Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идиотоустойчиво 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Идиотоустойчиво 4x4

Мисля си, че Land Rover Freelander ще е подходящ избор за теб...

Коментар

Колега споменал си че не харесваш Сузуки, Рав4,Хонда ЦРВ но предвид това за което ти е нужен и това за разхода в т3. май точно към тях трябва да се насочиш а и колегата горе също добре предлага за Фрилендъра .Успех в избора !
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

А според мен, Фрилендърите трябва да се забранят със закон.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          А според мен, Фрилендърите трябва да се забранят със закон.
          За това съм съгласен.
          Иначе от тази тема няма да излезе решението.
          Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
          LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
          Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
            MERCEDES 280GE ,има блокажи и се намират.(аз лично за 10 х.лв. бих взел мерцедес дълга база)
            Най-трудно ще намериш Toyota с бензинов двигател,като казвам Тoyota имам предвид дълга база:
            [ATTACH=CONFIG]417926[/ATTACH] със тези ръчки вътре [ATTACH=CONFIG]417927[/ATTACH]

LR Defender с V8 бензин също ми харесва.
            Jeep го изключвам като вариант, освен ако не е Wrangler с най-големия мотор.
            Такава с тези ръчки вътре знам само една да има в БГ. Много рядко нещо е.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Защо не погледнеш и Субару Форесътр или Субару Импреза ?
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Марки и модификации моного. Основното е джипа да има:
                - отпред твърд мост;
                - блокаж отзад и отпред;
                - як мотор;
                - подходящи гуми.
                А това означава МЕРЦЕДЕС Г КЛАСА.
                Успех.
                Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

Коментар

Първоначално публикуван от Mailinator Преглед на мнение
                  Здравейте почитатели на вседеходите!
                  Обожавам седаните, хечбеците, ниските спортни купета и моторите, но след като няколко години се товаря от снегове и разни невинни камънаци, шахти и други отклонения, които катеря и се моля, реших че трябва да си взема нещо по-идиотоустойчиво.
                  За да е по-ясно, ще го карам по точки.
                  1. Няма да съм само с жипка, за всекидневието мисля да си остана с "нормален" автомобил, освен ако не вземе много да ми хареса.
                  2. Не съм рибар, не съм ловец и не си падам по излети из природата с автомобил. Ще го използвам главно зимните месеци и няколко пъти през другите сезони.
                  3. Предпочитам да е бензин, тъй като няма да се кара много. Разходът не ме притеснява много, стига да е границите на разумното, а не 25 на 100.
                  4. То никой не иска да си купи развалящ се автомобил, ама ако може нещо, което да даяни, да не е свързано със скъпи ремонти и по възможност да има майстори.
                  5. Искам това да е превозното средство, на което дори някой да издере с пирон емблемата на Мерцедес на предния капак, да не ми пука. Малко от типа - КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! Много ми харесват на външен вид G-клас, Defender, Cherokee и едни Лендкрузъри от преди 2 поколения мисля, че се падат. Не ми се иска да е Сузуки, РАВ или ЦРВ.
                  6. Като пари горна граница съм си поставил 10,000, в които не смятам регистрация, прехвърляния и първоначална подмяна на консумативи.
                  Не искам да отварям спорове,но повечето постове са ,или лаишки,или просто трупане на точки.Явно някой чете през редовете.
                  Ще те насоча само към някоя "бегачка"там всичко е проверено и изпипано на принципа проба-грешка,а от тук идва важното за теб условие дуракоустойчивост.
                  Не предлагам нищо поради лична причина.
                  За да не излезе поредната ялова тема от рода "търся джип" прочети повече във форума има много предложения.
                  Преди да купиш каквото и да е тествай яко душманската като за последно,ама не на асфлалта.
                  Това ще ти помогне доста защото половината от продавачите ще си измислят причина за да не стане сделка.
                  Успех.
                  ПАВКО
                  0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от rado69 Преглед на мнение
                    Марки и модификации моного. Основното е джипа да има:
                    - отпред твърд мост;
                    - блокаж отзад и отпред;
                    - як мотор;
                    - подходящи гуми.
                    А това означава МЕРЦЕДЕС Г КЛАСА.
                    Успех.
                    Разсмя ме ! Да не би само Г-ето да отговаря на тези изисквания ?
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от TLC23 Преглед на мнение
                      Разсмя ме ! Да не би само Г-ето да отговаря на тези изисквания ?
                      Ти колко знаеш? Говориме само за конструктивната част.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Ти колко знаеш? Говориме само за конструктивната част.
                        гейка с готин мотор е само 463 ама там цените са мам си джейс.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          гейка с готин мотор е само 463 ама там цените са мам си джейс.

Петьо, чекам колега от Троян да ми отговори, не ти.... Без да ми се сърдиш....

И пак повтарям говорим за конструктивната част като в цитата от колегата.....
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Млъквам веднагически

Ама става и патрул (е да, блокажа е само отзад). Сега в София се продават два - моя и на Павко и двата стават, та идва гледа пазарлък и си заминава уреден.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е що па с блокажите почнахте? Еле па два. Човека иска спокойно да кара през зимата. Не го блазни гората (респективно калта). Па и да ходи по гората, значи ли че непременно му трябват два блокажа. За неопитен човек това е най-бързия начин да се окопае по-добре.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                                Петьо, чекам колега от Троян да ми отговори, не ти.... Без да ми се сърдиш....

И пак повтарям говорим за конструктивната част като в цитата от колегата.....
                                Добре не са много . Но не са всички Г-ета с блокажи . Патрола отговаря на изискванията нищо , че е само със заден блокаж . Тойота Ланд Круйзер 80 серия също , има и 70-ки със заводски блокаж . Като почнете със сектанските изказвания , че само един джип е добър си е малко грозничко . Не се заяждам !

Поздрави !
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X