Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малък джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малък джип

^Не смятам да си купувам СКРАП,а кола, която върви.И както казах отгоре най-вероятно ще изчакам известно време за да събера някоя друга хилядарка отгоре та да взема нещо удачно

Джамбазов,а иначе е смешно да се прайм на яки паралии по форумите...

Коментар

Първоначално публикуван от wgbg Преглед на мнение
      ^
      Джамбазов,а иначе е смешно да се прайм на яки паралии по форумите...
      Това е излишно колега!Не се ядосвай.....редактирай мнението,докато не е станало късно....няма файда и тази тема да се обърне в поредната караница,а и колегата би ти помогнал,с каквото може....НЕ мисля,че целта му е,да ти покаже,че има завидни финансови възможности!
      ....Не се пали...ще помогнем,с каквото можем.....около 3500-4000лв ,ще се качиш на читава Витарка!
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Е нали и скрапа някой трябва да го купува....
        Ха ха ха. Не си ме разбрал защото не ме познаваш. Аз самият карам скрап, за мен всичко което е излязло от магазина след месец е вече скрап. Такова ми е отношението към колите като цяло. Не е въпрос на възможности а на отношение. Други са ми важните неща в живота, не тенекийте.

Не съм искал да те обидя и вероятно съм от същата черга като теб. Сега сериозно по темата. На твое място бих взел самурай за по малко пари и бих го направил за останалите. Така и загубата ще е по малка ако се окаже, че това не е твоят автомобил. Аз така започнах. Първото ми беше дядото на Самурая-LJ80. Беше буквално скрап, двигателя беше в кашон, бях студент, работих на две места, плащах си обучението и го стягах една година. Беше почти подарък от приятел, което ми напомня да отида да изпием по кафе.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не те познавам, вярно е.Просто ми прозвуча грозно и реших да ти отговоря.Мерси за предложенията

Коментар

Единственното което бих те посъветвал е да вземеш колкото се може по-нов екземпляр и гледай поне да не е изгнил че сузукитата бая гният, ама нали знаеш приказката купуваш я на външен вид останалото е на късмет. А за калта и блатата не се притеснявай то "апетита идва с яденето" като си купиш джипката ще почнеш да се оглеждаш къде да я нацапаш. Успех с избора.

Коментар

Защо всички искат джип, ама да гори малко? Няма такова нещо и никога няма да има, джипа е с много повече части , ламарини, шасита, гумите са по-голями, търкаляш още един деф, кардани.... е как ще гори малко. Ако искаш нещо да ти гори малко си купи пежо106 1,5 дизел с гуми 145/13 . Витарката не е лош вариант, както и Ферозата, за тея пари има и Чероки, но малък разход, се откажи директно от джип. Според мен щом си 19, една витара кабрио с АГУ ще ти свърши работа, 15-20 газ си сметни разход, а лятото ще гониш пичоците с махнат покрив, приготи се за ужасно дървена возия и спънат двигател, ама това на първа кола няма да го разбереш. Гледай някоя стегната, а не накичена бангия.

Коментар

Вземи Kia Sportage, гори 9-10 бензин, поддръжката и е евтина. Значи отговаря на критериите ти...
                Не знам за 3000 какво ще намериш на пазара, но мисля, че ще е по-запазено от някоя японка

Коментар

Не всичко гори по 15-20газ,имам Х90 -9газ извън града 11 в града,бензина е горе долу същият разход,само возията е дървена-ужас

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X