Павката
Аз ти препоръчвам Jeep Cherokee 2.5Tdi 115hp. Много добра джипка. Моделът е сравнително нов - 95.96г..... . Също така е проходима. Струват около 16 000лв. Даже ще ти останат да я постегнеш малко.Чувал съм само добри отзиви за този двигател специално.
Аз ти препоръчвам Jeep Cherokee 2.5Tdi 115hp. Много добра джипка. Моделът е сравнително нов - 95.96г..... . Също така е проходима. Струват около 16 000лв. Даже ще ти останат да я постегнеш малко.Чувал съм само добри отзиви за този двигател специално.
много са здрави евтини са(ще ти остане хем някои лев)93-4год...а за тези пари ще си намериш и готов тунингован ако питаш мен...единствно това 4е е японски и 4асти трудно се намират но сервизите си имат връзки и сами ти ги уреждат
аз ли4но съм се возил в такъв тунингован и съм много впе4атлен
Т.е. все джипки след 1995г. Е, кажи ми къде в тоя бюджет влиза Г-класата, пък камоли с 300тд-то (ако говорим за шестака, който влиза след 1990г). Ако намериш хубав Г-клас до 25хил.лв., след 1990г. с 300тд мотор, искам да ти кажа, че кандидатите ще са далеч повече от един... Ама да не от ония дето са с "гарантиран произход"..
Коментар