Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за мнения Feroza или Niva

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за мнения Feroza или Niva

Първоначално публикуван от Цветан Иванов Преглед на мнение
    Колеги отговорете само на този въпрос и мисля, че изчерпахме темата
    Странен е този въпрос и трудно му се отговаря. Вдигането е компромис с много последствия и единственото му оправдание е каране в гората, и главно - за да се сложат големи кални гуми. Ако е само за фейса - всяка от предложените коли става. Фероза е най-лесна за вдигане.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Фероза е най-лесна за вдигане.
      А?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнение
        ........KIA.....
        Съгласен съм с теб но, са рядко читавите като твоята/бившата/.Пък и като знам с какъв мерак си я прави....
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Цветан Иванов Преглед на мнение
          Ако трябва да сме честни си мислех да и сложа газ или метан, да я дигна до колкото може и някакви прилични гуми,но не кални, понеже не съм много мераклия да карам в гората. За тези "изисквания" най-подходяща е ...... оставям отговора на вас
          Фероза
          И пояснявам наистина се вдига лесно отпред се натягат торсионите. Отзад се слагат предни ресори от УАЗ правят се малко по-големи обеци(цялата процедура с нови ресори е около 200 лв ) . Моята със гуми 31 ци каймани даваше разход около 17 на 100 газ , но си пълнеше километража . За 5 години зверства и издевателства ферозата не ме беше оставяла никъде .

Коментар

Ферозата не е по-лесна за вдигане от всички, които се разискват.
            Отпред можеш да натегнеш малко торсионите, но ако прекалиш, почва да скача като дива коза. За друсането да не говорим.
            Отзад, единствено с нови ресори. Както казах, като ресорна джипка , друса най-много. Ако ресорите са поомекнали не толкова, но като се качат двама човека и си ляга на тампоните. За товарене-държи.
            Ако колегата иска някакъв по-скромен лифт, които да не му излезе, колкото струват еди нови ресори от Милнер, лекия бодилифт е вариант.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Ферозата не е по-лесна за вдигане от всички, които се разискват.
              Отпред можеш да натегнеш малко торсионите, но ако прекалиш, почва да скача като дива коза. За друсането да не говорим.
              Отзад, единствено с нови ресори. Както казах, като ресорна джипка , друса най-много. Ако ресорите са поомекнали не толкова, но като се качат двама човека и си ляга на тампоните. За товарене-държи.
              Ако колегата иска някакъв по-скромен лифт, които да не му излезе, колкото струват еди нови ресори от Милнер, лекия бодилифт е вариант.
              С уаз-овите ресори и с дългите обеци ферозата вози в пъти по-меко от заводските или омекналите и оригинални ресори.

Коментар

Ех,като чета всичко това и като си помисля,че другата седмица се разделям с Киака,ми идва да се откажа от сделката.Всеки,който НЕ приема на сериозно този автомобил 4х4,не е на ясно с някои неща.Мой приятел с който ходим да караме е с Рънър,понаправен доста,ми я иска - мисля,че се убеди в качествата и,много бързо.

Коментар

Добре, като са толкова здрави и проходими, защо никой не кара по състезания с нива, фероца и киа.
                  Ако не беше толкова малка лагерна количка самурая, гаранция щеше да ми е фаворит.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Фероза е най-лесна за вдигане.
                    Точно така! Джекът почти не я усеща Петима яки мъже също
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      А?
                      Аха, аха.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                        Добре, като са толкова здрави и проходими, защо никой не кара по състезания с нива, фероца и киа.
                        Ако не беше толкова малка лагерна количка самурая, гаранция щеше да ми е фаворит.
                        Не мисля,че състезанията са някакъв критерий.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                          Не мисля,че състезанията са някакъв критерий.
                          Нивата е номер едно! Евтини части и наи проходима!!!

Коментар

Първоначално публикуван от denitu1 Преглед на мнение
                            Нивата е номер едно! Евтини части и наи проходима!!!
                            Бе,че не е номер 1 не е,но си има ред преимущества.Най-важното е,че и да строшиш нещо всичко се прави на момента и пак си в гората.Части се намират навсякъде и веднага-/няма поръчки,няма доставки,няма чакания и космически цени/.Има всичко:от най-дребните нещица до по-сериозните работи.Евтина машина е,достатъчно проходима,но за съжаление с почти никакъв комфорт-/единствено Саморая е по-некомфортен от нея/.Иначе за версийте 1.7 моно и пълната инжекция мога да кажа много добри неща по отношение на пъргавината и разхода на гориво.Това е в обобщен вид.

Коментар

В нашата фирма имаме 15 Лада Нива. Като почнеш от 90г и стигнеш до 5бр нови- закупени миналата година. Новите са на 10 месеца и са на по 7-8 хил километра. от тях 90% са по асфалт. Никога не са спали на открито и никога не са оставани с кал и сол по тях. Въпреки това вече са ръждиви почти като 15 годишен Опел Кадет
                              За Лада Нива мога да кажа само едно: НЕ СЕ ЧУПИ САМО ТОВА, КОЕТО ГО НЯМА ПОСТАВЕНО.
                              Ако питаш мен- БЯГАЙ ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                                Бе,че не е номер 1 не е,но си има ред преимущества.Най-важното е,че и да строшиш нещо всичко се прави на момента и пак си в гората.Части се намират навсякъде и веднага-/няма поръчки,няма доставки,няма чакания и космически цени/.Има всичко:от най-дребните нещица до по-сериозните работи.Евтина машина е,достатъчно проходима,но за съжаление с почти никакъв комфорт-/единствено Саморая е по-некомфортен от нея/.Иначе за версийте 1.7 моно и пълната инжекция мога да кажа много добри неща по отношение на пъргавината и разхода на гориво.Това е в обобщен вид.
                                А не е ли по-важно да не трошиш нищо? Мойта май вече стана на 4 откак я имам. А общо на 22. Сменил съм съединител,накладки,ресори кабели, свещи капачка, палец. Това всичко в началото. Веднъж съм регулирал лагери, и съм сменил гърне, че го омотах около моста. Друго не само че не е сменяно, ами не е и пипвано.

Та, какво като евентуално ще чакам части примерно седмица, щом нищо не се разваля?

Карал съм 3 лади, от които една собствена. Повече не искам.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X