Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pathfinder или SantaFE/IX35

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pathfinder или SantaFE/IX35

Здравейте,
    Не разбирам от джипове, затова моля за малко помощ за избор ( на служебен автомобил).

Досега за служебни съм карал голфове и пасати, обаче в нашият град (Видин) дори асфалтираните улици може да се смятат за офф роуд Огрооомни ями навсякъде, изпопадаха ми зъбите и бъбреците а колите са ежемесечно в сервиз.

Затова решихме при сегашната смяна, автомобила да е някакъв СЪВ. Основно градско и извънградско каране + уикендите лек офф ( на лов и риба ходя но без никакъв екстремизъм, най много черни кални пътища)

Другото изискване е да по големичък ( като мене ) защото ще го ползвам и за семейна кола с дете. Автомат, дизел, с данъчен кредит. Разхода не ме интересува особено.

Реших също така поради огромната разлика в цените чисто нов и 2ра ръка, да търся автомобил на до 2-3 години до към 60000 км ( годишно въртя точно 20к)

Ето за момента какво ми предложиха от обслужващата банка, колите са от нисан и хюндай.

1. Pathfinder - http://www.nissan-sofia.bg/vehicles/...rc=asc&offset= 66000км - 41000лв

2.Хюндай - http://www.hyundaibg.bg/bg/okazion/catid/2/id/301 - 26000км - 56000лв

По принцип нисана ми харесва повече но не е ли морално остарял ? Корейката е бъкана с екстри и по нова но ще изкара ли 5 години без сериозни проблеми ?

както и да е, чакам експертни съвети основно за тези двата, а ако имате идея за нещо подобно до към 60 000 лв с ддс давайте оферти направо.

Благодаря предварително

От: Pathfinder или SanataFE/IX35

Момчета никой ли няма мнение за тези две МПС-та ?
    До неделя трябва да съм си избрал нещо

Коментар

Аз бих взел Нисана. Мнението ми е субективно обаче. Мисля си и, че с патфайндера можеш да си позволиш и някоя не хард забежка извън пътя.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Аз бих взел Нисана. Мнението ми е субективно обаче. Мисля си и, че с патфайндера можеш да си позволиш и някоя не хард забежка извън пътя.
        +1

Коментар

И двата автомобила ще ти вършат работа и са много добри. Хюндая не е толкова джип и на сняг и кал се държи малко странно.
          Като чели Нисана повече си струва с оглед цената.
          Успех,

Коментар

я си вземи едно мицубиши аутлендър за тия пари дето е хюндая аутлендъра ще е чисто нов, толкова пари за карана кола нема смисъл да се дават.Аз чи взех за 56000 хонда с всички екстри автомат дизел, ама няма ддс, а мицубишито ми беше другия избор е 7 местно с ддс и дизел.
            Плюс това хюндай извадиха фейслифт и нов двигател 197к.с. а това е с стария двиг.
            Grand Vitara 2005g- за работа
            Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
            Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Ако си решил да е втора ръка има БМВ х5-ци на прилични цени , Пробвай с нови има на прилични цени и всички имат отстъпки в момента и пак ще си в тая цена. Хондата ми беше с 20% отстъпка

Коментар

хюндай няма престиж иначе чувам че е надеждно, а нисана ми не знам на външен вид ме кефи но вътре си е кофти отвсякаде ,возия няма и не ми бяха удобни седалките когато карах един на приятел за 150км не можах да ги настроя да са ми удобни

Коментар

Колега zlobil81,

Имам за теб наистина добро предложение. Ако искаш, ми се обади, за да ти обясня какво имам предвид
                  Нямаш право на съобщения.
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-03-13, 22:32.

Коментар

Първоначално публикуван от mihovassen Преглед на мнение
                    Колега zlobil81,

Имам за теб наистина добро предложение. Ако искаш, ми се обади, за да ти обясня какво имам предвид
                    Нямаш право на съобщения.
                    Благодаря на всички отзовали се,
                    колега mihovassen пусни ми офертата на martines@gbg.bg, все пак става дума за не евтина служебна кола и нещата не стават по телефон а трябва да са документирани !
                    Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-03-13, 22:32.

Коментар

Май Нисана отпада от съревнованието

На негово място влиза Паджеро - с горе долу следните характеристики ........ ХХХХХХХ....... , ще помоля за мнения и за този екземпляр
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 07-02-11, 14:33. Причина: линк към mobile.bg

Коментар

Гледам бюджета главоломно расте, още малко и ще може да си купите Г-класа.
                        Иначе за мен при тези предложения...категорично Паджерото...

Коментар

До 70 000лв определено паджеро, ако се търси до 50 000лв обаче бих се замислил и за това нещо:

Land Rover Discovery 2.7 TDV6 188 к.с. 45 000 лв с ДДС

При вносителите, винаги има интересни оферти на употребявани автомобили.
                          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Благодаря за коментарите, действително има и мерцедесчета и Q7-чки и Х5-чки, но във фирмата ни има странни за нас правила - без значение от цената Ауди,БМВ,Мерцедес и Порше са запазена марка само за собствениците

дилемата се поизкристализира в избор м/у нов хюндай или "старо" паджеро до 65к лева, поне аз друго читаво от тези марки и за тези пари не виждам.

върти ми се и еретичната идея за 1 чисто нов супърб комби с голям мотор, ауто и бъкан с екстри, пък майната им на дупките ...

Наздраве

Коментар

Колега,
                              Провери и при Опел какво ще получиш за тия пари, не говоря за СУВ. Има много прилични Инсигнии 4х4 с бензинови моторетки от по 220 коне, автоматик или ръчна, бъкана с екстри. Не че Шкодата е по-лоша, ама Опела дава една идея усщане за по-модерна кола, въпреки че централната му конзола е претрупана с бутони(пробвал съм, на тест драйв, и двата автомобила, Шкодата не беше комби). При Опела(бензин) автомата е 6 степенен, докато при Шкода е 7ДСГ(бензин, 1,8 160 коня), но пък Опел имат 60 коня преднина. Разбира се, всичко е въпрос на разход на гориво и бюджет. Опела е доста лаком, ама пък върви. Най-добре иди и тествай, говорим за нови автомобили, бюджета ти е достатъчен. За 65К пари може да се огледаш и в ФВ(Тигуан, нов автомобил), но според мен Субару Форестър ще те ощастливи също. Разликата между Хюндай ИХ35 и новата Киа Спортидж е са емблемата на решетката. Чух, че КИА е с powerDrive 4х4 система на Mango. Тествах я и нея, за жалост не съм некъв разбирач на 4х4 системите, но пък и от КИА не дават добри отстъпки(между 5 и 7 %) и то при поръчка за количества. Бих очаквал по-големи отстъпк от Хюндай(личен опит). При Киа с ниво на ободрудване ЕХ може да се радвап на камерра за задно виждане с проекция в огледаото за обратно виждане в купето( не помня при Хюндай в кое ниво наоборудване го има), при ТХ същото се вижда на 7'' навигацията на централната конзола, ама вервай ми в огледалаото е по-яко. Иди и тествай. Каквото и да си харесваш иди и тествай. помисли и пак тествай, после плащай. За мен разлика между Хюндай ИХ 35 и Киа Спортидж 2011 няма, освен че на Киа няма да намериш модерни дизели. като при Хюндай(184 ЦРДИ го няма при КИА). Бебевозит на Митсубши-ПСА са по-скъпи без причина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X