Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Като собственик на Ф150 който споделя същото шаси скорости и двигател с Линкълна. Ще ти кажа че са супер надеждни машини стига да им е сменяно маслото на двигателя на време. Аз притежавам Ф150 3.5 от 4 години и е на 350к километра, най трудното за ремонт беше да му намеря точната водна помпа и кой да я монтира . Пикапа от една година е на stage 2 и скоростната кутия е още здрава и надеждна. Страхотно здрави машини на фона на европейските трошки.

Коментар

Благодаря за отговора колега,
      Наясно съм, че са по-луксозната версия на Ф150, чудя се обаче, понеже реват хората от 5,4 Тритон двигателя и разпитвам, защото ми предлагат за около 20 к лв от Сащ да ми вкарат подобно зверче, което ми е в бюджета, карам си Черокито 4,7 от 2001 ва, но нещо ми малее, а си обичам американците понеже са надежни (ако съдя по него) лесни и евтини за поддръжка, но като гледам ще харчи по-малко или колкото него и ще предостави повече място и екстри.

Коментар

Първоначално публикуван от VuL4o_V8 Преглед на мнение
        Привет Колега,
        Интересувам се от подобен джип и бих искал да попитам - след толкова време как е машината и какви са ти наблюденията?
        Поздрави

Здрасти. Колегата не е влизал от 28-05-16
        Венцислав Петров
        Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
        Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
        0889 62 8четири 6четири

Коментар

Привет,
          видях, но реших да възкреся темата, току виж някой, може да даде някакъв отзвук.
          Поздрави

Коментар

Двигателя е надежден но няма двигател за който хората да не реват. Ако четеш то никой не трява да си взима и Хеми защото гори клапани като лудо но все това не пречи да се купува и кара. В вашия случай при Навигатора нямате опция от към двигател този който гледате е с 5.4 а по новия е с 3.5 ЕБ. Няма алтернатива за 5.0 койот за съжаление.

Коментар

Да, за съжаление - иначе знам, че от 2014 този мотор със 6 степенна ск кутия е най-здрав.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X