Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover Sport или Lincoln Navigator L

Първоначално публикуван от skoda_fan Преглед на мнение
    Набелязал съм си няколко и другата седмица си стягам багажа за САЩ. Искам до Януари да се возя в новия си джип.
    Ще огледам и преди и след Фейс-лифта.
    Та или ще е 2008-09 с ZF-трансмисия, понижаващи предавки и цяла задна седалка,
    или 2010-11 с Фордова трансмисия без понижаващи, с отделни седалки отзад и по-мощен с 10к.с. двигател.
    Ще си купя и допълнителен комплект джанти, може дори и два, ще си търся и от тези тегличи, които са директно свързани към шасито със сменяеми накрайници.

Като се върна ще пиша за избора ще споделя впечатления за автомобила.
    Поздрави!
    Успех, ако ти изпадне нещо хубаво за без пари, да ме имаш предвид
    Поздрави: Николай Георгиев
    KTM 400 EXC

Коментар

Изборът е направен, колата платена, след 15-20 Януари трябва да си го взема от Германия, та сега мисля дали да го карам на платформа, или на ход, но ме притесняват фаровете, които не са според европейските изисквания и дали ще е проблем при проверка от полицаи в чужбина.
      Иначе возилото е произведено в края на 2008 и е регистрирано към средата на 2009. Цвета е черна перла, с цяла седалка е отзад, скоростната кутия е на ZF с понижаващите. С бежов интериор е с кожени седалки, има ДВД с падащ екран от тавана, за забавление на хората возещи се отзад, има и аудио система с CD player с голям екран - 6-7 инча и има 18 говорителя в купето. Общо взето е това, но ме е яд че си загубих Фотоапарата, на който бях направил снимки на Линкълна. Май ми го откраднаха, защото не помня да съм го вадил на летището или в самолета.

Поздрави!

Коментар

Първо да ти пожелая да дойде при теб безаварийно и безгрижно, а след това ще ти пожелая и много безаварийни километри. И да не забравиш, като дойде да го снимаш и да се похвалиш? Успех!
        KTM 400 EXC

Коментар

Ако си с американските номера мисля, че можеш да си го докараш, тамън ще му се радваш. Определено по-добрия избор си направил.

Коментар

И аз смятам,че си направил по-добрия избор!Дизелака на Рейнджа доколкото знам е на БМВ,което не е най-доброто нещо от към здравина,дълговечност и подръжка!А за здравината на бензиновите американски осмаци всички знаем!Да го караш със здраве и като го щракнеш-пусни снимки!!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Поздравления за избора и честито!Направо го яхвай и към дома,здрава кола как ще я качиш на платформа,грехота,все едно здрав човек в инвалидна количка

Коментар

Я, от Разград, дали се познаваме ...определено такава машина ще се забележи тук /те след моята Гега, преди Тойота/ се обръщат, та не се изненадвай ако бъдеш "засечен" на някое кръстовище и не се започне обстоен оглед....да видим и ние какво карат хамериканците де...
                0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Написал съм Разград, но не живея в града, а имам къщи в 3 села на около 20км от Разград всяко, имам 2 птицеферми и 1 кравеферма и всеки ден съм на различно място, за да наглеждам бизнеса си, но почти всеки ден идвам в Разград, най-често мога да бъда засечен с Мерцедес Е320CDi комби, бежав, с Варненски номера - В 6665 ... - последните букви не ги помня.
                  А, за Линкълна, реших че ще го взема с платформа, защото е с летни гуми(зимни има, но са в багажника) и фаровете светят симетрично, според американските изисквания и заслепяват всички насрещно движещи се, и то жестоко.
                  Линкълна е с фабричен ограничител на скоростта на 80 мили/ч (около 130км/ч), и се чудя къде може да се премахне, иначе четох в американските форуми за скорости от порядъка на 120 мили/ч (над 190км/ч), което за толкова голям и тежък джип ми се струва много, много опасно. Наварата(2.5 190к.с.) дали ще се справи с платформата(общо с джипа и допълнителните неща в него ще надхвърля 3,5 тона) или да вървя с Q7-цата (4,2 340к.с.) на брат ми.

Коментар

Според мен каквото и да вземеш, пътуването с платформа си е тегаво и особено през зимата изисква повишено внимание.
                    На твое място бих сменил гумите, които са в багажника в Германия и бих дошъл с големия кораб

Коментар

Браво за избора това е просто не удоволствие от шофирането а оргазъм!
                      Най-големия кеф който съм изпитвал от кола !
                      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                      :D

Коментар

Прекрасен избор, да ти е честито!

Коментар

Честита играчка!

И американските фарове не би трябвало да заслепяват "жестоко" - все пак и там имат насрещно движение. Просто при тях го няма повдигането на светлинния сноп в дясната част, като при возилата от континентална Европа.

Та слагай зимните гуминетки и си гледай кефа!

Коментар

Джипа е вече в България.
                            Прибрах се днес към 5 часа следобед. Докарах го на ход и съм много доволен. Джипа слезе от кораба в Цуксхавен в Понеделник сутринта, беше натъпкан с неща на сметка от щатите и след като разтоварихме малко от тях в Аудито на брат ми, смених гумите - беше с 22 цолови джанти с летни гуми, сложих му оригиналните лети джанти - 20цола с чисто нови зимни гуми купени от САЩ и се отправихме към Бремен, след това към Есен, до точката на нощуване във Франкфурт на Майн. На следващата сутрин отидохме в Щутгарт, където премахнахме заводския ограничител на скоростта на 80 мили/ч (130км/ч), след което следваше една гонка по магистралата до Мюнхен, където няма ограничения, с Аудито на брат ми Q7 4.2 тди 340к.с. - много вървяло бе, като го настъпи и аз след него - 150км/ч - печката върви и не се предава, 170км/ч - вече се усеща, че се задъхва 305 коньовия V-8-ак, но до 190км/ч не се предава, докато нещо сякаш го спъва, или не му стига въздуха. Аудито до 210км/ч върви, но и в двете коли става страшно след 170км/ч.
                            Сигурно ще кажете, че съм неразумен да карам такъв камион с огромни скорости, но исках да го пробвам, що за машина е. Нощувахме в Загреб, а днес тръгнахме в 5.30ч, защото много път ни чакаше, но пристигнахме благополучно и безпроблемно.
                            За тези над 2800км и за миг не съжалих за избора си, много комфортно возило, отличен, култивиран, тих двигател, напълно задоволяващ вървеж до 150км/ч, много, ама наистина много пространство, беше пълен с всякакви неща - от 5 броя гуми с джанти 20 цола и мотора, който брат ми смяташе да товари в Ку 7-цата, но не се получи. Разхода беше умопомрачителен - средно за 2800-те км - около 25-28л/100км, като по магистралата, където се гонихме стигна до 40л/100км, но за цялото пътуване с товар около 1 тон и яко настъпване постоянно, нямаше как да е по-малко. Сега Навигатора си почива, а утре след една хубава баня ще го снимам да ви покажа за какво става въпрос.

Коментар

Браво със здраве да си го караш, много безаварийни и много да те радва. Успех.
                              KTM 400 EXC

Коментар

Ето го в гаража, след измиване и основна почистване:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:60.2 КБ
ID:5337937Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23.jpg
Размер:87.4 КБ
ID:5337954Натиснете снимката за да я уголемите

Име:24.jpg
Размер:91.8 КБ
ID:5337955Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.jpg
Размер:80.7 КБ
ID:5337956Натиснете снимката за да я уголемите

Име:26.jpg
Размер:79.3 КБ
ID:5337957Натиснете снимката за да я уголемите

Име:27.jpg
Размер:86.1 КБ
ID:5337958Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28.jpg
Размер:62.4 КБ
ID:5337959Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29.jpg
Размер:64.1 КБ
ID:5337960Натиснете снимката за да я уголемите

Име:30.jpg
Размер:60.7 КБ
ID:5337961Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31.jpg
Размер:74.8 КБ
ID:5337962Натиснете снимката за да я уголемите

Име:32.jpg
Размер:81.4 КБ
ID:5337963Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33.jpg
Размер:80.9 КБ
ID:5337964Натиснете снимката за да я уголемите

Име:34.jpg
Прегледи:2
Размер:80.8 КБ
ID:5337965Натиснете снимката за да я уголемите

Име:35.jpg
Размер:81.4 КБ
ID:5337966Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22.jpg
Размер:92.1 КБ
ID:5337953Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21.jpg
Размер:83.4 КБ
ID:5337952Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20.jpg
Размер:72.2 КБ
ID:5337951Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:70.1 КБ
ID:5337938Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:68.7 КБ
ID:5337939Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Размер:63.0 КБ
ID:5337940Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Размер:65.9 КБ
ID:5337941Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.jpg
Размер:58.9 КБ
ID:5337942Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7.jpg
Размер:56.0 КБ
ID:5337943Натиснете снимката за да я уголемите

Име:8.jpg
Размер:51.8 КБ
ID:5337944Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9.jpg
Размер:43.7 КБ
ID:5337945Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10.jpg
Размер:103.4 КБ
ID:5337946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Размер:107.5 КБ
ID:5337947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17.jpg
Размер:85.4 КБ
ID:5337948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18.jpg
Размер:88.9 КБ
ID:5337949Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19.jpg
Размер:78.8 КБ
ID:5337950Натиснете снимката за да я уголемите

Име:36.jpg
Размер:82.9 КБ
ID:5337967
                                Последно редактирано от Peppy; 26-01-12, 18:06. Причина: full size

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X