Здравейте ! Реших да се допитам до вас, понеже нямам никакви преки наблюдения върху тоя тип возила. Джипа е за баща ми, който последните години е карал само микробус и е свикнал да гледа от високо пътя и в нормална кола се чувства много неудобно. Изискванията са да бъде малък 2/3 врати, задължително дизел, тип шосеен, няма значение възможностите му извън пътя, не е задължително дори да е 4х4, може да има само някой блокаж. Търси се малък разход на гориво и евтина поддръжка. Бюджета е до 8000 лева. Ще ви бъда благодарен, ако предложите конкретни модели, които покриват тези изисквания. Благодаря !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-добрият избор за малък джип 2/3 врати,шосеен до 8к лв.
Свий
X
-
От: Най-добрият избор за малък джип 2/3 врати,шосеен до 8к лв.
Honda HR-V, Toyota RAV4, Mitsubishi Pajero Pinin или LR Freelander (последния трябва да се избира с повишено внимание). Аз за други малки "шосейни" не се сещам.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
-
Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнениеHonda HR-V, Toyota RAV4, Mitsubishi Pajero Pinin или LR Freelander (последния трябва да се избира с повишено внимание). Аз за други малки "шосейни" не се сещам.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Аз лично бих ти препоръчал opel frontera къса база нее кои знае какъв джип но добре варват както и suzuki vitara и тя е хубава неса скъпи ефтини части има но subaru неси зимаи те са скъпи и много лакоми
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеСузуки(Джимини) и Субару.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Е нали трябва да напишем нещо...."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Абе земи една lada niva втора ръка заштото новите струват по 15 500 лв.Много са проходими 1.6 литров двигател но в българия незнам какво става с дизеловите испълнения знам че половината от вас знаят че има само на бензин но lada niva зада е на дизел трабва да е с белгииския двигател!!!
Коментар
-
Ама това за Нивата...сериозно предложение ли е? Човека пита за шосе.
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bozidar Преглед на мнениеАбе земи една lada niva втора ръка заштото новите струват по 15 500 лв.Много са проходими 1.6 литров двигател но в българия незнам какво става с дизеловите испълнения знам че половината от вас знаят че има само на бензин но lada niva зада е на дизел трабва да е с белгииския двигател!!!
Хондите, Пинина и Джимнито отпадат, Аз дизели не съм срещнал още от тях. А и от "тези малките"
джипчета за дизел не се сещам.
Виж някоя Гранд Витара,или Рав4. Не си казал с Ляв или Десен Волан разликата е в няколко хиляди лв !Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !
Коментар
-
Благодаря за съветите ! За лада нива и дума не може да става, понеже не се търси висока проходимост, а повече комфорт.
За сега сме се ориентирали към Ленд Роувър фрийлендър. Какви са най-честите им проблеми и на какво да се наблегне при огледа?
Коментар
-
Колега моето мнение е че ще допусниш грешка с покупката на,,Фрийлендера,,.Преди 3години имах такъв и за мен това си остана най-нескопосания джип който съм имал.Съвета ми е да потърсите читава Сузуки-Гранд Витара,,къса база 2вр.Преди 2 години имах такава и останах очарован от поведението й на пътя,а и извън него,от разхода й на гориво,а и от здравината и возията й.Моята бе 2.0/16V и затова нямам идея как ще се държат дизеловите Витари.Успех с покупката на джипа и все пак най-важно е колата да ви хареса и да ви радва.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар