Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Самурай или Нисан Патрол споделете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки Самурай или Нисан Патрол споделете

Колегата май ни върза тенекия с тая тема?
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

И двата сьм ги имал като Самурая беше с малкия мотор 1.0.
      Разлика в горенето нямаше зимата,проходими машинки,но пьк това което вьршеше Патрула Самурая има да го мечтае.И двата са прости машини,но и двете гният.Зимата Самурая палеше като никоя дрга на двора,вьздушния му филтьр ставаше от Москвич Алеко и спокойно вьрвеше сьс зимни автомобилни гуми.Патрола това не го може и си иска неговото,но качваше 6 торби цимент и още можеше.

Аз сьм за Патрула в случая,но добри гуми да речем ще струват колкото половин Самурай.Ако трябва да го калям,зимни преходи,товари,минимална подрьжка далеч от цивилизацията.................ПАТРУЛ
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        И двата сьм ги имал като Самурая беше с малкия мотор 1.0.
        Разлика в горенето нямаше зимата,проходими машинки,но пьк това което вьршеше Патрула Самурая има да го мечтае.И двата са прости машини,но и двете гният.Зимата Самурая палеше като никоя дрга на двора,вьздушния му филтьр ставаше от Москвич Алеко и спокойно вьрвеше сьс зимни автомобилни гуми.Патрола това не го може и си иска неговото,но качваше 6 торби цимент и още можеше.

Аз сьм за Патрула в случая,но добри гуми да речем ще струват колкото половин Самурай.Ако трябва да го калям,зимни преходи,товари,минимална подрьжка далеч от цивилизацията.................ПАТРУЛ
        петте гуми на моя с джантите струват колкото един "саморасляк"!
        той колегата нещо изчезна/дето пусна темата/
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Дефинирай точно и подробно за какво ти е джипката и да помагаме целенасочено, така е хаотично. Знам, че разхода на гориво не е много различен и все пак, сравняваме коренно различни 4х4.
          VARADERO SD2

Коментар

Младежи, то отдавна е измислено:
            Самурай, мостове от ГР + мотор поне 200 коня
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А за лятото Самурай,за 20 минути му пада тавана,вратите и предния прозорез,един кара деугите ловят риба без да излизат от него-пробвано.Бьбреците ми обаче още го помнят тоя Самурай.

бе бьзикаме се ама верно и двата е най-добрия вариант
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

благодаря много колеги,мисля да си взема едно самураиче,така като ви слушам и тои ще ми върши работа,евтина подръжка не се чупел,лесно се намират частите а и на горене като гледам доста се различава от патрула,на мен не ми трябва голям джип за мен и още един човек е достатачен
                какво ще кажете за витарите те как са като подръжка и проходимост

Коментар

"Аз сьм за Патрула в случая,но добри гуми да речем ще струват колкото половин Самурай."
                  "петте гуми на моя с джантите струват колкото един "саморасляк"!"

Ади по леко че се накапахме , колко струват 5-те гуми викаш 1500 лв. за тия пари верно можеш да намериш Саморайче ама ще е за "старт от скрап-а" . Патруля не блокажи на двата моста ами и на вратите да има блокажи затъне ли си до там - тежъккккк е . Въшката подскача отгоре и ще мине покрай теб за да ти остави лопатата
                  088455338две
                  "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                  Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                    "Аз сьм за Патрула в случая,но добри гуми да речем ще струват колкото половин Самурай."

Ади по леко че се накапахме , колко струват 5-те гуми викаш 1500 лв. за тия пари верно можеш да намериш Саморайче ама ще е за "старт от скрап-а" . Патруля не блокажи на двата моста ами и на вратите да има блокажи затъне ли си до там - тежъккккк е . Въшката подскача отгоре и ще мине покрай теб за да ти остави лопатата
                    .....Та какво казваш!?едната гума съм я плащал на 470лв. нова джанта -44- 140лв.=610X5=3050лв.?!?
                    а за това кой от къде минава.......ами "Фруктиерата" минава отвсякъде!
                    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Гробаря ти го е казал много ясно - гумите с джантите на Патрола струват колкото един Самурай ,а по въпроса със затъването - както затъва Патрола така затъва и Самурая ,че и даже повече щото много ми се ще да го видя тоя заводски Самурай ,който може да върти кални 35/11.5/16 ...
                      Офтопик - вчера на състезанието в Стара Загора се наложи да вадя на лебедка почти всички подготвени Самураи и нито един Патрол или Гега .
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Още една безсмислена тема, за пореден път някой задава "..." въпрос, и после чете сеира!
                        Колегата Джамбазов има едно невероятно попадение, на въпроса : " какъв джип да си купя?", отговаря: "Жълт"!!!
                        Всеки път, като го чета, си оправям настроението! Поздрави!
                        "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от kazakov1 Преглед на мнение
                          благодаря много колеги,мисля да си взема едно самураиче,така като ви слушам и тои ще ми върши работа,евтина подръжка не се чупел,лесно се намират частите а и на горене като гледам доста се различава от патрула,на мен не ми трябва голям джип за мен и още един човек е достатачен
                          какво ще кажете за витарите те как са като подръжка и проходимост
                          Кво ти пука за витарите нали се спря на Самураи,или хвърляш нова стръв.
                          Абе ти си истински рибар.
                          Успех/
                          ПАВКО
                          0888802068

Коментар

Много яка тема

Не съм догледал че е писал заедно с джантите извинявай колега! А че патроля е голямо тежко желязо неможете да ме убедите в обратното. Моите гуми с джантите на аудито струват колкото един патрул и означава ли това че е по проходимо от него?
                            35/11.5/16 и стандартен патрул няма да може да ги върти в калта .

не off-топик Пък аз много пъти съм присъствал когато патрол се е окопавал много на дълбоко точно заради теглото си НУУУ
                            088455338две
                            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                            Джамбазов 2010г..

Коментар

Много яка тема

Не съм догледал че е писал заедно с джантите извинявай колега! А че патроля е голямо тежко желязо неможете да ме убедите в обратното. Моите гуми с джантите на аудито струват колкото един патрул и означава ли това че е по проходимо от него?
                              35/11.5/16 и стандартен патрул няма да може да ги върти в калта .

не off-топик Пък аз много пъти съм присъствал когато патрол се е окопавал много на дълбоко точно заради теглото си НУУУ
                              |Знаеш ли колко точно тежи ГР щото ми се струва че само си чувал.
                              Аз моя го меря два пъти годишно искам не искам
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                                Офтопик - вчера на състезанието в Стара Загора се наложи да вадя на лебедка почти всички подготвени Самураи и нито един Патрол или Гега .
                                И на Торозов ли......
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X