Изкам да си купя семеен джип,с който на лов няма да ходя.Разполагам с 18000лв.Препоръчаха ми Гранд Чероки 2.7crdi -2003г.Moля за вашето мнение като специалисти.Вие сте най-добрите!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля за вашето компетентно мнение
Свий
X
-
От: Моля за вашето компетентно мнение
За тия пари варианти много,почети малко тук в раздела,информация бол,сведи предпачитанията си до няколко марки или модела.Тогава задаи конкретни въпроси,все ще се намери кой да ти отговори.Успех!Първоначално публикуван от Totiis Преглед на мнениеИзкам да си купя семеен джип,с който на лов няма да ходя.Разполагам с 18000лв.Препоръчаха ми Гранд Чероки 2.7crdi -2003г.Moля за вашето мнение като специалисти.Вие сте най-добрите!
-
Мерси колега,имах напредвид Гранд Чероки 2.7crdi -2003г,ако някой има сведения за него може да сподели ,ще сам му благодаренПървоначално публикуван от weezy Преглед на мнениеЗа тия пари варианти много,почети малко тук в раздела,информация бол,сведи предпачитанията си до няколко марки или модела.Тогава задаи конкретни въпроси,все ще се намери кой да ти отговори.Успех!
Коментар
-
Пиши 2.7 CRD и чети,има инфо колкото искаш.
Страда от кофти нафта и хвьрля дюзи,бяха по 800 кинта бройката,сега са паднали и под 450.Скорости на Мерцедес,лесни и прости за подрьжка,диагностика и ремонт евентуално.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
А непременно ли държите Jeep-а да е Grand Cherokee? Вероятно защото аз карам такъв, но дали не сте се замислял за нещо такова?
Според мен Cherokee - Liberti 2.8CRD идеално пасва на вашето изискване за "семеен джип". Сравнително компактен размер, но не и малък. Доста добра динамика, ускорение и възможност да поддържа високи скорости на автомагистрала /има и круиз контрол даже./ Добро обзавеждане на салона, автоматична скоростна кутия,климатик, приличен комфорт. В същото време с раздатка NV 242 е full time и може да се кара в режим 4 WD full time на всякакъв терен - сняг, кал, пясък, както и на асфалт, утъпкана суха настилка и т.н. Има и доста добри възможности извън пътя - понижаваща предавка в раздатката 4x4 Lo /бавни/ с блокиращ се междуосев диференциал, както и LSD в задния диференциал. Попрочетете из форума и ще намерите информация, както и в руския форум също. А даже и един колега, тук от форума, продава /според мен/ доста добро Liberty, което може би си струва да видите. Успех!Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Благодаря колега,след тези негативни обяснения за Гранда-2.7 cdri не ми остава нищо друго ,освен да се пренасоча към друг модел.Изкам да го карам поне 3-4 год.Живея далеч от България в страна в която колите са много скъпи сравнение с цените в БГ.
Коментар
-
Модела е верния,но се пренасочи към друг двигател.Нещо като бензин 4.0 или 4.7Първоначално публикуван от Totiis Преглед на мнениеБлагодаря колега,след тези негативни обяснения за Гранда-2.7 cdri не ми остава нищо друго ,освен да се пренасоча към друг модел. .

Коментар
-
Това при положение, че търси Jeep с бензинов двигател. Ако търси дизел, то според мен 2.8CRD е много добро решение. Съвременен common rail дизел, с по четири клапана на цилиндър, турбокомпресор с вакумно управление /сравнително малко натоварен и не особено претенциозен, за разлика от по-новите с променлива геометрия/. Мощност - 150 к.с. при 3800 об/мин, въртящ момент - 360 Nm при 1800-2600 об/мин. Лесно се подава на чиптунинг и става над 180 к.с. и над 400Nm. За разлика от старите 2.5 TDI на VM, тези от новото поколение common rail дизели са доста здрави, безпроблемни и работят перфектно повече от 200 000 км. Нямат проблеми с охлаждането при високи температури през лятото /с цяла глава са/, поддържат нормална работна температура дори и при сериозни натоварвания, продължителни стръмни изкачвания и с включен климатик. Също така нямат проблеми при движение продължително време, с висока скорост /130, 140, 150 км/ч/ по магистрала. Зимата, при ниски температури този мотор загрява доста по-бързо /4 - 5 мин/, за разлика от предишния ми дизелов автомобил /пак common rail/. Има допълнителен виско подгревател в малкия кръг на мотора, който се включва от ECU-то, посредством електромагнитен съединител и се задвижва от ремъка за аксесоарите. За пробег от повече от 200 000 км няма никаква разлика в паленето, дори и при ниски температури, както и в работата на мотора, в сравнение със същия двигател на 70 000 км. Няма разход на масло и от смяна до смяна не се налага доливане /маслото е 5W30 или 5W40/. Та, вече повече от две години карам Jeep с такъв двигател и смятам този дизел за доста подходящ, като избор. Поздрави!gangstarr-Модела е верния,но се пренасочи към друг двигател.Нещо като бензин 4.0 или 4.7Последно редактирано от Алекс Маринов; 16-10-10, 17:07.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Колега, случайно видях темата.Мой приятел си продава ML270 CDI 2003 перфектен с всички екстри.Поддържан и сменени всички консумативи.По-принцип, джипа не е пуснат никъде за продаване и той му иска повече от това дето си приготвил, но мисля че можете да се споразумеете.....Първоначално публикуван от Totiis Преглед на мнениеИзкам да си купя семеен джип,с който на лов няма да ходя.Разполагам с 18000лв.Препоръчаха ми Гранд Чероки 2.7crdi -2003г.Moля за вашето мнение като специалисти.Вие сте най-добрите!
Ако имаш интерес-0888794435, Кирил.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
А качеството на нафтата как е защото главно това ги тормози тия модели?Първоначално публикуван от Totiis Преглед на мнениеБлагодаря колега,след тези негативни обяснения за Гранда-2.7 cdri не ми остава нищо друго ,освен да се пренасоча към друг модел.Изкам да го карам поне 3-4 год.Живея далеч от България в страна в която колите са много скъпи сравнение с цените в БГ.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Благодаря колега ще му званна.........Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеКолега, случайно видях темата.Мой приятел си продава ML270 CDI 2003 перфектен с всички екстри.Поддържан и сменени всички консумативи.По-принцип, джипа не е пуснат никъде за продаване и той му иска повече от това дето си приготвил, но мисля че можете да се споразумеете.....
Ако имаш интерес-0888794435, Кирил.
Коментар
-
Звънни и на 0888 23 70 78 за това:Първоначално публикуван от Totiis Преглед на мнениеБлагодаря колега ще му званна.........
http://www.offroad-bulgaria.com/show...70#post1274970
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар