Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уаз Патриот 2006г или Мерцедес Г-класа до 90г.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Уаз Патриот 2006г или Мерцедес Г-класа до 90г.?

И моето настроение не се разваля.
    Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 24-10-10, 21:54.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Жива Г-класа струва колкото 5-6 умрели и става за показване пред кафето. За да стане за каране извън пътя иска толкова колкота и една умряла.
      Съвършено вярно.
      Г-то е много добре измислена кола, като изключим слабите мотори и безсмислено високия таван.
      Ама трябва да е твоята кола освен всичко останало, иначе няма кеф в наливането на пари
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Съвършено вярно.
        Г-то е много добре измислена кола, като изключим слабите мотори и безсмислено високия таван.
        Ама трябва да е твоята кола освен всичко останало, иначе няма кеф в наливането на пари
        високия таван си е екстра при скокове не се удряш в него вчера возих туристи и много ми допадна вървежа на 3.0 177 коня но момчето вложи доста пари в нея но сега върви много добре с доста приличен разход Нисан 3.3тд го вземам по баирите за отправна точка Мерцедеса ако е запазен както са споменали колегите ще кара доста време без повреди а Уаз-а си ги има доста често но там не е виновен майстора а частите За ходевете междо Г и Уаз се знае че Уаза има повечко
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Ето и снимки на крайно разтегнато положение джипката е на колегата от форума Иван Лазов Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0092.jpg
Прегледи:1
Размер:59.2 КБ
ID:5221173Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0091.jpg
Прегледи:2
Размер:55.2 КБ
ID:5221174
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

През 2001-ва имаше едни г-та дълги и меки пружини. Май само две бяха. Ако не се "връзваше" задния мост, пружините се вадеха само от хода на окачването.
            сега има едни г-та с коул-оувъри и там се получава доста голяма артикулация.
            За всяка джипка "кръстосването" на мостовете е функция на окачването.
            Съвременни г се движи мак≥140-180kм/ч, а съвременната уазка( сори, уазик) със "хх" км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
              ...
              Съвременни г се движи мак≥140-180kм/ч, а съвременната уазка( сори, уазик) със "хх" км/ч.

Да АМГ се движат и по-бързо, но по-разпространените из Оффроуд средите Г-та се движат МНОГО по-бавно, Патриота от своя страна потдържа Абсолютно спокойно 130-140 (без зор!) по пътищата.
              Не взимам страна - просто споделям Собствен Опит

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                Да АМГ се движат и по-бързо, но по-разпространените из Оффроуд средите Г-та се движат МНОГО по-бавно, Патриота от своя страна потдържа Абсолютно спокойно 130-140 (без зор!) по пътищата.
                Не взимам страна - просто споделям Собствен Опит
                За скоростта на Патриота мога да потвърдя лично,че върви и то доста-преди две години се "сдавих" случайно с един 2.7i-Едвам го изпреварих с Лада 1600.Вървеше с над 150км/ч.Двигателят му няма нищо общо със старите УАЗ-ови мотори.....все пак е 128к.с. и това му личи.

Коментар

За максималната ОК.
                  Имам добри впечатления от г-то, както и от патрула.
                  Уазка не ме вадила, но аз съм вадил такова и с двата модела.
                  Това няма значение.
                  Един приятел кара в Ромъния едно трофенце с уазик, с два уазика.
                  Сега е с едно г.
                  Родил се, каза. Нямам си на идея какво искаше да каже.
                  Аз като се ориентирах във вкусовете си, опитвах и грешах.
                  Докато си нацеля правилния.
                  Но съм и градял и критерия си, опита си.
                  Сега е ваш ред.
                  Колкото хора, толкова мнения...и все претенциозни.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                    За скоростта на Патриота мога да потвърдя лично,че върви и то доста-преди две години се "сдавих" случайно с един 2.7i-Едвам го изпреварих с Лада 1600.Вървеше с над 150км/ч.Двигателят му няма нищо общо със старите УАЗ-ови мотори.....все пак е 128к.с. и това му личи.
                    А като пътно поведение как е при тези скорости? Дано също да няма нищо общо със стария модел УАЗ, защото не ми се мисли как би се чувствал човек вътре при тази скорост/150км/ч/. Зная какво е усещането в старите още като вдигнеш 70 - 80 км/ч. Просто не са правни за високи скорости на пътя а за там, където изобщо няма път.
                    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                    First impression is not always true. Get inspired.
                    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                      А като пътно поведение как е при тези скорости? Дано също да няма нищо общо със стария модел УАЗ, защото не ми се мисли как би се чувствал човек вътре при тази скорост/150км/ч/. Зная какво е усещането в старите още като вдигнеш 70 - 80 км/ч. Просто не са правни за високи скорости на пътя а за там, където изобщо няма път.
                      Колега не мога да ти отговоря на въпроса по простата причина,че не съм качвал въобще в УАЗ Патриот.Но като му гледам аеродинамиката,широчината и клиренса от 20см. смятам,че определено е предвиден за скорости над 110-120км/ч.А и моторът му не е малък,нито като кубатура,нито като конски сили.

Коментар

Имаме служебен Патриот. Рядко е в движение. Типично руска недоизделана машина. Китайският Лендуинд за две години не даде никакъв дефект. УжАЗът не излиза от сервиза. Когато излезе, върви прилично по пътя. Извън пътя е нещо съпоставимо с дълго Паджеро. Разликата е, че Паджерото не те зарязва насред път, не прави локви под себе си, не ти мие краката с врял антифриз от спукан маркуч на парно и т.н.
                        Съветът ми е да не се занимаваш с него. Ако държиш на руските извращения вземи Хънтър - изглежда по-нормално. И двете ще са непрекъснато в ремонт, но ХЪнтърта поне изглежда по здрава.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                          Ето и снимки на крайно разтегнато положение
                          Ето и няколко "разчупени" снимки на фабрично Г без стабилизираща щанга.
                          Не мисля да я слагам пак.
                          Освен ако не сменя мотора с някой 200+ коня .

П.С. Еееех, какво си ми беше хубаво Г-то отзад... А сега какво е...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_7799.jpg
Прегледи:2
Размер:469.0 КБ
ID:5221576
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от The Bear; 26-10-10, 18:32.
                          Без блокажи си за никъде. :D
                          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            ... не прави локви под себе си, не ти мие краката с врял антифриз от спукан маркуч на парно и т.н. ...

Eeeee, УАЗ-а не тече ли, значи имаш проблем - СВЪРШИЛИ са ти ВСИЧКИ ТЕЧНОСТИ - нямаш масло, антифриз, че и течност за чистачките (Ама не се шегувам! От две УАЗ-ки останах с трайно впечатление, ама не го приемаш за проблем и си доливаш)

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                              Ето и няколко "разчупени" снимки на фабрично Г без стабилизираща щанга.
                              Не мисля да я слагам пак.
                              Освен ако не сменя мотора с някой 200+ коня .

П.С. Еееех, какво си ми беше хубаво Г-то отзад... А сега какво е...[ATTACH=CONFIG]262834[/ATTACH]
                              Ако се сменят захватите на носачите към рамата с унибали, резултатите са още по-добри.

Коментар

И двете не стават за нищо.
                                А на тебе за какво ти е такъв тип автомобил? Има и други марки, и други модификации.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X