Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser или Mitsubishi Pajero

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota Land Cruiser или Mitsubishi Pajero

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
    ... Понеже е купена с " правилната " броня от магазина няма ли въроятност да е и с " правилното " окачване ? ...
    Ако е закупена в някаква офроуд комплектация е напълно възможно и окачването да е било усилено. Това би трябвало да е посочено някъде по спецификациите и да е известно на този, който я е купил от магазина.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Къде мислиш да ги караш - по Екватора или в пустините? За пустините дори шарката на гумите е различна от всичко познато. Провери с какви въздушни филтри са - тези за пустините са много специфични заради гиблите. Правилният заводски филтър е най-авжния за оцеляване в Африка.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Съвет не мога да дам, но имам няколко години престой в северна африка, по специално около и в Сахара.
        В пустинята се използваха главно три превозни средства:
        - Тойота - различни модели пикапи и джипове, предимно пикапи, на които не им знам моделите и ЛК
        - Нисан - масово Патрул дълга база
        - Пежо 404 пикап - нищо, че е по-старо от мен, явно си върши работа
        Излишно е да казвам, че там дизела е по-скоро непознат, като гориво за автомобилите.
        Имаше и други, предимно товарни автомобили, най-вече Мерцедес, ама те бяха по-скоро тежкотоварни, както и разни неизвестни за мен френски возила, отново тежкотоварни или специализирани(военни).

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Къде мислиш да ги караш - по Екватора или в пустините? За пустините дори шарката на гумите е различна от всичко познато. Провери с какви въздушни филтри са - тези за пустините са много специфични заради гиблите. Правилният заводски филтър е най-авжния за оцеляване в Африка.
          Малко под екватра се намирам в Малави . Тук няма пустиня и ще я караме освен по асвалтов път така и в някои национален парк .

Първоначално публикуван от mradulov Преглед на мнение
          Съвет не мога да дам, но имам няколко години престой в северна африка, по специално около и в Сахара.
          В пустинята се използваха главно три превозни средства:
          - Тойота - различни модели пикапи и джипове, предимно пикапи, на които не им знам моделите и ЛК
          - Нисан - масово Патрул дълга база
          - Пежо 404 пикап - нищо, че е по-старо от мен, явно си върши работа
          Излишно е да казвам, че там дизела е по-скоро непознат, като гориво за автомобилите.
          Имаше и други, предимно товарни автомобили, най-вече Мерцедес, ама те бяха по-скоро тежкотоварни, както и разни неизвестни за мен френски возила, отново тежкотоварни или специализирани(военни).
          Тук също се забелязват същите Пежа . Има ги и въпросните пикапи 70 - та серия , дори полицеиските патрули са с такива !

Благодаря на всички включи ли се , изборът е направен и той е Тойота !
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Честито! ...Пожевам ти милион безаварийни километри и наслада с машинката!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Пък и ако пуснеш някоя снимкааа ....
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Честитои от мен! Само не разбрах бензин или дизел? Защото колега е написал в един от предишните постове, че в Африка незнаят какво е тва нафта.

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
                  Честитои от мен! Само не разбрах бензин или дизел? Защото колега е написал в един от предишните постове, че в Африка незнаят какво е тва нафта.
                  Чист Дизел!
                  Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
                    В северна Африка не "познават" дизела, в централна почти няма добивна нефт, но там не съм бил и не съм на ясно с предпочитаните горива.

Коментар

Благодаря за пожеланията и се извинявам за късното включване .

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                      Пък и ако пуснеш някоя снимкааа ....
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1120310.jpg
Прегледи:1
Размер:67.6 КБ
ID:5299218
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1120213.JPG
Прегледи:1
Размер:191.0 КБ
ID:5299219
                      [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X