Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрият избор за малък джип 2/3 врати,шосеен до 8к лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Най-добрият избор за малък джип 2/3 врати,шосеен до 8к лв.

Първоначално публикуван от dpy Преглед на мнение
    Благодаря за съветите ! ... За сега сме се ориентирали към Ленд Роувър фрийлендър. Какви са най-честите им проблеми и на какво да се наблегне при огледа?
    Отваряш LR раздела и почваш да четеш. Няма как някой да седне да ти напише тук всичко за фрилендер-а, щото отива на надница, а може и на две. Баща ми кара такава гад - като си спомням как я купих навремето и тръпки ме побиват на какво е можело да се натреса.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Спортидж. Ако е в София - давам пробни кръгчета. Не го продавам!

Коментар

При огледа на Фрилендъра наблегни на другите джипки в автокъщата. Така както си тръгнал можеш да огледаш и Деу Мусо и нещо с VM мотор....

Понякога се чудя защо пиша в такива теми като въпросът е дъвкан години вече и никой не чете. Купува си скрапа и после се почва с темите като: това ми светна, това изтрещя, онова изпадна, откъде да си намеря това. Интересното е, че и за това има теми,и те не се четат.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

КИЯ СПОРТИДЖ добра возия, малък разход, евтини части (не разчитай на проходимост) има и много такива по моргите за части, заоблена отвътре и отвънка, задалгително с клима, пък и пари трябва да ти останат от споделения бюджет, джипче за всекий ден, а и на дълго се даржи доста добре.
          2000ТД. 90к/с мазда мотор, малък данак е,не е пъргав, но ако искаш пъргав вземи същия ,но да е бензин 128к/с
          разгледаи ги и си прецени.
          АЗ КАРАМ ТАКОВА И СЪМ ДОВОЛЕН.

Коментар

забравих бонуса е ,че повечето кии са с 5 врати ,не е ''стани да седна'' цената е около 5000 до7000лв максимум за перфектна около2000г.

Коментар

Suzuki Grand vitara или
              Chevrolet Niva бензинови.
              Кой от двата джипа ще ми препоръчате?
              Основното е По-евтина поддръжка.

Коментар

Вземай Сузукито
                Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Това за Шевролета въобще не си го и помисляй- отврат ! Взимай Сузукито и нямаш грижи!
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X