Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

Чуден е! Със здраве да си го караш!
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Честита машина,да се я караш със здраве и да не ти създава никакви грижи

Коментар

Хубаво камионче-със здраве да го караш!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Честито колега !
          Огромен звяр е.

Коментар

Браво страхотен ДЗВЕР, с кеф да си го караш / не се и съмнявам в това /. Много безаварийни мили ти пожелавам.

Коментар

Браво чудесно камионче със здраве да си го караш :-)
              И аз съм фен на този тип автомобили и благородно ти завиждам :-)))

Коментар

Eeeee, а аз уж гледах кога ще пуснеш снимки, че да честитя и съм проспал момента
                Мнооо хубав!!! Завиждам ти, ама не от мръснишкия тип завист.
                Честито!!! Хубави преживявания и безаварийни километри.
                Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Честито и безаварийно
                  Поръчай си и всякакви крушки за стопове и мигачи.Също съм с американче и естествено като изгори лампа и тук няма,навсякъде ме гледат като изкопаемо,като разберат, какво точно търся.
                  Пътят е целта.

Коментар

Впечатления от поведението на сняг?

Коментар

Купих му едни нови гуми - Dunlop GRANDTREK SJ5 275/60R18, които имат страшен грайфер. Старите бяха американски на две години и не струваха, а с новите е пушка. На сняг се държи превъзходно, теглото му от 2.8т. празен, го държи на пътя и не му позволява поднасяния или водене по коловозите. До сега съм имал много джипове, с най-различни размери, тегла и системи за задвижване, но такова нещо не бях карал. Движа се в коловоз 12-16см. и реша да излязя от него, врътвам волана - предницата излиза без никакви колебания, под натиска на двигателя. Очаквах задницата да се тътри още малко в коловозите, но съвсем послушно си излиза и следва траекторията зададена от предните колела. Не знам на какво се дължи това, но е учудващо. При сняг до 35-40см. върви, малко се замисля на моменти но продължава. Обаче имах едно жестоко затъване - реших да го пробвам малко извън пътя, та се засилих - 40км/ч и се бухнах в една нива с сняг около 20см., но се оказа че съм сгрешил мястото, та пропаднах в оранта, колата заседна жестоко - не можах да отворя вратите от буците пръст. Излязох пред багажника и се върнах пеш до вкъщи да викам някой да дойде да ме дърпа с Наварата, защото затънах на 5-6м от пътя. Наварата с 500кг. бордюри отзад и с 4 вериги, закачена за Навигатора, боксува на място и даже не може да го помръдне. Спасението беше в един снегорин Т-150. Така жестоко не съм затъвал никога през живота си и от цялата еуфория най-много съжалявам че, не можах поне една снимка да направя, защото случая беше епичен. А, иначе по път с твърда настилка отдолу, и сняг над 20см. няма никакви проблеми. На лед с малко повече внимание също се справя с лекота.

Коментар

Честито, това се казва машина а не сапунерките дето ги карат нагоре-надолу. Прекрасене, пък и колко място имааа....

Поздрави !

Коментар

Честито колега ! На снимките изглежда доста голям от вътре което е + спрямо Range-a

Коментар

Недей навира хубавата машинка по орани ниви и гори...не е за там,само ще я потрошиш!Това си е асфалтов кръстосвач за кеф и лайф-стайл камионче!Приятни изживявания!А колко" хапва" градско при тези температури?
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                              Недей навира хубавата машинка по орани ниви и гори...не е за там,само ще я потрошиш!Това си е асфалтов кръстосвач за кеф и лайф-стайл камионче!Приятни изживявания!А колко" хапва" градско при тези температури?
                              Прав си че, не е за там. Още вадя кал от незнайни досега места - вече сигурно тон кал излезе отвсякъде. Градско аз не я карам, но през деня ходя поне 10-15 пъти на разстояние 2-3км между две селища със често спиране и тръгване, което е нещо като градско, та разхода при този маршрут е около 30л/100км - ни повече, ни по-малко, просто няма смисъл да се лъже, че този осмак, задвижващ близо 3 тона, харчи по-малко.

Коментар

Първоначално публикуван от skoda_fan Преглед на мнение
                                Прав си че, не е за там. Още вадя кал от незнайни досега места - вече сигурно тон кал излезе отвсякъде. Градско аз не я карам, но през деня ходя поне 10-15 пъти на разстояние 2-3км между две селища със често спиране и тръгване, което е нещо като градско, та разхода при този маршрут е около 30л/100км - ни повече, ни по-малко, просто няма смисъл да се лъже, че този осмак, задвижващ близо 3 тона, харчи по-малко.
                                Съвсем нормален разход за това камионче колега!И както казва Джамбаза -"Кеф цена няма"...
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X