Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв 10 годишен джип с 4/5 врати, бензинов, здрав - предимно за шосе и магистрала?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв 10 годишен джип с 4/5 врати, бензинов, здрав - предимно за шосе и магистрал

Първоначално публикуван от batececo Преглед на мнение
    , 16 клапановите двигатели не са ли с хидравлични повдигачи, какво е това регулиране на клапани, за което пишат хондаджиите? Не се ли регулират сами?
    Регулират се като на ВАЗ!
    Не са хидравлични.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

От: Какъв 10 годишен джип с 4/5 врати, бензинов, здрав - предимно за шосе и магистрал

Като на кой ВАЗ - старите с въртене на една гайка или по-новите с пулове за табла?

Коментар

Toyota Rav4 2.0D4D - 2003 година в мобилето - тотално не отговаря на критериите ти, но си струва да се замислиш.
        Иначе май Кия-та.
        Александър

Коментар

Освен това и на магистрала е добре до към 120-130км/ч.

В стандартен вид и гуми,е добре и със 160км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Като на кой ВАЗ - старите с въртене на една гайка или по-новите с пулове за табла?
            Като на старите.
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
              Освен това и на магистрала е добре до към 120-130км/ч.
              В стандартен вид и гуми,е добре и със 160км/ч.
              Това за коя джипка става въпрос? Устройва ме - по магистралата карам с около 130 +/- 10 км/ч, стига мотора да не е прекалено шумен, че със Сценика над 100 км/ч съм като пернишки голфаджия - яко бучене. Иначе на жената баща й наскоро си взе Киа Спортидж 95-та и май не е лоша оферта, само че жената не я кефи външния грубоват вид, а това също е важен фактор

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
              Toyota Rav4 2.0D4D - 2003 година в мобилето - тотално не отговаря на критериите ти, но си струва да се замислиш.
              Иначе май Кия-та.
              Харесва ми на външен вид, обаче:
              1. Скъпа ми е (още не съм спечелил джакпота)
              2. Малка ми е - багажника е наполовина, да не кажа на 1/3 от този на Сценика ми, задните седалки също са по-тесни. Малката кола за мен не е кола...
              3. Дизел, особено комън рейл... за нищо на света, нито ми се дават хиляи левове за поддръжка, нито е толкова евтино като разход на километър...

Категорично САМО бензинка гледам, дизела го прескачам (не споря с никой, не искам повече дизели)...

Май май... CV-R за сега е на първо място според изискванията, вкусовете ми и начина ми на живот Още малко проучване за клапаните на хондата и може да се метна, само да оженя Реното

Коментар

Никъде не видях Терано като вариант? А това "коле" никак не е за пренебрегване.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                  Никъде не видях Терано като вариант? А това "коле" никак не е за пренебрегване.
                  Също не е лош вариант, обаче като задам в mobile.bg Нисан Терано между 2000 и 2002 година бензин, без десен волан, ръчна скоростна кутия ми излиза един единствен - 2000г. за 8500 лв Което не е лошо като години/цена/големина, но ... не искам да избирам само от една кола, искам да разгледам повечко, да седна, да запаля, да сравня...

Коментар

Първоначално публикуван от batececo Преглед на мнение
                    Също не е лош вариант, обаче като задам в mobile.bg Нисан Терано между 2000 и 2002 година бензин
                    На тия дизелите им не са за пренебрегване.Ама като искаш бензин виж другия ми пост.

Коментар

Първоначално публикуван от balkanpower Преглед на мнение
                      Ами аз като гледам, човека е написал някъде от около 8 и после 10 бона...........поне от това което цитираш. И по дърт от 10 г., хм. Хайде намери ми Г класа дори без блокажи (не ги разбирам много коя има коя няма) не на 10, а дори на 15-17 години за такива пари. Преглеждайки дори българското мобиле (не немското, в което цените са още нагоре) и то на коли вече на 16-19 години, цените на Г класи например започват от 16-17 хиляди лв. Дори с десен волан са по-скъпи от 8-10 бона в лева.
                      Нещо да не говорите за евро
                      Абе не те знам в кое Мобиле гледаш ,ама пак погледни-има поне 7-8 джипа с цена до 10к.Говоря за Г-класи на МБ.Е не са първа младост,но все пак мерцедес.
                      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Аз също мога да ти препоръчам Терано, намират се бензинови. Но разгледай и по автосалоните, не само в нета. Какво сравнение ще им правиш на компютъра, качи им се и ги поразкарай.. Успех в търсенето.
                        Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Те тези, колега Михов69, не са определено по старички от 10 г., а всичките са по-стари средно с около 25 г., от това което видях като обяви. Да не говорим как дори външно изглеждат. Дори и МБ, все пак като е Г класа, то това е кола с друго предназначение, ако е ползвана и за оф роуд. Представям си на какво дередже ще са.
                          По старичка от 10 г., не значи по стара от 22-25г...........освен ако не си го казал с ирония.
                          Според мен, в случая и от това което виждам на нашия пазар, избора на Г класа няма да е добър. Виж 92-93г., което средно си е 18 годишна кола, е добре, ама и парите са солени дори само да я купиш. За после, не знам.

Коментар

АЗ ти препоръчвам ХОНДА CR-V, и ще си щастлив, безпроблемна, с евтина поддръжка, това ми е 4та Хонда и сам доволен. Ако има въпроси питай.

Коментар

Първоначално публикуван от Dido XT600 Преглед на мнение
                              АЗ ти препоръчвам ХОНДА CR-V, и ще си щастлив, безпроблемна, с евтина поддръжка, това ми е 4та Хонда и сам доволен. Ако има въпроси питай.
                              Ами както казах, още в началото се бях спрял точно на CR-V, обаче ме спира проблема с пропан-бутана и хондовите двигатели. Караш ли на газ CR-V-то и ако да - колко километра си минал на газ, колко често регулираш клапани, други проблеми освен честия реглаж на клапани има ли? И с реглажа отлага ли се сериозния ремонт на главата?

Коментар

Здравейте приятели
                                Какво бихте предпочели /дизел/ при горе долу еднакво състояние на МПС и даже цена :
                                Santa fe 2.0CRDi 2005г или Toyota Rav4 2.0D4D 2004г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X