Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще взимам тази фронтера. утре!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ще взимам тази фронтера. утре!

Определено първо трябва да караш Г-класа и тогава да си я представяш. Аз съм имал честа да карам 3000 чист дизел 5-ка с някаква типтроник автоматична кутия която виждам за пръв път. Това возило не е за всеки повярвай ми. Едно е да си чул колега друго е като си покарал дори малко. Комфорта за мене е сравним само с УАЗ от същите години.

Коментар

Колеги,

И аз съм решил да си взема Фруктиера.
      Харесал съм си няколко от мобиле.бг. Но най-много по визия ми легна на сърцето тази:
      ..... ххххххх....
      Разбира се, ме съмнява ниската цена и фактът, че вече 2 седмици, от както съм забелязал обявата, тя все още не е продадена.

Въпросът ми е следният:
      Как става по-точно проверката в КАТ за запор?
      - В кой КАТ? Където е регистрирана колата (в моя случай: Варна), където смятам да я регистрирам (София) или е все едно в кой КАТ?
      - Какви данни са необходими за проверката? Номер на рама и/или рег. номер?
      - Кой може да получи справката? Аз в случая се явявам потенциален купувач.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-05-11, 12:13. Причина: Линк към mobile.bg
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Колега тази кола е здравно очукана отдясно. Много здраво бие на очи. Ясно някои я е отперил от страни и после по метода направи си сам са я ремонтирали. Колата е 92 година, очукана, ръждата избива отдолу... ЦЕНАТА Е НАПЪЛНО РЕАЛНА. ДАЖЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАЗАРИШ. Предполагам няма да искаш така да я караш, а ремонт с боядисване и изчукване ще ти излезе минимум 500 лв. Отделно не е ясно от удара дали няма някакви други проблеми. Трябва да се гледа с някои които разбира.

Едва ли има запор. Иначе в които искаш КАТ могат да ти проверят срещу 50 лв.
        Мисля, че номера е достатъчен, но ако идеш с малкия талон ще е по добре.
        Които иска може да получи информацията, щом плаща

Иначе освен, че е очукана отпред ми е много грозна но ти си знаеш

Коментар

Сега прегледах мобилето набързо. Най-евтината по-запазена фронтера дълга база е 3900, всичко по евтино е старо, ръждясало с обратни волани...
          Не знам защо си мисля че тази очуканата фронтера ще ти излезе повече от 4000 като вземеш да я оправяш. Единстения и + е метановата уредба, която обаче не се знае в какво състояние е...

Коментар

Туй "нещо" ще ти излезе златно ,ако въобще го подкараш.Ама ти си знаеш де!
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Има една приказка "евтиното излиза по-скъпо"... И другото колкото повече пари инвестираш в началото, толкова по-малко пари ще дадеш в последствие, и по-малко ремонти ще имаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                Колеги,

И аз съм решил да си взема Фруктиера.
                Харесал съм си няколко от мобиле.бг. Но най-много по визия ми легна на сърцето тази:
                http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...548&f1=details
                Разбира се, ме съмнява ниската цена и фактът, че вече 2 седмици, от както съм забелязал обявата, тя все още не е продадена.

Въпросът ми е следният:
                Как става по-точно проверката в КАТ за запор?
                - В кой КАТ? Където е регистрирана колата (в моя случай: Варна), където смятам да я регистрирам (София) или е все едно в кой КАТ?
                - Какви данни са необходими за проверката? Номер на рама и/или рег. номер?
                - Кой може да получи справката? Аз в случая се явявам потенциален купувач.
                Запора ти е най-малкото притеснение за тоя коптор.
                Иначе проверка в столичния кат се прави по номер на колата. Казват ти веднага какво е положението. Пък и да има запор можеш да си я караш ( ако изобщо се движи направо ) с варненския номер.
                Фронтерата изглежда ужасно. Цената е прекалено ниска. Само метановата уредба е около 500 лв. втора употреба, джантите с гумите още 300 лв. сметни в какво състояние е останалата част от колата за парите които останаха.
                Блъскан джип не е като блъскана кола. Мръдне ли рамата само за скрап става.
                Търси си друг джип.
                no signature no problems

Коментар

Да се надяваме колегата навреме да е видял какво пишем и да се от отказал от "покупката". Иначе скоро ще четем в раздела ОПЕЛ, купих си фронтера, въпроса е как да я накарам да върви

Коментар

Понеже минах по точно същия път,ви казам не си купувайте чупена,блъскана ръждясъла и проблемна Фронтера,била тя и само 1500-2500лв.Възстановяването и излиза многократно.Аз я купих за 2500 с уж нетолкова големи проблеми и си помислих че смалко пари ще съм ок.Да ама не вложих в нея над2000лв и накрая я продадох с огромна загуба.Понеже така и така неможа да стане както трябва.Ако ще купуваш Фронти гледай да е ок.нищо че по скъпо.Успех.

Коментар

Едно Паджеро с Десен волан, (знам че не е много удобен за някои) може да те радва дълги години и много безаварийни километри.
                      Аз съм пристрастен-знам,но имам 2 и не съжалявам нито за миг.

Успех!

Коментар

Аз Фронтера взех - друга, не първоначално избраната.
                        Взех я на добра цена и с бюджет да я потегна.
                        Разни хора - разни идеали. Предпочитам да знам къде съм инвестирал в колата и на какво в нея мога да разчитам.
                        Дали ще е за 3000 или за 5000 все е котка в чувал. Колкото и да я гледаш преди да я купиш все ще намериш 330 кусура след това.
                        За сега моята оправдава очакванията ми. Даже очаквах повече ремонти.

Коментар

Честито!!!
                          Дай някоя снимка да видим...

Коментар

Ама разбира се! Разгледай тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=120830

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X