Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв пикап да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв пикап да си купя?

Стар; стар; колко да е стар. Миналата година октомври я изкарах от магазина. Айде тая е на 20000 и викам не е разработена още; ама предишната дето я сдадох на на Гоце Делчев беше на 50 000 км. Не знам може би ако са 3 литров двигател да е по-добре. Тоя 2.5 със 125 к и идва слаб.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Аз търся пак с десен волан и не ми трябва да е 2006г .просто искам да е по икономична и по комфортна колата, защото наварката има лоша возия иначе от към вървеж с 133кс немога да се оплача изобщо. И ми се струва, че тойотата с 90-100коня няма да и стигат. Само да кажа пикапа се използва за превоз на 2 варела нафта по 200 литра по нивите.
      Интересува ме всички пикапи ли лошо возят?

Коментар

Изобщо не се занимавай с глупости.Наварата е перфектна.Незнам какво не си доволен от разхода....на мен средния с гуми 265/70/16 ми е около 8 до 9/100...А за комфортна возия от празен пикап забрави.Ся с 400 кила отзад, става като лодка и вози мекичко.
        Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Какъв ти е разхода колега?

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
            Аз търся пак с десен волан и не ми трябва да е 2006г .просто искам да е по икономична и по комфортна колата, защото наварката има лоша возия иначе от към вървеж с 133кс немога да се оплача изобщо. И ми се струва, че тойотата с 90-100коня няма да и стигат. Само да кажа пикапа се използва за превоз на 2 варела нафта по 200 литра по нивите.
            Интересува ме всички пикапи ли лошо возят?
            За това,за което я ползваш Наварата си ти е екстра!Не очаквай икономичен пикап с 500кг/400л.и два варела/ товар.И всички са с еднаква возия в този клас.

Коментар

Ясно разбрахме се.
              Темата може да се заключи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X