Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв пикап да си купя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв пикап да си купя?

Здравейте колеги търся си пикап над 2000г. да е икономичен и да има климатик, АБС, Ц3 това са най важните неща. Добре ще е да има и блокаж на диференциала.
    Сега имам Нисан Навара 2003г. 2.5Di има добър мотор не гори масло, доста е еластичен и пъргав. Чудя се има ли по добър избор от това?

От: Какъв пикап да си купя?

Toyota Hilux!Преди него имах като твоя.

Коментар

Забравих да допълня цената да е около 10 000лв.
      Кара се доста по черен път.

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
        Забравих да допълня цената да е около 10 000лв.
        Кара се доста по черен път.
        С това уточнение, няма да намериш по-добър...според мен.

Коментар

И аз така смятам.

Коментар

Тези тойоти ги гледах хич не са симпатични на външен вид

Коментар

Ами те и бентлитата не са....
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мислех си за тези Форд Ренджър дали няма да е по добро от към разход на гориво и ходова част.

Коментар

За тия пари ще си е Мазда с емблемата на Форд. Не е зле, но Тойота си е Тойота.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Next Преглед на мнение
                    ... Форд Ренджър...
                    Много съм предубеден към маздови мотори.С Нисана карах по черно често,но си имаше често влизане в бокса.На Тойотата за близо две години лашкане и почти 100К км. смених биалетки и каре на кардан.И колко по-добър разход от 8-9л/100км с 31-ци.С размер препоръчван от Тойота пада под 8 на дълго.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                      ...С Нисана карах по черно често,но си имаше често влизане в бокса.На Тойотата за близо две години лашкане и почти 100К км. смених биалетки и каре на кардан.И колко по-добър разход от 8-9л/100км с 31-ци.С размер препоръчван от Тойота пада под 8 на дълго.
                      Така де, ама ако даваш твоята Тойота за около 10 000лв, да идвам да я взимам.

Поздрави!

Коментар

Гледам,че твоята Навара е с десен волан,за тея кинти и тази с ляв волан не можеш си взе.Тъй,че колегите са прави за невъзможния ти избор.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Така де, ама ако даваш твоята Тойота за около 10 000лв, да идвам да я взимам.

Поздрави!
                          След няколко години може да падне до 10 000 Но преди 2006г. може да се намери за около 10-12.

Коментар

Хайлукса доста тромав ми се струва. При 80 км за да тръгна да изпреварвам слагам 4 пр. Преди карах Дефендър- при него нямаше такова нещо; още от 50 - 60 нагоре дърпа на пета. Разликата в килограмите е 150 в повече на Тойотата.
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                              Хайлукса доста тромав ми се струва. При 80 км за да тръгна да изпреварвам слагам 4 пр. Преди карах Дефендър- при него нямаше такова нещо; още от 50 - 60 нагоре дърпа на пета. Разликата в килограмите е 150 в повече на Тойотата.
                              Адаш твоята е със стария мотор май. Пък и човека я иска за гората, там нема да трябва да изпреварва.
                              Успех в покупката.
                              Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X