Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще взимам тази фронтера. утре!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще взимам тази фронтера. утре!

Здравейте колеги! Нов съм във форума!
    Адски съм се запалил по една фронтера.

прочетох доста из форума, добих представа какво купувам..
    НО, питам ви, случайно някой да я знае? имам едно малко притеснение, че продавача ми свали доста от цената и то без зор.
    Някой знае ли къде е номера на шасито на тази фронтера? до предно дясно колело ли е?
    Има няколко дефекта които аз открих.
    -леко притракване от дясното колело, предполагам е каре или хъб
    -парното продължава да духа след като е изваден ключът, предполагам е направил проблем клемореда на конт ключ.
    -притесняваме да не е с обръщан волан, че не ми се нрави такава. как да я позная?

иначе другото, е в ред. Няма ръжди, мотора е супер, няма газ (ще и сложа), 4х4 включва и се усеща на асфалт при пълен ляв-десен че се зори. Салона е супер. Съединител-на 6...

Ще се радвам ако някой помогне с инфо, а аз да почерпя с бира на оффроуд събиранията!
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-05-11, 12:11.

От: Ще взимам тази фронтера. утре!

От това което се вижда от снимките не е с обръщан волан.За другото най добре отиди я огледай с някой колега който има такава.

Коментар

Номера на шасито е на самата греда около едно от задните колела,не се сещам кое,пък вече мръкна и не мога да видя.

Коментар

Не е 125кс а 115 .А това което казваш не е много добре.От каде си?

Коментар

от София, джипа също е тук.
          Кое не е много добре?
          днес ще ходим с брата на лозан, Цецо, да го гледаме.

Коментар

Това с парното е смущаващо. Вземете някой ел.техник да разглоби пластмасата около контактния ключ и да мерне дали е от там проблема или някой е творил яко.
            Успех с покупката.

Коментар

тва с парното ми е никакъв проблем. завършил съм електротехника във Вилхелм Пик страст са ми кабелите..
              Но мразя големите и тежки ремонти със завиранията под коли.. смърт ми е

Коментар

Щом Цецо ще е с теб няма от какво да се плашиш, ако има някакви сериозни грижи с колата той ще ги хване.
                no signature no problems

Коментар

Бъди по-мнителен за удари и ръжди!!! Те най-много трябва да те притесняват. Ако мотора работи равномерно без големи вибрации, и не загрява си ти. Иначе изглежда много добре, салона е супер.

Коментар

нали знаете че много хубаво не е на хубаво, а даже съмнително....така и стана
                    Аз гледах джипа и всичко беше СУПЕР. Разбрахме се с Цецо да го гледа, НО си викам, я чакай преди да разходя човека, да го проверим в КАТ... ..иии ЯДЕЦ..
                    Оказа се че колата има ЗАПОР

такаче колеги, внимавайте като купувате.

Сега съм се навил да ходя да германия за джип. Колебая се дали да не взема едно RAV4. Само не ми харесва това че няма бавни скорости, но пък е със среден диф. Колеги, вие като по знаещи, кое бихте ми препоръчали като по-здрава машина, и от коя се изпитва по голям офроуд кеф. Влече ме фронтерата, опелджия съм си...

Коментар

Ми нека пак е фронти ама 2.8ТДИ. Аз лично много исках такава, но бюджета ми не можеше да позволи да си купя второ возило. Е последствие не можах да си продам Вектрата Б за 3000лв и сега си имам две коли и ме е малко яд.

Коментар

Първоначално публикуван от lori Преглед на мнение
                        нали знаете че много хубаво не е на хубаво, а даже съмнително....така и стана
                        Аз гледах джипа и всичко беше СУПЕР. Разбрахме се с Цецо да го гледа, НО си викам, я чакай преди да разходя човека, да го проверим в КАТ... ..иии ЯДЕЦ..
                        Оказа се че колата има ЗАПОР

такаче колеги, внимавайте като купувате.

Сега съм се навил да ходя да германия за джип. Колебая се дали да не взема едно RAV4. Само не ми харесва това че няма бавни скорости, но пък е със среден диф. Колеги, вие като по знаещи, кое бихте ми препоръчали като по-здрава машина, и от коя се изпитва по голям офроуд кеф. Влече ме фронтерата, опелджия съм си...
                        Колега, по принцип харесвам RAV4 ама си е жив паркетник и става перфектно за шосе, но не ти я препоръчвам за оффроуд, пък ако вече си си взел джип, какъвто и да е той, да си го караш със здраве!
                        Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                        0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

ами пичове, лятото мина, джип не взех, ама сега пак почвам да се оглеждам.
                          Все пак реших да бъде някой Patrol до 7-8000лв или Фронтера до 3000лв.
                          ако ще е нисанът, трябва да е на бартер или след като си продам единият от мерцедесите. Или бартер.
                          сега пускам обява пък да видим.

Коментар

а и отделно си мисля че една по-старичка G-класа, също ще ме зарадва на макс, стига да видим на каква цена ще се намери нещо запазено, че при Г-класите, проблемът с цените е доста жесток. Това можеби е най-скъпият джип-2ра употреба....

Коментар

Отговори си на въпроса: "за какво ще го ползвам този джип?", и тогава се спри на марка и модел. От София си, около теб има колеги от Форума с всякакви возила, никой няма да ти откаже да придобиеш впечатление. И седни и сериозно прочети, всичкото това го пише тук!
                              Със здраве!
                              "Make love, not war!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X