Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиотоустойчиво 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Идиотоустойчиво 4x4

Здравейте почитатели на вседеходите!
    Обожавам седаните, хечбеците, ниските спортни купета и моторите, но след като няколко години се товаря от снегове и разни невинни камънаци, шахти и други отклонения, които катеря и се моля, реших че трябва да си взема нещо по-идиотоустойчиво.
    За да е по-ясно, ще го карам по точки.
    1. Няма да съм само с жипка, за всекидневието мисля да си остана с "нормален" автомобил, освен ако не вземе много да ми хареса.
    2. Не съм рибар, не съм ловец и не си падам по излети из природата с автомобил. Ще го използвам главно зимните месеци и няколко пъти през другите сезони.
    3. Предпочитам да е бензин, тъй като няма да се кара много. Разходът не ме притеснява много, стига да е границите на разумното, а не 25 на 100.
    4. То никой не иска да си купи развалящ се автомобил, ама ако може нещо, което да даяни, да не е свързано със скъпи ремонти и по възможност да има майстори.
    5. Искам това да е превозното средство, на което дори някой да издере с пирон емблемата на Мерцедес на предния капак, да не ми пука. Малко от типа - КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! Много ми харесват на външен вид G-клас, Defender, Cherokee и едни Лендкрузъри от преди 2 поколения мисля, че се падат. Не ми се иска да е Сузуки, РАВ или ЦРВ.
    6. Като пари горна граница съм си поставил 10,000, в които не смятам регистрация, прехвърляния и първоначална подмяна на консумативи.

От: Идиотоустойчиво 4x4

Вземи си китайски Идеотоход ,Според мен незнам,то няма перфектната кола все пак,затова има различни марки Но едно дискавъри или някой Патрол
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Според мен чероки или гранд чероки 4.0 или 5.2 бензин ще ти е перфектен, full time 4x4, здрави, непретенциозни, вървящи, за това за което си писал според мен с едни хубави зимни няма да имаш грешка.
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Не съществуват идиотоустойчиви джипки , защото идиотите са прекалено изобретателни !

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
          Според мен чероки или гранд чероки 4.0 или 5.2 бензин ще ти е перфектен, full time 4x4, здрави, непретенциозни, вървящи, за това за което си писал според мен с едни хубави зимни няма да имаш грешка.
          Подкрепям! За това което си написал, е идеален! Имаме един такъв вдигнат гранд-черок при нас, абсолютно идиотоустоичив. И от страна на шофьора и от страна на "околната среда". Ако искаш, ще питам "идиота" дали го продава
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

с тоя бюджет и нужди, вземи си един турбиниран Форестър /170 к.с/ или 3-литров аутбек /209к.с/ и ще имаш 2 в 1
            части има, майстори също, лошото е, че трудно се намират читави, но с повечко търпение........

Коментар

Хи, я погледни това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=136633

Коментар

Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнение
                12500,а колегата иска до 10000лв.

Коментар

Я погледни това,подготвено и колегата го е намалил на 9000лв.,(
                  Първоначално публикуван от the_trident
                  нова цена :9000лв
                  )
                  но пък за години незнам какво е изискването?Това е линка: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=138328

Коментар

Вземи си Мерцедес Г клас,с най големия мотор който можеш да си позволиш...
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Що не видиш различните серии Тойота ЛК ? Колега , то като не си ловец , като не си рибар , на излети като не ти се ходи , то тогава за какво ти е джип ? Вземеш си джип за из града , кеф ти е първите 2 дена , че си на високо и после се почва - дразни те тропането , шума на гумите и т.н . Ако няма да ходиш в гората си вземи Паркетник !
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Mailinator Преглед на мнение
                        Здравейте почитатели на вседеходите!
                        Обожавам седаните, хечбеците, ниските спортни купета и моторите, но след като няколко години се товаря от снегове и разни невинни камънаци, шахти и други отклонения, които катеря и се моля, реших че трябва да си взема нещо по-идиотоустойчиво.
                        За да е по-ясно, ще го карам по точки.
                        1. Няма да съм само с жипка, за всекидневието мисля да си остана с "нормален" автомобил, освен ако не вземе много да ми хареса.
                        2. Не съм рибар, не съм ловец и не си падам по излети из природата с автомобил. Ще го използвам главно зимните месеци и няколко пъти през другите сезони.
                        3. Предпочитам да е бензин, тъй като няма да се кара много. Разходът не ме притеснява много, стига да е границите на разумното, а не 25 на 100.
                        4. То никой не иска да си купи развалящ се автомобил, ама ако може нещо, което да даяни, да не е свързано със скъпи ремонти и по възможност да има майстори.
                        5. Искам това да е превозното средство, на което дори някой да издере с пирон емблемата на Мерцедес на предния капак, да не ми пука. Малко от типа - КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! Много ми харесват на външен вид G-клас, Defender, Cherokee и едни Лендкрузъри от преди 2 поколения мисля, че се падат. Не ми се иска да е Сузуки, РАВ или ЦРВ.
                        6. Като пари горна граница съм си поставил 10,000, в които не смятам регистрация, прехвърляния и първоначална подмяна на консумативи.
                        По:
                        т.1. Ще ти хареса
                        т.2 Ще станеш!От трите, най-евтино е природолюбител, най-скъпо и най-мъжкарско е ловец, а ако те ядосва жената-рибар!
                        т.3 Ако разходът в лева не те притеснява много, какво ти пука на бензин, дизел или на друго е джипката.
                        т.4 Зависи, следствие от т.1 и т.2
                        т.5 Ако някой ти издере джипката и не ти пука, по добре си купи баничарка.Драскотините по джипа са като раните на войника, всяка си има история, струват скъпо и разказването им пие поне по две кани вино!
                        т.6 Стигат!
                        П.П. Сериозно, съдейки по т.5, явно си падаш по ръбати и чепати МПС. Бюджета ти е добър, така че си купи нещо което ще те накара да го караш всеки ден, аз съм за Дефендъра

Коментар

Привет!
                          Тук колегите ти предлагат офроуд машинки, според мен на теб идеално би ти вършило работа едно сантафе 2002-2004! Здраво, ръбато, евтино за поддръжка, икономично...
                          Помисли!
                          Кара: Santa Fe DM, 2.2CRDI AT, 197HP, 436 Nm

Коментар

GRAND CHEROKEE 5.2
                            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

MERCEDES 280GE ,има блокажи и се намират.(аз лично за 10 х.лв. бих взел мерцедес дълга база)
                              Най-трудно ще намериш Toyota с бензинов двигател,като казвам Тoyota имам предвид дълга база:
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HJ-61 003.jpg
Прегледи:1
Размер:70.9 КБ
ID:5346602 със тези ръчки вътре Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HJ-61 016.jpg
Прегледи:2
Размер:80.4 КБ
ID:5346603

LR Defender с V8 бензин също ми харесва.
                              Jeep го изключвам като вариант, освен ако не е Wrangler с най-големия мотор.
                              Последно редактирано от Stefan Dimov; 12-02-12, 08:40. Причина: снимки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X