Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съвет.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба за съвет.

Аз пък с Еспаса вадих Марио от пясъка на Шкорпиловци с неговата Сиера комби, пълна с багаж.
    Ако има мерак - всеки може да се окопае, не само на пясък.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Нисан Терано II - само като идея.

Коментар

Отново всеки препоръчва возилото което кара, щото естествено е най-доброто и това е самата истина. Аз също мога да ти препоръчам марка, но НЕ.......усещането е друго сам да стигнеш до истината.
        Според мен почти всяко возило от предложените става за целта, но първо се повози още малко из темите на форума, а след това взимаш за проба нещо което харесваш и някой да те вади и газ към плажа
        Успех

Коментар

Благодаря за мненията .

За сега ще погледам с какво се справят колегите ,който пускат лодки на същите места.
          Искам да избера автомобила ,който най се доближава до лек и разбира се върши работа.
          За сега ще оглеждам как ще се справи Субаро Форестър.
          Поздрави

Коментар

Там колко е широк пясъка? Една ръчна лебедка, с по-дълго въже, няма ли да свърши работа?

Коментар

Лебедка и сега имаме и ръчна и електрическа.

Искам, като ходя за риба да няма хамалогия.
              1.Спираш даваш назад на 3 м. от водата пускаш лодката багажа е в нея и влизаш.
              2.Изтегляш автомобил с колесара да не пречиш.
              3.Излизаш даваш назад с колесара набираш лодката с лебедката на колесара и тръгваш.

И това с автомобил ,който да вози на асфалт максимално близо до лек.
              Ех мечти .

Поздрави.

Коментар

Ами вземи си един бензиново Гранд Чероки,и си готов.Щом караш около 5000км,значи и разхода няма да те плаши толкова.И с лодките и с пясъка,няма да имаш проблеми.Върви като лека кола.Бъкани са с екстри,и ще влезеш в твоя ценови диапазон(горе долу).

Коментар

"Искам да избера автомобила ,който най се доближава до лек и разбира се върши работа".

Май вървите към Субару Аутбак. Аз съм на същата дилема ама се замислям за каравана пък тя е по тежичка.
                  Возия на Е класата, просвет 20 см, ръчни с "половинки", LSD отзад........
                  ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
                  Е250 1998-продаден
                  Субару Пустош

Коментар

На посоченото място, на събора, гледах, че хората спокойно си вършеха тая работа/вадене на лодките, де/ с къса Витара.
                    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                    ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от krismarg Преглед на мнение
                      "Искам да избера автомобила ,който най се доближава до лек и разбира се върши работа".

Май вървите към Субару Аутбак. Аз съм на същата дилема ама се замислям за каравана пък тя е по тежичка.
                      Возия на Е класата, просвет 20 см, ръчни с "половинки", LSD отзад........
                      В този случай,Форестъра май е по добре.Имах такъв,дори да не е джип добре се справя по черно.Форестъра е малко по висок,имаш по добра видимост иначе всичко друго е почти еднакво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X