Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дьлго евтино и здраво дизелче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дьлго евтино и здраво дизелче

От тая година, която си казал и щом е автомат, трябва да е с електроника по мотора. Разбирай дебитомер, разни датчици, ел. датчик за подаване на газ, респективно ел.ГНП. Има такива варианти на 300Tdi, и май с автоматиците си вървят в комплект(да кажат спецовете така ли е). Освен това, в този вариант, двигателя е малко по-мощен(мисля, че към 122к.с), от стандартния с механично подаване на газ и механични скорости.(не че това го прави супер-бегачка, ама за протокола).
    А доколкото разбрах, се търси двигател без електроника. Иначе за Диско с 300Tdi и аз бях мислил и гледал за себе си и подкрепям предложението.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Gotino Disko.png
Прегледи:1
Размер:1,001.3 КБ
ID:5287473Ето и самото Дискавъри с автомата.
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Мисля,че трябва да е нещо корейско или в краен случай японско

Коментар

Е за сьщото диско става вьпрос,пише Ноември 1998 на обявата и не го знам ни с каква електроника е,ни колко коня е - това вече вие ще кажете.Тьрси се дуракоустойчива машина и ако електрониката е такава нямам голям проблем и с електроника да е.Ровя за нещо на 12-13 години и няма как да избягам от сьвсем никаква електроника.Моите тук имат по малко,но проблем с електрониката никакьв та не е болка за умиране.

Скоростите им нагласят жила,присаждат им мотори на 2.8 Нисан Патрул та няма да е нещо електронно.Знам,че при Бенц вкарват електронната 96 и е една от пьрвите в света та ме стегна да не би и тая да им е дошьл акьла за електроники по нея.По логика на течащ автомат му се долива,а е дошло от Германия на ход та се чудех и с какво масло вьрви и каква е чорбата в момента вьтре.

Брата е там и да му мислят,следващите 3-4 дни сьм зает та като се пребера може да сме се снабдили с джипка и почвам да ви тормозя за окачване и пьрви шут преди да излезе на улицата.Може пьк да намерят някое друго,знам ли ги.

Решено е обаче,няма да е Японско,че не ми се дават над тия пари,а за Корейско пьк сьвсем никакви не давам.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]343622[/ATTACH]Ето и самото Дискавъри с автомата.
            Пусни малко снимки от мотора.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Няма снимки на мотора в обявата,мотор и окачване не е снимано както и гуми.Малко вьн и малко вьтре,113 коня ако му се вярва на тоя.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

• Автомата е 122к.с На снимките е като сълзица,че и кожа ,настройки седалки!Паджеро 2.8тд дълга база,на 6300 се продава във Форума.Добра цена,добър двигател и е като чук,както искаш.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                1-Щото през деня бачкам. 2 Щото ми е кеф.
                Лятото при нас на всички им е кеф.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-06-11, 18:45.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                  ...Не се лъжете, тежките коли не се най-доброто...
                  Напълно си прав, но по-добро още не е измислено. С най-голям кеф съм летял по шосетата, когато карах Ланча Тема, Нисан Максима и Ауди А6...
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                    Напълно си прав, но по-добро още не е измислено. С най-голям кеф съм летял по шосетата, когато карах Ланча Тема, Нисан Максима и Ауди А6...
                    Виж филмчето, дето го публикувах по-горе.

@BENZBOSS Много изтъркана ръчната...Ама може и просто да е ползвана много заради автомата..
                    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Горния на линка много гнил,тьрсенето продьлжава и ако тия дни не изпадне нещо скачам на играта която си знам - дизел комби..........Мерцедес.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

"скачам на играта която си знам - дизел комби..........Мерцедес. "

Точно , сочно !!!

+1
                        Последно редактирано от mikluho; 05-07-11, 10:16. Причина: Допълнение
                        [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
                        [SIZE=4]
                        [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

Накрая за стотен път ще стане ясно, че "няма такова животно". В смисъл, "дълго, здраво и евтино дизелче".

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                            Накрая за стотен път ще стане ясно, че "няма такова животно". В смисъл, "дълго, здраво и евтино дизелче".
                            +1

Като го намерите и докажете ще си взема такова !
                            Лудак

Коментар

Да,комбинацията е кофти,не е здраво ако е евтино което до някьде се яде ако сьм аз там и мога да си играя с него.Варианта да го абонирам при някой сьс сервиз от форума сьщо го има,но не намирам това което ми трябва,а и оферти като гледа няма.

Гнило няма да го взема ако ще за 200 лева да е,до около 7500 са или с десни волани или с 2 врати или гнило на варел.Тьрсенето продьлжава,клекнал сьм и на Форд Маверик както и Терано,но и те или кьси или волана от грешната страна.Има един черен Маверик за 6 и нещо,днес ще го загледат и него и след това................моята си игра.Както каза жената Що се занимаваш с глупости след като Мерцедес го знаеш на изуст................и като погледна какви 210 с мотор 290 комби има за по 6 бинки,а и за по 4 и сьвсем почвам да се почесвам.

Ако някой знае Диско,Терано,Маверик за продаване да свирка,че и на мен ми писва както и на брата.Не ми е колата мечта да го мисля толкова,на финала ще вземат пьрвоя трактор който им падне пред очите,брата така ги купува.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Ford Maverick 2.7TDI

Ноември 1999

Вьпрос преди да го наритат - това кое му куца?Влиза ли в добрите мотори?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X