Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по-добър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой е по-добър?

Я, каква весела тема.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    ...
    И трите са еднакво калпави.
    Ама патруладжиите са най лесни като че ли. Мятат един 4,2, кеф ти Нисан, кеф ти Тойота и си решават проблема генерално.

Коментар

здравейте и от мен,нов съм тук и не ми се ще да давам компетентно мнение.... но!! допреди 2-3 години продавах коли на хората и сам на мнение че от горе изброените toyota-ta най е за предпочитане .
      паджерото има адски скъпа горивна помпа,макар и да не се чупи лесно(като казвам скъпа имам предвид не по малко от 2500 лв.употребявана)
      патрула го имаше колегата и го продаде доста бързо,първият проблем беше с дебитомера -около 1000лв(оригинален),после разхода изобщо не беше за пренебрегване-особенно в пресечен терен.Точно затова аз бих предпочел тойота

Коментар

Първоначално публикуван от niki2007eood Преглед на мнение
        .....после разхода изобщо не беше за пренебрегване-особенно в пресечен терен.Точно затова аз бих предпочел тойота
        Терена който е дигнал разхода на GR-а хич не е за тая Тойота за която говорим.
        Нормалния разход на Y61 3.0Di e 9-10л./100км. при каране 100-120км/ч. извънградско. По малките шосета и скорост 70-100 пада под 9/100. В Пловдив не дава голяма разлика. Примерно 11-12/100. За София е на час.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Привет колега.Ето и от мен едно пристрастно мнение.Фаворит Нисан Патрул,Тойота ЛК,Митсубиши .Нисана има може би най здравите мостове,изключително здрава скоростна кутия и сравнително добър мотор.Тойотата има хубав салон,добър мотор и здрави скорости но не особенно здрава ходова част.Митсубишито хубав салон и хубава външност и до там. След като си решил да купуваш джип рано или късно ще го вкараш в калта а там Патрула е железен.Успех в избора.

Коментар

Колега как реши че ТЛКто няма здрава ходова част? Той колегата не каза за какво ще се ползва предимно джипа, защото с тези мостове на Патрола, определено на асфалт хич не е добро пътното поведение, на магистрала Патрола също гасне отвсякъде, само за много хард офроуд и то за определен терен е по-добър от ТЛКто, обаче си мисля че човек който ще купува джип за над 20 бона не му е основната цел да го зарови заедно с хард тунингованите джипове на форума . ТЛКто е една от много малкото джипки, които ще минат през доста кофти терен само с хубави гуми, а след това ще ги държиш с 180 на магистралата, окачването не съм чул някой да е имал някакви проблеми, то като се замисля освен дреболии като незнайна вибрация от някоя пластмаса или не опъваща ръчна друго или да не запали заради вода в резервоара, други проблеми не се сещам някой да е обсъждал в секцията за ТЛК120.

Коментар

Автомобила ще се използва предимно в град и близките селища до 100-150 км.
              Всяка събота и неделя в планината за риболов .Няма да го използвам за хард офроуд.

Очаквам още мнения.
              Дали TLC 120-125 e по-добро от TLC 90-95?
              Направете сравнение на тези двигатели:

3.0 TD (125 Hp) 1996-2002 год.
              3.0 D-4D (163 Hp) 2000-2002 год.
              3.0 D-4D (166 Hp) 2004-2006 год.
              3.0 D-4D (173 Hp) 2006-2009 год.
              3.0 D(95 Hp) 2007-2009 год.
              3.0 TD (131 Hp) 2007-2009 год.

Кой модел двигател е най-предпочитан за късата база TLC?
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-01-12, 18:36.

Коментар

Toгава остава ТЛКто, но според мен дълга база,

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                  Toгава остава ТЛКто, но според мен дълга база,
                  Точно. И по двете точки.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Колега то на ТЛК 120ка в БГ са 163-173, като разлика няма до колкото знам, тези другите дето даваш са преди 2003та, демек не е 120ка, а другите са за някакви цели, защото мисля че са от пикапа и най-вероятно са някакви военни джипки или арабски, който знае да каже. Та все тая кой двигател ще избереш, после го чипосваш и караш, ама тия военните и тем подобните аз не бих избрал, защото може да се окаже че нямаш парно примерно А защо къса база колега?
                    Последно редактирано от Rady1st; 08-01-12, 17:57.

Коментар

Ще е втори автомобил,по-лесно паркиране,по-евтин от дългата база.
                      Колебая се и за кола преди 2003 год.,но след 2000 год.

Коментар

E да по-скъпи са дъгите бази и с това им спират недостатъците, ако вземеш ТЛК 120ка бързо ще стане 1вата кола и ще ти пречи липсата на 2те врати, но това вече сам си решаваш. Преди 2003та ТЛКтата са доста по-евтини, но са си предишния модел все пак, ти какви пари си приготвил?

Коментар

Около 20-22 хиляди.

Коментар

Е да къси бази има хубави за тея пари, имаше една в сухудол мяй с кожи и др за около тея парици. Заведи я за сериозен преглед задължително.

Коментар

Не съм от София и за сега не бързам с покупката.
                              Събирам информация от форума, мнения от собственици,лични впечатления.

Коментар

Аз съм за TOYOTA-та според мен е най-корава.
                                Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X