Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Внушителен" и икономичен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Внушителен" и икономичен

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Как точно си го представяш? Всички задължително да карат "Смарт"-оподобни автомобили? А ако трябва да превозиш повече от 2 души и някакво количество багаж?
    Ами не си го представям . Просто като идея, че нали ревът за екология и спрягат едва ли не само нови автомобили да могат се движат из евро-столиците или нещо такова, а и определена кубатура за двигателите. Но пък и не виждам смисъл да се разкарваш с някой пикап из центъра да си платиш сметката за ... (нещо си, примерно). Нищо не казвам за неща свързани с работа/ фирмена дейност. Надали някой си представя да разкарва (примерно) хляб с тико. В едно сузуки суифт, среден ръст възрастни, може да се возят и 4 човека. При едни подобни правила, ще има реакция от страна на автомобилната индустрия и ще изникнат нови концепции. То и сега се намират подобни, примерно двувратка хечбек няма втори ред седалки а повече място за ... багаж/инструменти и т.н.
    Да не говорим, че из задръстванията лазиш и единственото което е дразнещо, са предполагам засичащите те идиоти. При такова градско катастрофите са с повече щети за автомобила (има изключения разбира се)
    Отплеснах се пък и оспамихме темата
    Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
    Пътниците в автобуса може и да им няма нищо, но водача най малко ще е сакат за цял живот!
    Това беше само пример, т.е. че има и друга гледна точка. Можеше да е зил,камаз,краз и т.н. някакъв камион който както и да гледаш е по-здрав и внушителен от някой джип.
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
      Цялата работа е, че "внушителен и икономичен с евтина поддръжка" джип няма...
      Колкото и да е трудна комбинацията 3в1, понякога се получава, така, че не е съвсем да няма.
      Късата ми база (според мен) изглежда достатъчно внушителна, твърде икономичен е (в София 11/11+, без да се съобразявам как натискам), за параметрите си и относно поддръжката, не е без пари, но една 70-тка в днешно време не изисква кой знае какво за да е в много добро здраве.

Коментар

Само за информация:
        В Италия ми направи впечатление, че карат придимно малки коли около 90%.
        Уличиките са тясни , лесно се паркират на малко място , малки данъци , малко харчат и евтина поддръжка.
        Аз карам джипката само извънградско , а за града Фиат Пунто 1.2 с газов инжекцион - май това е вярната формула.
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Съвсем случайно имам точно същата Хонда Сивик - 4 вр., като тази от клипа в пост45.
          Не случайно, обаче, това е ми е третия автомобил и винаги ще си остане такъв, именно защото не е внушителен и те притискат отвсякъде, както беше споделено и по-преди в темата.
          Няма да открием топлата вода, ако кажем, че по-сигурния автомобил е по-големия, т.е. по-внушителния.
          Колкото до понятието "икономичен", вярно е, че всеки го разбира различно, но и сигурноста има цена ..., а винаги има някой по-голям.
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Мнение на mohera
            Аз смятам, че малките коли са проектирани точно за градско.
            -За съжаление някои от улиците на любимата ни столица просто не са проходими за лек автомобил. Изхождам от опита си на геодезист. Понякога възможностите на СЛУЖЕБНА Лада Нива се оказват недостатъчни за да преминеш някоя улична отсечка от начало до край.
            -Гогия, обичаш ли домати?
            -Да ги ям да, просто така не.

Коментар

Здравейте, колеги малко се залутах около работата и др... малко пропрочетох из форума, до колкото ми остана време - препоръки, мнения - прочетох и вашите отзиви, за което много благодаря, и започвам да се ориентирам, доколкото може да се каже, относно здравина, долу-горе комфорната возия, размери, около моделите Isuzу Trooper, Discovery, Range rover, и, може би Opel Frontera, да добавя и Kia Retona (видях е в Мобиле). Искам да попитам за евентуален разход, возия, подръжка. Не разполагам с голям бюджет за закупуването - около 4000 и още 1000-2000 до края на година, за да го стегна, също не разполагам и с голям месечен бюджет, джипа ще бъде, сигурно единствена, семейна кола ( сега карам Opel Astra, на газ, и гори 9/100 газ среден разход). Искам да кажа, че много-много не разбирам, както се и вижда, от джипове, така че може и да съм се ориентирал грешно. Лека за сега.
              П.П. Не искам да обидя никого за предпочитана марка и модел.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=105516

Коментар

Тези "около 4000лв" за внушителен и читав джип нещо не ми се вързват.Ама ти си знаеш де.
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    Тези "около 4000лв" за внушителен и читав джип нещо не ми се вързват.Ама ти си знаеш де.
                    Ами пак отиваме към Киа-та. Може да се намери за тези пари. Има един от най-ниските разходи, и все пак е джип (в сравнение с някое пунто си е внушителна

Коментар

Ъъъ,noel,стига моля те,си я завирал навсякъде тая Кия!!!Вярно,че е по-бърза и по-проходима от повечето Тойоти,примерно,но нито е внушителна,нито е икономична.Сега и на мен едното ми возило е Спортидж и много си я харесвам,ама не може да я класираш навсякъде,моля те.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                        Вярно,че е по-бърза и по-проходима от повечето Тойоти,примерно,.
                        Аре ся встасахме......... Я кАжи от кои Тойоти е по-бърза и по-проходима, че ми стана интересно...... От Яриса?
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Нищо внушително не виждам в КИА
                          По проходима от Тойота ок ам друг път (или от коя тойота , ярис , айго, корола)
                          Ефтин и внушителен джип е такова животно нема
                          Не може хем ... докрая хем душата у Рая
                          Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                          :D

Коментар

Хехе - земи си един Дифендер с украска като полицейските
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

И аз не издържах! Ако КИА-та е по-проходима от повечето Тойоти, то моя Джип е по-проходим от повечето танкове и амфибии! Айде стига глупости..!!! И кое и е внушителното, че не мога да се сетя..?!! Ръждата ли..?!!

Коментар

Оставете колегата намира, сигурно мисли, че Киа-та заводско изглежда така

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4021.jpg
Прегледи:2
Размер:259.9 КБ
ID:5275028
                                Y61

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X