Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипарка за емоции ;) !?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Джипарка за емоции !?

Точно за това става въпрос, добре си ме разбрал. Аз също бих предпочел 4.0 L , макар, че и другия не е лош.

Коментар

А вие наясно ли сте и двамата какви са предимствата и недостатоците на единия и длугия? Освен това 4.0 си остава акцизен, а 4.2 се произвежда до `89 - което почти сигурно значи че е гробница.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е да ако ще е 4.0 ще е от Бг иначе е безмислено да се хвърлят толкова пари за акциз. За внос само 2.5 ! Тоя Jeep трябва да се кара с доста оптимизъм и мерак наистина щото за ценителите на комфорта си е баш гробница. Имали някой от тук който го ползва за всичко както за всекидневен транспорт така и за приключения, защото малко хора могат да си позволят подражката на две возила наведнъж, 100% някога си е казвал дори за миг "еххх за тези пари щях да се чувствам като цар в нещо друго"

Коментар

"еххх за тези пари щях да се чувствам като цар в нещо друго" верно е обаче с това другото едва ли ще си направиш кефа като с високо про ходима машина особено като с вранглер ( лично мнение )

Коментар

Първоначално публикуван от MagnetiC Преглед на мнение
            Е да ако ще е 4.0 ще е от Бг иначе е безмислено да се хвърлят толкова пари за акциз. За внос само 2.5 ! Тоя Jeep трябва да се кара с доста оптимизъм и мерак наистина щото за ценителите на комфорта си е баш гробница. Имали някой от тук който го ползва за всичко както за всекидневен транспорт така и за приключения, защото малко хора могат да си позволят подражката на две возила наведнъж, 100% някога си е казвал дори за миг "еххх за тези пари щях да се чувствам като цар в нещо друго"
            Аз съм го ползвал 4 години, сега се возя в нещо мнооооого по-комфортно, с два климатика, надуваеми седалки, автоматик, и още какво ли не, обаче Вранглера си ми липсва и ще си взема пак, то се е видяло. Само дето намирането на 4.0 в България е практически невъзможно. Аз затова и съм сега с този змей защото не си намерих Вранглер. Другия начин е да си вкараш 2.5 и тук да му смениш двигателя и скоростите. При този случай получаваш мощен двигател и къси мостове, така че за пълно щастие трябва и дифовете да смениш... Освен това 4.0 при невнимателна употреба убива задния мост за норматив (освен ако не е Дана 44). Изобщо джипа не е за човек на когото това ще е първи джип, ще го вкара в приключение - гаранция. Така че отново казвам - Вранглера не е за него. Обожавам този джип и точно затова държа да се избегнат недуразумения от типа "ебаси дарака, за нищо не става"....
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Съгласен съм с всичко, но защо да не опита с 2.5 (това имах предвид, че не е лош). Аз не съм имал Вранглер, имал съм штастието доста пъти да го карам. Определено ме кефи, а на кваификациите като барака ,.дърво и т.н. изобщо не обръщам внимание. Джипа много си става!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                що-годе здрав вранглер може да се намери и под 10 000лв, а с остатъка да си вземе нормални гуми и да го вдигне малко... стандартните гуми и окачване са направо жалки.....

В сравнение с какво са жалки.

Коментар

Предлагамви да спрем до тук за да не изместим темата за и против Вранглер, както много често взе да се случва. В крайна сметка марки бол, мнения също. Дано човека е щастлив от избора си ,низавесимо какъв ще бъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                    Определено ме кефи, а на кваификациите като барака ,.дърво и т.н. изобщо не обръщам внимание. Джипа много си става!
                    Да го караш е едно, а да го поддържаш е съвсем друго...от там ще дойдат всичките епитети.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

В сравнение с какво са жалки.
                      с тойота например. но наистина не е зле да се спре до тук щото пак стана това-да това-не
                      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                        с тойота например. но наистина не е зле да се спре до тук щото пак стана това-да това-не
                        Ами нали това е целта. Вранглера разнищваме. Както и конкурентите според конкретните изисквания. А те в случая са свързани по скоро с впечетлението което създава джипа и това какъв му е реитинга според масата. Всеки си казва мнението това не това да. А решенията са лична работа. Тойота в случая (защото я спомена) не е никакъв конкурент. Рав4 няма кабрио. А другите са ..... Само ние ги харесваме.

Коментар

За мен вариянта Фронтера е най-подходящ По описанието на човека се разбира, че няма да е хард а по скоро нещо софт и за пред кафето. Фронтерата има и визия, и е сравнително просторна, мек покрив... Влиза в конкретната сума. Ето виж
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                            За мен вариянта Фронтера е най-подходящ По описанието на човека се разбира, че няма да е хард а по скоро нещо софт и за пред кафето. Фронтерата има и визия, и е сравнително просторна, мек покрив... Влиза в конкретната сума. Ето виж
                            За Фронтерите питайте Фанатик, ама доколкото знам частите са цифромания пък и ако иска да впечатли мадамите ще трябва да е нещо по-така, щот на Фронтера не обръщат внимание

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              За Фронтерите питайте Фанатик, ама доколкото знам частите са цифромания пък и ако иска да впечатли мадамите ще трябва да е нещо по-така, щот на Фронтера не обръщат внимание

Е хайде пък сега,чак да не обръщат внимание ,може да зависи и от задкормилното устройство,ама не е много трудно да се намерят още 10 подобни снимки А сега сериозно,не мисля,че частите са скъпи... все пак това е един от най-евтините джипове за поддръжка според мен,ако изключим руските варианти
                              и най-големия плюс корено различен от джипове на комплексарите , но въпреки това атрактивен не искам да обидя никой,но всички се сещат за кой хора става дума
                              Последно редактирано от vilik; 16-03-07, 21:00.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Не съм сугласен с теб Според теб самурая ли е по впечатляващ или витарата За мен фронтерата е много добра за целите Предлага известен лукс, има външност и с малко може да стане с добър оптичен тунинг Според мен вранглера не че не става(обичам този джип) ами не е много подходящ. Ти сам каза че е малко "калпав" пък и не предлага толкова лукс (някъде да си видял мацка да се лепи на УАЗ?). Гледам (поне в нашия град) че повечето младежи с джипки карат фронтери и витари
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X