Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поредната молба за помощ и съвет от компетентни хора.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Поредната молба за помощ и съвет от компетентни хора.....

Съжалявам за линковете- не знаех.
    Иначе за Драго - В cars.bg
    Едната е 3600 в "Начкокар" ул.Ангел Кънчев 25
    Другата 4600 в "Крис"
    и една 4850 в "Анаконда"
    С молба към модераторите - ако не са разрешени подобни данни да се изтрие или въобще да не се публикува поста.
    Мерси и извинете за проблемите.
    Венцислав Петров
    Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
    Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
    0889 62 8четири 6четири

Коментар

Здравейте колега,
      Аз съм Симо с Диското което ти препоръчаха. Не пиша този пост, за да си продам стоката, а за уточня някой детайли.
      Според мен преди да търсиш джип трябва да разгледаш темите за разхода, защото няма джип който да харчи като лека кола.
      За споменатите по горе марки съм има Диско дизел, което стана бензин а преди това Киа Спортидж.
      Диско дизел преди тунинг разхода беше около 8.5-9 на 100 дизел или около 18(тогава)-19.8 лв на 100
      Диско дизел след тунинг разхода беше около 9.5-10.5 на 100 дизел или около 21(тогава)-25.6 лв на 100 сега
      Диско бензин на газ сега около 17-... според как се кара но средно 18 извън града или от около 23.94 на 100
      Киа спортидж бензин не исках газ тогава -от 8 - 10 бензин на 100 извън града или 18.8 до около 22 на 100.
      Имай предвид че всички споменати джипове не са по леки от 1600кг и като се натоварят разхода се променя сериозно
      и донякъде обратно пропорционално на кубатура и вид гориво.
      Според мен проучи кое колко гори и на кое колко струват консумативите. Както и на кой автомобил кои части са чест проблем.
      Успех в търсенето и поздрави.
      Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Току що премина покрай мен на ул.Л.Каравелов.Диското изглежда и звучи страхотно.

Коментар

Първоначално публикуван от venciru Преглед на мнение
          Съжалявам за линковете- не знаех.
          Иначе за Драго - В cars.bg
          Едната е 3600 в "Начкокар" ул.Ангел Кънчев 25
          Другата 4600 в "Крис"
          и една 4850 в "Анаконда"
          С молба към модераторите - ако не са разрешени подобни данни да се изтрие или въобще да не се публикува поста.
          Мерси и извинете за проблемите.
          Във вторник ще мина да ги видя и ще пиша тук.
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Хахах ей тука като Биг Брадър...
            Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Драго, благодаря много предварително. Другото ще го уточним. Чакам с нетърпение, въпреки, че колегата излезе отпуск другата седмица и няма да имам възможност за незабавна реакция. Но след това ще мога да ползвам и аз дни.
              Кумът ми от Пловдив отскочи до Стара Загора да види една Кия обявена в cars.bg на 3500. Според него нямала ръжда - гледали са я и на канал. Моторът бил уж добре. Била му мудна, ама той кара едно дърто Волво бензин турбо мисля над 150 коня. Сменяна била горивната помпа с обикновена(не знам каква трябва да е оригинално). Предните амортисьори били за смяна. Гумите били 4-5 мм и летни. Но има едно НО.......той(кумът ми) никога не е карал джип и не е по - добре запознат от мен не само с джиповете, ами и с коли и двигатели по принцип.
              Та изборът ще е най- вероятно м/у тази и тези във Враца. И затова се надявах някой по- навътре с материята да я погледне и тази Старозагорската. Ако кумът ми прочете това......
              За Диското на Симо още веднъж казвам, че се възхищавам от желанието и уменията с които е направил всичко и на това което е постигнал технически и визуално. Но пак подчертавам, че няма да се ползва offroad, още по-малко hard такъв. А Диското е подготвено точно затова. По тази причина се помъчих още в първият пост да поясня точно какво и за какво търся. И нека не прозвучи нахално, но при цитираните разходи, какво би станало ако на споменатата бензинова Кия с разход 8-9, бе сложена АГУ ?
              Щях да забравя- вчера направихме с жената кратка обиколка по салоните с цел "мерене" на всички налични модели джипове. Пробвах - Фрийлендър (отново), Гранд Витара, Паджерота с ляв и десен волан, Терано, Фронтера, Рав4, Пинин, дърт Патрол,CR-V, Фероза и Самурай (не се смейте за последните два - от тях ме вадиха с тирбушон) и може и да съм изпуснал някой. Накрая се изнервих, заболя ме главата (в прекият смисъл) защото от изброените само Фрийлендърът бих могъл да покарам малко. На повечето ми опира рамото в колонката и като се затвори вратата (ако успеем) с лявата ръка не мога да направя почти никакво движение, защото се притиска от вратата. За краката и работа с педалите - върнах с в детството, защото ми напомниха онези, блъскащите се колички. Извинявам се, ама само един двуметров човек би ме разбрал. Не че в Кия-та ми е просторно - просто мога да завивам. А подчертавам - изобщо не съм широкоплещест и не се занимавам с фитнес.
              Може и да съм станал досаден, за което съжалявам!
              Лека вечер на всички.
              Венцислав Петров
              Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
              Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
              0889 62 8четири 6четири

Коментар

Имам терано , мой приятел паджеро 2 , та според мен тераното е по- просторно и удобно.Паджерото по-солидно като ходова част и рама.И на двете рамите гният.

Коментар

Първоначално публикуван от venciru Преглед на мнение
                  1. но при цитираните разходи, какво би станало ако на споменатата бензинова Кия с разход 8-9, бе сложена АГУ ?...
                  2. само Фрийлендърът бих могъл да покарам малко.
                  1. Ами каквото на всяка друга кола с АГУ - разход 9-11 газ. Кията не се слави като трудна за конверсия.
                  2. Фрийлендър - по принцип рядко се изказвам общо за марка и модел, защото за всеки влак пътници и т.н., винаги смятам, че трябва да се види екземплярът, за да се прецени и т.н., но фрийлендъра го заобикаляй по-старателно по автокъщите. Ако ти е любопитно защо - разходи се из форумния раздел Land Rover.

Коментар

Тази Киа се продава в Бяла Слатина за 3000лв.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00034.jpg
Прегледи:3
Размер:148.1 КБ
ID:5314663Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00035.jpg
Размер:154.1 КБ
ID:5314665Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00038.jpg
Размер:152.5 КБ
ID:5314666
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X