Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приобщете и мен с мнение!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приобщете и мен с мнение!

Доста джипки съм сменил, в момента имам само три, но няма по-евтино от Диското, било като разходи, било като поддръжка.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз имам дизелов Ранър и могада кажа само добри неща!Изключително здрав и евтина подръжка,е..не е бегачка но всичко друго е ОК!Успех и пиши какво си избрал!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

[QUOTE=sonda;1342057]Аз имам дизелов Ранър и могада кажа само добри неща!Изключително здрав и евтина подръжка,е..не е бегачка но всичко друго е ОК!Успех и пиши какво си избрал![/QU

Много ми допада тойотата.Насочил съм се към 2.5 тд 95година.Би ли ми казал какъв разход дава джипката,ако е със същия двигател.Какво да очаквам от нея?Благодаря.

Коментар

Гледах няколко "Диско",но все не попадам на читави.Иначе сигурно е надеждна машина до колкото разбирам от мненията ви.Плюсове за Галопера май няма!Защо ли?Много търсене падна тези дни и ми се струва,че доста "боклуци"се продават.Не е нужно да разбирам от джипове,за да виждам как някои дупничани смятат клиентите си за нещо долно и невежо.Продължавам да приемам похвали и оплаквания за въпросните вече 4тири марки на които съм се спрял.
          Последно редактирано от tozzidozzi; 03-12-10, 17:22.

Коментар

Галопера въобще не е лош, нито ненадежден. Проблем е намирането на читав употребяван такъв. Като цени на резервни части едва ли има аналог сред другите марки и то нови. И има почти всичко в наличност. Впечатленията ми са косвени, но колегите, които са имали такъв джип вероятно ще потвърдят.
            П.П. И аз бих препоръчал да си потърсиш една дълга Фронтера, ако не намериш Галопер. За ежедневен и семеен автомобил е супер, а и извън пътя не е за подценяване.....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

От изброените бих взел този който е на най малко години.
              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнение
                От изброените бих взел този който е на най малко години.
                Така на времето си купих Нива. На 0 години. ...ако разбираш какво искам да кажа.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Преди време карах мотор Априлия 2007година,през 2седмици се разваляше и се бях видял в чудо.Не можех да разчитам вече на него...продадох го, и си купих 1997ма година Сузуки.Макар и с 10години по стар със сузукито съм минал повече от 20хил км по пустини и чукари и за миг не ме е подвел.Годината на производство мисля ,че не е фактор когато говорим за Toyota или доста други марки.Аз май клоня към 4runner,независимо от годината и "дървения" му вид.Някой собственик на подобно возило да сподели малко инфо.Благодаря.Очаквам още и още мнения за набелязаните возила.Благодаря!

Коментар

Нива неможах да прочета в горе посочените.Тук почти всеки е пристрастен преди време ми разправяха приатели -А бе махни ги тез Корейци същите са като Китайците. Реших да се пробвам на едно Тери то пък така ме заобича че неми дава повод да ме ядоса за да го сменя.Въпреки това ти се оглеждай сам ще си познаеш твоя джип.
                    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Аз бих купил Диско за 4000-4500,и останалите 3000-3500 щях да налея в него.

Коментар

Колега, за тези пари ако знаеш какво Чероки можеш да си спретнеш - не е истина...!!!!

Коментар

Оглеждах се дълго и плановете за покупка на джип се промениха рязко.И всичко това от мига в който се качих на Паджеро 2800TDI дълга база,96та година.Допадна ми много и се надявам да не сгреша.Днес ще ходя на 2ри оглед и ако е рекъл всевишния ще го взема.За джип произведен 1996 нямам как да не възникнат ремонти,но в края на краищата е и късмет.Дано да съм от щастливците които ще споделят емоциите си във форум и рядко да задавам техническо-проблемни въпроси.

Коментар

На слука! Защото изборът и покупката на джип, много напомнят риболов...
                            Всъщност най-важното е собственото усещане, когато го карате. За мен, Вие сте открили вашият джип. Късмет! Очакваме отзиви и снимки, разбира се.
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от tozzidozzi Преглед на мнение
                              Оглеждах се дълго и плановете за покупка на джип се промениха рязко.И всичко това от мига в който се качих на Паджеро 2800TDI дълга база,96та година.Допадна ми много и се надявам да не сгреша.Днес ще ходя на 2ри оглед и ако е рекъл всевишния ще го взема.За джип произведен 1996 нямам как да не възникнат ремонти,но в края на краищата е и късмет.Дано да съм от щастливците които ще споделят емоциите си във форум и рядко да задавам техническо-проблемни въпроси.
                              аз от самото начало се чудех защо няма Паджеро в списъка ти?

Коментар

Добро решение. Остава ти да внимаваш при покупката да не налетиш на мУшенник. Вземи някой който познава модела, а най добре го закарай в някой от сервизите на колегите..... да не ти търсиме после кардан...
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X