Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво ще кажете за това Паджеро

SuperSelect е. Изглежда добре, но е малко вероятно да е '98. "Лимитирана серия" Паджеро няма, ако не броим Еволюшъна.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Това е най лимитираното паджеро което съм виждал....ха,ха

Коментар

Точно от предната главина се вижда че е с постоянно зацепени хъбове и би трябвало да е супер селект. Парт тайма доколкото знам си е с хъбове които се вкл. и изкл.

Обърни специално внимание да не е РЪЖДИВО и виж дали ШАСИТО не е изгнило!!! Разбира се Не пропускай и двигател,скорости,ходова част,виж турбото дали надува. Покарай го включи му предня мост,блокажи и т.н.
        Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
        ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Супер селект е но ми се вижда скъпичко. Я не се напъвай . Почакай малко. Все ще излезе нещо по-добро.

Коментар

Благодаря на всички отзовали се за бързите и компетентни отговори ще го огледам.Как мога да разбера дали е 98г.производство-от VIN номера -разбира ли се ?

Коментар

Колега, какво стана? Огледа ли го?
              Да не е в Бургас?
              Ако е то сега го дават ( под масата ) на 6000 лв!
              Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Здравейте колеги,моля за малко информация.От доста време търся да закупя Паджеро без значение дизел или бензин след 93г..Ако може да ми кажете какво по конкретно трябва да се гледа,и кой мотор и скоростна кутия са за предпочитане.Благодаря предварително за отговорите.

Сега забелязах че има доста изписано по моето питане.Ама първо пуснах темета и после се разрових,за което моля да ме извините.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-01-11, 20:03.

Коментар

От: Покупка на Паджеро

Първоначално публикуван от jovany77 Преглед на мнение
                  Здравейте колеги,моля за малко информация.От доста време търся да закупя Паджеро без значение дизел или бензин след 93г..Ако може да ми кажете какво по конкретно трябва да се гледа,и кой мотор и скоростна кутия са за предпочитане.Благодаря предварително за отговорите.
                  Сега ако кажеш и откъде ще го купуваш, и за какво точно ще го ползваш, може и да получиш някой смислен отговор.

Коментар

Мисля да го купувам от България.Ще го използвам и за возене,но от октомври до януари предимно за лов.

Коментар

Моето мнение е, че покупката на Паджеро от България в момента е изключително рисково начинание (ама това май важи за почти всичко дето се продава тука напоследък). За сметка на доста ниската цена, която явно те привлича, ще получиш по-добре или по-зле напудрен скрап, в зависимост от продавача. Не е за пренебрегване и възможността да си купиш и скъп напудрен скрап, разбира се...
                      Та, в общи линии:
                      - Паджерото гние, особено в задната част - не само шаси и купе, но и разни "дреболии", като горивопроводи, например. На тия години търси такова, което е в начален стадий на ръждясване и гледай да не е засегнат номера на рамата. Не изгнилите са два вида - или оправени както трябва (което се вижда с просто око), или замаскирани по "джамбазки", което може и да заблуди някого. За всеки случай си носи отвертка при огледа.
                      - Проблеми по окачването: ако колата е "нов внос", брой почти всички тампони отдолу за смяна. Ако е с регулируеми амортисьори, и тях ги брой за смяна, понеже са най-вероятно тези, с които е излязла от завода преди 17 години - цената им е такава, че са подменяни, като правило, с обикновени.
                      - По отношение на двигателите: окомплектовката на силовото предаване е една за дизела 2.5 и бензина 3.0, и друга за 2.8тд и 3.5. Втората е усилена, но за сметка на това и по-тежка.
                      - Дизелите на Мицубиши НЕ са икономични и свалянето на разхода, на който и да е от двата, под 10-11/100 на дълго и 13/100 в града (София) е слабо вероятно. Аз го постигнах с 2.5, при това с доста големи гуми, но с доста "човъркане". Ако търсиш нисък разход, варианта е само 3.0 с газ. Тук обаче не мога да давам съвети - винаги съм бягал от газта.
                      - Статистически, вероятността да попаднеш на издухан 2.5 мотор е най-голяма, но ако е читав, за мен е по-добрия избор от 2.8. От бензиновите, определено предпочитам 3.5 - разликата с 3.0 е огромна, но трябва да преглътнеш и доста високия разход, особено в града. За специфичните проблеми по различните двигатели по-добре разгледай подфорума посветен на марката.

Коментар

Много ти благодаря за изчерпателният отговор.Явно зимата в Германия ги изненада и тях,защото почти няма какво да ти хване окото.Поради тази причина се насочих към нашите пазари.Пък и в Германия има яко гнилочи.Ако тука нещо харесам ще поискам помощ от вещ колега като теб за съвет на място.Обещавам да почерпя подобаващо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X