Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся си джип за излети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: търся си джип за излети

Или пък си купи лека кола,ходи до селото,там даваш на някой местен хайдут 10-15 лева за газ,той те качва на някой Газ или Уаз и цял ден си по сокаците.После се качваш на аутото и беж към към града.Щом задаваш такива въпроси и караш на тати Туарега,джип няма да можеш и да караш(офроуд)и да го поддържаш след офроуда. Какво се нароиха тия теми напоследък-Какъв джип да си купя? Все едно -Каква жена да си търся?Ами сядаш на масата ,замисляш се дълбоко,напъваш се и 17 хилки ги даваш на някой тарикат.Колегите ти казаха,пък и в други теми има писано.Лично моя фаворит за лов(при това комплексен)е пикап с двойна кабина.Аргументи-широк,удобен,висок,има каросерия за миризливи мастии и кървави прасета.Митсубиши Л200,Тойоти разни-сърфове смърфове,Нисани че и доста по надолу от бюджета.Ще ти останат за лифт,гуми и пушка.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

А бе колеги, не му трябва на човека пикап. Той си ходи на разходки.

От изброените на мен ми харсва Патрула, но решението и парите са си твои. Гледай тази джипка да не е много лъскава, че пак ще ти дожалее да я караш из храсталаците. Изпробвано прежалване - първия уикенд я вземаш и се нахулваш в най-големите драки и после ти е все тая, с идеята "някой ден ще взема да я пастирам"...
      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Re: търся си джип за излети

Тойота 90-та серия бих взел аз при тези изисквания или Паджеро. МЛ400цди - забрави, това ще те утрепе от поддръжка. Ако намериш Тойота 80-та серия, също няма да сбъркаш, само дето поддръжката и е дебела. Но в сравнение с МЛ400 е за без пари.

Ако ще се кара малко, не изключвай големите бензинови мотори...

Патрулът за мен има 2 основни минуса пред 80-ката - парттайм и масово са малки мотори. Иначе и двете ми харесват, но 80-ката- повече
        "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Патрул, с 1HZ.

Коментар

Хм.За тези пари G-класа би се намерила , но като гледам посочените напарфюмирани превозни средства , надали ще скочиш в нещо различно от голямо комби с привкус на ламинат от бамбук.Тук като че ли визията е за предпочитане спрямо проходимостта.
            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

За 17000 лв. читава Г-класа трудно ще намериш. Особено ако е 463.
              Говоря от опит - аз имам такава.
              Тойота с цели мостове е по-евтина, но после може и тя да се окаже доста скъпа.

Имам приятел с Паджеро. Не е фул тайм.
              Предния мост се включва само когато стане дебело и за малко.
              Здрави коли са и вози по-комфортно по черен път от Г-класата.

Според мен МЛ в гората ще е скъпо недоразумение.

Коментар

Аз залагам на Патрола пък и в бъдеще може да се се заиграеш с лифтове,лебетки,блокажи.МЛ-а е с доста тежък двигател е верно с убиствен въртящ момент

Коментар

А защо ще даваш 17 бона за да трошиш нещо в гората? Аз за гората си взех чероки, айде на гаджето е , за 3 бона и ръчка без да ми пука, с сигурност 99% от джиповете за 3-5 бона ще ти свършат перфектна работа в гората, даже и по-добра от скъпия джип, защото няма как да не ти се свие сърцето като чуваш звука от някой остър клон как пори нежно колата

Коментар

доста мислех по тази тема за парите , марки те джипове и днес ходех да гледам разни тойоти , ниса-ни , митсо-та . Най - голямо впечатление остави в мен една ТЛК от 95 година и с наистина голям двигател 4,5 , които не знам да ли е най - добрия вариант

Коментар

Първоначално публикуван от ilko123 Преглед на мнение
                      доста мислех по тази тема за парите , марки те джипове и днес ходех да гледам разни тойоти , ниса-ни , митсо-та . Най - голямо впечатление остави в мен една ТЛК от 95 година и с наистина голям двигател 4,5 , които не знам да ли е най - добрия вариант
                      Ура!....Ура! ....Това е марката! ...Скачай бързо,преди да са те разубедили!
                      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от ilko123 Преглед на мнение
                        Най-вероятно си гледал 80-тка.
                        M57D30T1
                        W450

Коментар

За 17 бона може да вземеш лъскав лукс джип, друг е въпроса за какво ти е в гората...
                          Има още един въпрос, дали няма да ти е жал да си вкараш лъскавия джип в шубрака (нищо, че не е фосксваген)...
                          Така, че според мен, вземи си една Киа Спортидж. Има бързи, бавни, 4X4 и може да се намери за до 5 000.
                          Задели още 5 за бъдещи ремонти(които са неизбежни след офроуд каране) и евентуално за някакъв лифт, ако ти се струва ниска.
                          За 10 000 ще имаш, офроуд автомобил, за които няма да те е жал и които ще може да си юркаш спокойно в гората.
                          Ако нещо се счупи, оправяш го и продължаваш напред...

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                            вземи си една Киа Спортидж.
                            За 10 000 ще имаш, офроуд автомобил,
                            За 10к може да вземе моя патрул готов
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

5000 си е сериозен бюджет за поддръжка на КИА. Дори не изключвам, ако нещо тотално се скапе да си вземе нова

Коментар

Аз го давам с лебедка и каймани
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X