Ей миналата седмица си говорех с един колега в туарега.. Едно време като гонех гаджета бях с 5 стотинки и си мечтаех ехе хеееее за една хубава кола... Днешни дни бол лъскави коли около мен, пък аз гаджета не гоня.
Живота има интересни начини да ни пази от това дет не ни е писано..
Или с други думи вземи си - JEEP WRANGLER
И аз имам една подла мисъл за такова, но засега немой си и помисля, просто ми писна да се занимавам с регистрации, акцизи, данъци, плащания на коли и т.н.
Чакайте сега и аз като един голям фен на Вранглер да се изкажа. Джипа не е за всеки - съвсем като УАЗ-а. Този джип или го обожаваш и нищо не те интересува, или го намразваш многооого скоро. И като гледам че се двоуми, значи ще стане второто. Не си взимай Вранглер. Остави го на някой ценител и фен, който ще си го прави и ще си лежи под него и който ще му се радва. Толкова. А Тутин пък не го виждам от Туарега на Вранглер изобщо... Поне да си поиска едно кръгче с някой и да види за какво става въпрос... Аз в момента карам чист паркетник, ама Вранглера не ми излиза от акъла...обаче съм имал 4 години и знам за какво става въпрос. Така че си вземи някакъв японски джип и се радвай.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Сега ти трябва джипка не за хард изпълнения, но сигурен ли си че тръпката няма да те полази и след време да искаш нещо по-сериозно. Казвам го от личен опит. Сменил съм 6 джипки, прпоръчвам в твоя случай твърдо Вранглер. Ще избегнеш бъдещи бартери, продажби ... разправии.
Нищо лошо. На мен често ми се е случвало. Просто се опитвам да дам съвет за по-прагматичен избор. Нещата се променят , ние също. С Вранглера човека може да опита повече..., пък ако му се ослади - всички знаете почва се.
що-годе здрав вранглер може да се намери и под 10 000лв, а с остатъка да си вземе нормални гуми и да го вдигне малко... стандартните гуми и окачване са направо жалки...
и внимавай, щото мадамите са два вида - едните се кефят на оффроуда, а другите /като мойта съпруга / - изпадат в ужас...
Абе има го и това че може да ме хване манията впоследствие и да съжалявам после и вече наистина по сериозно се замислям наистина за Wrangler. Даже като се замисля още малко като ще е Wrangler що да не е и 4.0i Разликата в смесения разход е малко над литър. Ама като ще е гарга... (как беше) да е рошава
Коментар