Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за 12-13 000лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за 12-13 000лв.

От Олроуда бягай далече.Предните му възглавници са над хиляда лева парчето(по спомен 1300),задните май бяха по 700 бройката,носача е 200,а те мисля,че бяха 8.Много скъпа кола за поддръжка,преимуществото пред другите Ауди-та е в това,че се повдига,ама като се скапят възглавниците.А и за дизела 2.5 не съм чувал нищо хубаво.Успех в търсенето!

Коментар

Първоначално публикуван от gangstarr Преглед на мнение
      От Олроуда бягай далече.Предните му възглавници са над хиляда лева парчето(по спомен 1300),задните май бяха по 700 бройката,носача е 200,а те мисля,че бяха 8.Много скъпа кола за поддръжка,преимуществото пред другите Ауди-та е в това,че се повдига,ама като се скапят възглавниците.А и за дизела 2.5 не съм чувал нищо хубаво.Успех в търсенето!
      Да - носачите са скъпи, защото са алуминиеви. Възглавниците - да, и те са скъпи. Ама пък са екстра. Всяка кола си има скъпи работи - това не трябва да е причина да бяга. А 6 цилиндровия V-образен 2.5 TDI е наистина "много пиклив" (наричат го още мъртвороден) заради разпределителните валове, които дават фира на по 100к км. Този проблем е отстранен при двигателите (по спомен) след 2006-та. Тези Allroad-и, обаче май са над твоя бюджет.
      Преди време и аз се бях насичил към този автомобил, но четох тук една тема и се отказах.
      Като реших да вземам Гранд пак почетох и нещата не изглеждаха много по-розови, но все пак се реших да го взема. Много съм доволен. За всяка кола може да се прочетат множество негативи - няма как някой колега да не се е нахакал на скрап и полсе всички да разберат.
      Имаше (тук, във форума) даже описан случай, в който колега беше купил от Бургас Гранд, по пътя за София установява, че е калпав, връща се и продавача му дава Allroad, с който успява да стигне до у дома. След това, обаче започнали драмите...
      За това - харесай си модел и тръгвай по огледи и тест - драйвове. За 13000 лева си струва да отделиш 2-3 дена извън виртуалното пространство
      Suzuki GSXR
      VW Touareg
      Mitsubishi Pajero II

Коментар

Май май ГЧ е по-добре. Смисъл по-евтини са следователно може да се намери по-добър екземпляр.
        Като вътрешно пространство как са?
        Като разход предполагам 12-14/100 в София и 7-9/100 извънградско.
        Jeep Grand Cherokee 4.7 4" lift Rough Country

Коментар

Ето разни данни да се ориентираш http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4927.html

До колкото съм чел тук, този двигател е малко капризен от към гориво, и ако не се лъжа има проблеми с електрониката заради горивото. (иначе ни обясняват колко сме европейци и за стандарти разни) Та добре при огледа да е някой запознат с модела и двигателя.

Успех
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Събери още малко и скачай тук!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Събери още малко и скачай тук!
              Красавец

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                Красавец
                Благодаря! И върви добре, ама... няма кинтииии....

Коментар

Грознее ми много не бих купил Чероки. А и ако мислех да събирам щях да се метна на Е320ЦДИ/S320CDI.
                  Jeep Grand Cherokee 4.7 4" lift Rough Country

Коментар

Първоначално публикуван от ThugLord Преглед на мнение
                    Грознее ми много не бих купил Чероки. А и ако мислех да събирам щях да се метна на Е320ЦДИ/S320CDI.
                    Ти хубаво ще вземеш E или S ама като идеш после 2 пъти в сервиза ще се чудиш на трупчета ли да я слагаш или кредит ли да теглиш ))
                    Аз принципно бих си взел един Cayenne, обаче ако някои друг ми плаща поддръжката и бензина ))

Относно визията на черокито, въпрос на вкус...
                    Явно ти си падаш повече по "луксозните" возила. Така, че ако търсиш "лукса" взимай ML-a...

Коментар

Първоначално публикуван от ThugLord Преглед на мнение
                      Въпрос на вкус! Аз пък не харесвам МЛ-а. GL-a по ми допада.
                      Поздрави и успех с покупката!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X