Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети за първия ми джип ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвети за първия ми джип ....

Удар под кръста за всички витараджии " Истинския"джип бил без рама малииии!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Кажете на човека, че като купи джипка, частите да ги умножи по 3 спрямо частите на л.а. , да се дойдем на думата де. Като сравнение давам само с гумите и то нормални.
      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
        Кажете на човека, че като купи джипка, частите да ги умножи по 3 спрямо частите на л.а. , да се дойдем на думата де. Като сравнение давам само с гумите и то нормални.
        И разхода на гориво Х 2.....барем!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Е.... Не е чак толкоз страшно. Моята Киа, сега зимата, ми даде 10.4 на само градско с подгряване. На дълго е 8.5 с бая преход през Алпите. Като я взех преди 4 години, смених амортисьори, два шарнира,накладки и консумативи. Цените бяха съвсем приемливи.От тогава само масла, филтри и нафта.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Е.... Не е чак толкоз страшно. Моята Киа, сега зимата, ми даде 10.4 на само градско с подгряване. На дълго е 8.5 с бая преход през Алпите. Като я взех преди 4 години, смених амортисьори, два шарнира,накладки и консумативи. Цените бяха съвсем приемливи.От тогава само масла, филтри и нафта.
            И на мен ми се ще, че повече стряскат ама ....
            То има леки коли и леки коли. Ако седнем да правим съпоставка с някоя сапунерка, много ясно, че всичко е *2. Я направете съпоставка примерно с ауди а6, бмв 5-ца, т.е. нещо среден клас и на горе.
            Е зависи и от марката, ама ...
            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
              Удар под кръста за всички витараджии " Истинския"джип бил без рама малииии!
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2220006 (Medium).JPG
Прегледи:2
Размер:81.5 КБ
ID:5265698Кво ли мъкне Кольо в багажника
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

jimito

"да и аз съм за киа, но за семейна кола -проходима,икономична,с много място и като изключим тежък офроуд по си е добре субарото , аз имам витара и ауди ,моите наблюдения са че витарата е супер катерица, но за дълъг път си е убийство , да караш с 80,90 си е жива скръб а и ако имаш малки деца си е ужас"

http://www.offroad-bulgaria.com/group.php?discussionid=20&do=discuss

Коментар

Благодарско за съветите.За разходите ще се оправям, предполагам ,че няма да е по скъпо от поддръжка на Ситроен Пикасо това карам в момента или Ню Битъл. Засега клоня към витара ,незнам но повече ми харесва като визия а и жената иска такова ....... няма как.
                  Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
                  0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
                    Благодарско за съветите.За разходите ще се оправям, предполагам ,че няма да е по скъпо от поддръжка на Ситроен Пикасо това карам в момента или Ню Битъл. Засега клоня към витара ,незнам но повече ми харесва като визия а и жената иска такова ....... няма как.
                    Жената е много важен фактор.....
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ба и жената иска такова ....... няма как.
                      Ами тогава защо питаш тука?

Коментар

Ами все пак аз ще го купувам ,нали да се осведомя каквода гледам и на какво да обърна внимание. Все пак ще го карам и аз от време на време. А и като имам проблеми ще се консултирам тук с Вас.
                        Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
                        0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Тъй-като явно клониш към Витарата. Като вземеш кажи дали друга ) (много важен въпрос)
                          Според моята жена Витарата е грозна, но всеки има право на мнение

Коментар

Толкоз ли пък сме грозни?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 009.jpg
Прегледи:15
Размер:258.0 КБ
ID:5266138
                            Последно редактирано от Пенчо; 04-04-11, 16:52. Причина: грешка

Коментар

... Засега клоня към витара ,незнам но повече ми харесва като визия а и жената иска такова ....... няма как.
                              Бе, то жената си е един от най-важните фактори, независимо дали си го признаваме официално!
                              Именно заради нея си взех КБ, въпреки първоначалното ми щение за ДБ - като чу за ДБ, отсече: "Аз никога няма да се кача да карам такъв "рейс"" и скоропостижно везните се наклониха към КБ, вместо без нищо...
                              За което не съжалявам хич!
                              Успех в начинанието!
                              Казано е:
                              -"Обичай ближния",
                              щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Ако слушаш жена си нищо чудно да се уредиш с А-класа или Смарт.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X