Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pathfinder или SantaFE/IX35

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Pathfinder или SanataFE/IX35

Мисля, че за посочените цели е по-добре за 60 000 да се вземе нов форестър /кеф ти печка кеф ти бензин/, а може също и нов x-trail на нисан. Санта-фе също става, а патфайндъра - не. Не - защото патфайндъра вози твърдо и щом ще го караш редовно и междуградско то ще ти е доста гадно с него. Форестъра и X-trail-а возят приятно и меко. Паджерото е най-джип от горните споменати, но пък за поставените изисквания от теб не ти трябва джип, а по-скоро СУВ или кросоувър. +1 за форестър!

Коментар

колеги бягате настрани , тука се търси ДДС а тия кии,форестъри и т.н. нямат, иначе и моят избор който направих преди 3 месеца е добър Хонда црв дизел ауто но няма ддс но пък беше с 20% надолу.

Колега супърба беше и сред моя избор тъй като има ддс но не обичм да стоя ниско иначе с 200к.с 4х4 и ауто си е ок.

Огледай и МАЗДА СХ 7 има N1, ДДС ,много е приятен вътре и вън, определено привлича внимание има го и хубавия дизел , като пари е колкото хюндай но няма автомат и това беше единствена причина да не си го купя, иначе 177к.с. са му предостатъчни.
      Grand Vitara 2005g- за работа
      Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
      Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Действително недейте забравяйте ДДС-то,

За сега оставям в класацията :

1.Нов супърб компи автомат 170к.с. + вс. друго

2.Нов Сантафе

3.Втора ръка Паджеро

4.Втора ръка Туарег - видях ето този, звучи ми добре и ми се вмества в бюджета, моля за коментари конкретно за този ........ХХХХХХХ ..... , звънях на човека, лизингов е и му тегнат вноските.....

На мен всички ми харесват ( най-малко Сантафе-то, но пък е ново с най-много гаранция) Моля, давайте последни мнения, че днес след обяд трябва да си покажа опциите на началника и да чуя тежката дума.........
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 07-02-11, 14:34. Причина: линк към mobile.bg

Коментар

Re: Pathfinder или SanataFE/IX35

взимай шкодилака, карах го и е много добра кола, но ми дойде малко по-дълга и по-ниска отколкото исках,имат хубави отстъпки с 4г гаранция пък ако и сложиш всички екстри става доста приятно вътре . Бих се замислил за туарег, но ако мой подчинен ми поискаше такава кола бих го отрязал веднага, пък от гледна точка на поддръжка по -добре да си е ново с гаранция, колкото пъти сме купували за фирмата нещо употребявано и евтино все сме се набутвали.Колкото и да сме в криза кола втора ръка не сме купували от 5г с изключение на един бус който беше на 6месеца и 20 000км.

Коментар

От: Re: Pathfinder или SanataFE/IX35

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
            взимай шкодилака, карах го и е много добра кола, но ми дойде малко по-дълга и по-ниска отколкото исках,имат хубави отстъпки с 4г гаранция пък ако и сложиш всички екстри става доста приятно вътре . Бих се замислил за туарег, но ако мой подчинен ми поискаше такава кола бих го отрязал веднага, пък от гледна точка на поддръжка по -добре да си е ново с гаранция, колкото пъти сме купували за фирмата нещо употребявано и евтино все сме се набутвали.Колкото и да сме в криза кола втора ръка не сме купували от 5г с изключение на един бус който беше на 6месеца и 20 000км.
            шкодата отпада

Туарег 3.0 или паджеро
            давайте мнения че наистина не знам

Коментар

Остава ТУАРЕГ 3.0 240 к.с. с въздушно окачване от 2008 на малко километри

Давайте коментари докато търся подходящ.

Имам и една молба. До началото на Март мисля да си набележа 2-3 броя. Някой запознат с модела би ли помогнал при огледа ( нищо не разбирам от жипки) предполагам в София. Черпя бира и кръгче след това

Коментар

tuareg просто лично предпочитание, паджерото е голямо тромаво и фв си е като лека кола пък ако можеш и новия да вземеш направо е страхотия .Един приятел имаше стария а сега новия туарег и е много доволен

Коментар

Сменяме заглавието на ТУАРЕГ

Хех, за най новия няма шанс,

но този с фейслифта от 2008 В6 3.0 който е не 225 а 239 к.с., май ще ми смогне бюджета. Четох че те нямали проблеми с въздушното.... дано да е така

Коментар

ПАК ПРОБЛЕМ, от 2010 6+1 ( с доп. седалки и през технотест, каквито са ТУАРЕЗИТЕ) не подлежи на възстановяване на ДК. Счетитата още се чудят тук ама Отивам до данъчното на консултация.

Моля, давайте предложения за подобна машина със 7 ФАБРИЧНИ места.

Коментар

Х5 ии МЛ , Паджеро, Санте Фе, Мазда цх7 има N1, Аутлендър,

Може и Патфайндър който ти беше от първите варианти, що се не огледаш за Тойота вечният фаворит ланд круизер 120 d4d 7 места фул екстри, арана диапазон от 35 до 55х.лв.
                      Мисля че е най -добрия избор, ако не те притеснява това, че се среща доста често. за нея лошо нема, само суперлативи.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-02-11, 20:34.

Коментар

Още след първия пост трябваше да почнеш с търсенето на ЛК 120, за тия пари след 2007г. Надежден, здрав, икономичен (макар и да няма занчение за теб). Иначе Туарега е супер и за толкова луксозен SUV е доста проходим. Това са двата сериозни автомобила. Въобще не бих се занимавал с Паджеро или още повече с Санфа Фе-то (много кекаво)!

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                          или още повече с Санфа Фе-то (много кекаво)!
                          Това от собствен опит или една баба казала?!!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

ЛК 120 определено е много добър и здрав, но Санфа Фе-то ще ти е от магазина,което не е за подценяване, поне според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                              Това от собствен опит или една баба казала?!!
                              Да не му разваляме на човека темата, но да.
                              От почти пряк опит, единия е служебен (2005г. стария), на 130-140хил. сташен пациент, постоянно е в сервиза още от преди да му изтече гаранцията.
                              Другия е на 3г. на приятел, първия път когато влезна по гаранция нямаше и 20х, но от тогава доста вода изтече. Да не забравяме, че цената многократно надвишава качеството! С други думи не лоши, но не е това което си представя човек за нова кола, има доста по добри (цената наистина не е никак малка и има алтернативи).

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                                Да не му разваляме на човека темата, но да.
                                От почти пряк опит, единия е служебен (2005г. стария), на 130-140хил. сташен пациент, постоянно е в сервиза още от преди да му изтече гаранцията.
                                Другия е на 3г. на приятел, първия път когато влезна по гаранция нямаше и 20х, но от тогава доста вода изтече. Да не забравяме, че цената многократно надвишава качеството! С други думи не лоши, но не е това което си представя човек за нова кола, има доста по добри (цената наистина не е никак малка и има алтернативи).
                                Ами и аз мога да ти приведа обратен пример, но това едва ли ще те убеди!
                                Санта Фе на 2 години и 82 хил. км. - смененени само едни биалетки и то гаранционно!
                                Явно е въпрос на подържка и начин на каране?!И късмет сигурно!
                                Между другото фабрично си 7 местно, като за разлика от повечето алтернативи двете места отзад са си почти напълно функционални даже за възрастен човек! А и 5 години гаранция също не е лошо!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X