4
Свий
X
-
От: Идиотоустойчиво 4x4
Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеДобре де човека иска зимна кола ?
По-добра зимна кола от Subaru НЯМА !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение+1. Аз още онзи ден ги споменах , ама кой да чуе ..
Върнете се към пост номер 1 и после може да дискутираме отново макар и да е обречена тази тема.ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Вземи си самурай - по-идеотокарана машина от тази не познавам (в добрия смисъл на думата, естествено). Доказала се е при всякакви идеоти. Може би нямаш друг избор
Кефи ме как всеки път такива теми намират почитатели и се разпъват поне 5 страници
Човека си е купил москвич отдавна и въобще не чете тук - търсете го във фолксваген форумаАко не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Тези теми се следят докато се разбере, че едно качествено обслужване на някоя двадесет и пет годишна ръжда струва колкото да си купиш тунингована Голф тройка. После се коментира в кафето "...абе ти знаеш ли, че в един форум, едни луди....""...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеДобре де човека иска зимна кола ?
По-добра зимна кола от Subaru НЯМА !0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеИма.Голф...Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеИма.Голф...
заключвайте, че ше го копна това в Субару форума и станааме на кълбета________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнениеАма 2-ка ли,3-ка ли...?...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Едва ли мнението ми ще изненада пишещите тук, но ще споделя личен опит с машини които съм имал, за онзи който пита а дали той ще се вслуша....???? Дайхацу Фероза - здрава, приличен двигател но в оригинал, можеш да я ползваш за риболов-лоша возия не бих предприел преходи по-дълги от 40-50 км. Нисан Терано 2,7 ТД /Форд Маверик/ - добър мотор, лисва целият мост отпред, отзад е с ЛСД, носи на извращения ако си го прежалил, добра возия - не лош избор за машина която няма да се състезава, особено модела със интеркулера 125 к.с. РР П38, чакай да го кажа по друг начин, че П38 едва ли му говори нещо Range около 96-99 г. Голям, намери си с бензинов мотор /моя беше ТДС / с виско съединител - фулл тайм нещо много удобно за човек без опит, прекрасен автомобилако не броим проблемите с въздушното окачване - отстраними са и работи ли добре удоволствието е невероятно....много добър избор и е в ценовия диапазон, да не забравяме климатроника. Тойота 70 та серия с 2LT един наистина трудно убиваем автомобил, успях да поломя задния диф след много, ама много опити. Винаги можеш да разчиташ на нея, не е бегачка, но чара и е неуспорим. Паджеро 2 - 2,8 ТД ако е с блокаж на задния диф. .....в сравнение със 70 ката е лукс и е бегачка 150 км/ч се поддържат- на пътя де. Като не те притеснява разхода намери си такъв 3,5 бензин и си го карай, няма да искаш да слезеш от него. В момента съм с Г с 3000 бензин 24клапанов. 220к.с. Успях да счупя карето - със включен преден блокаж 370лв. Любро...Разхода не е уточнен но е над 35 - газ не е в оригиналния си вид ама въобще окачване - по два ама Кони на колело пружини Айбах, спортни седалки.....и какво ли още не. Но на дълъг път ходя със Сорентото, защо ли ??
Та всичко това показва, че така зададена темата " Дуракоустойчиво 4х4 " ....няма такова всяко си иска вниманието, подсещам се за такива всъщност - онези от Италия всичките са такива0897/833 689 - Николай Божков
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнениеНяма нищо по-добро от CR-V!
п.п."Храненето" може да започне ... СЕГА!. Ква е тая хонда черво ..
Ма вие май сте я взели наистина на сериозно тая тема
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар