Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети за първия ми джип ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвети за първия ми джип ....

Светославе, най-важното е да убедиш жената, че е на далавера от придобивката
    От писаното оставам с впечатление, че Киата ще ти е по-удобна, ама щом си се прял на Витара...

На скоро едно приятелче си взе Витара 2.5 V6 автоматик ДБ. Малко нисичка идваше, ама я повдигна с 3-4 см. и сега му върши перфектна работа. Много приятна за каране и върви добре. Вече няколко месеца се вожим с нея, включително и на по-дълги дестинации и е добре.

Виж от КБ комфорт неможеш да очакваш. Карал съм таквоз нЯщо - извън пътя е дзвер, ама докато стигнеш си е*ло м*та! Да кача да я кара жената пък абсурд - ще слезе и ще я остави на първия километър
    Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Ако слушаш жена си нищо чудно да се уредиш с А-класа или Смарт.
      Що си толкова сигурен? Жени разни ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Прав си - затова смених жената с А-класата. Срамуваше се да се вози в джипа ми
        Сегашната се вози с удоволствие и на ендурото))
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Хихихи !!!! И аз съм с КИА. Най-хубавото в случая е, че при избора аз само определих параметрите на джипката (година, бензин, автоматик, кожа, пари) и оставих жената малко да се потруди в И-нета и да избира. Не че щях да взема всичко дето го хареса. Бях се спрял на 3-4 марки. Прочетох доста из форума, поразпитах и накрая чаках да видя какво ще каже половинката. )) Накрая и двамата се спряхме на това корейче - КИА СОРЕНТО 3,6V бензин, 2003г. автоматик, кожа и още екстри. На цвят също го докарахме при избора - червен. Та така, на мен ми харесва и на жената също. Не мога да я сваля от джипката. Само малко височка идва за ротльо, щото е мързелив. Съвета ми е - опитай се да вкараш и жената в избора! Айде успех.

Коментар

Днес гледахме една витара, Аз дето не разбирам от джипове и се отказах още в началото. Ръжда повече от боята,половината прагове и вежди ги няма и пича ми вика: По здраво от това няма да намериш Ама продължава търсенето , позагледах днес в една къща Несан Терано 2.7 1995. Тия машини как са за всекидневно ползване.
            Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
            0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

...Лоши са...водят до пристрастяване!И аз моята като я купувах,бях решил,че ще я ползвам само за лов! Все пак, две леки коли ми стоят в гаража...но, нещо взе да ме кефи да "гледам" градското движение по от високо, а и някои от улиците ни са достойни за прилично офроуд трасе.Ако е къса база, в града се маневрира чудесно, има известен проблем с видимостта при движение на заден ход, но се свиква!

Коментар

Колегата вече си купи витарата, без рама, дето друса и задава доста въпроси, предлагам му да си направи собствена тема и да представи там джипката. Ако трябва да бъдем прави, който си е направил труда да погледне историята на Сузуки и по-специално на Витара е забелязал, че от производителя модификацията се води SUV, http://en.wikipedia.org/wiki/Sport_utility_vehicle който би трябвало да ви накара да се замислите, че цените на частите са малко по-скъпи от тези на автомобила и доста по-евтини от на истинските машини 4х4 със заводски сериозен клиренс, но това не означава, че отстъпва сериозно по проходимостДобре дошъл в семействотоУспех

Коментар

Да взех една и баща ми си я хареса , сега търся още една. Ще има два джипа в семейството.
                  Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
                  0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
                    Да взех една и баща ми си я хареса , сега търся още една. Ще има два джипа в семейството.
                    Ми дай да я видим де
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Темата явно вече не е актуална, но за протокола:
                      Купих Витара КБ за жена ми преди да беше взела книжка и си я кара повече от две години - каза че за нищо не я сменя Наскоро смених голфа за Киа от по-дългите... та като я покара жена ми получих упрек защо досега се мъчила.. сега аз карам витарката, жената киата
                      Николай
                      VITARA 1.6, 93 къса кабр
                      КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Да то за да оцениш нещо, трябва да имаш база за сравнение. То и трактор да е, като му свикнеш ще го караш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X