Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запознанство с Уаз

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Е, ако си свикнал само с Тико ...
    Съвсем нормално и му се върти и натиска всичко. В ТТЗ-то на колата просто не е било предвидено шофьорите да са с дантелени прашки.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      А точно на втория ден ще свикне, и няма да иска да кара друго. Толкова повече че и няма от къде да вземе друго фургонче с висока проходимост.
      Стефане , ужасно си прав ! Попитай някой който е карал по-дълго 452 кой е най хубавия автомобил , и не се съмнявай че отговора ще бъде - 452 !
      Тук психолозите могат да го определят по-точно , но аз си мисля че става дума за някъкъв автомобилен мазохизъм.Колкото по боли-толкова по-хубаво.
      Както е и при офф-роударите. На кой друг нормален човек ще му става (хубаво) когото е до уши в калта и задника му е подгизнал?
      Впрочем тая 452 е много подла на страничен наклон.
      Обръщал съм и моя и служебна. Е служебната почти де ,но десноседящия прескочи през двигателя и ми седна в скута
      Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Направете си сами превозните средства според собствените си изсквания и всичките тия проблеми описани по горе ще отпаднат. И не ми казвайте че затова трябват много пари време и квото там измислите щото няма как да ви повярвам. Минал съм по този път и не е трудно и страшно.
        А колкото до буханката, направо ме е страх да си помисля да вляза да я карам.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Че влез и опитай.
          Изключително полезен автомобил.
          И предпоследният за добре облечените софийски бизнесмени и приятелите им. И нас тва ни чака, така че няма кво да зяете срещу бъдещето си.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            И предпоследният за добре облечените софийски бизнесмени и приятелите им. .
            Да не визираш онзи автомобил който виждаме по новините и се появява след всички улични убийства за да откара останалите на полесражението, ---уаз 452---
            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Ми това е то труповозката на Съдебната медицина, няма друго. Съдба значи.
              Квото за другите, това и за нас.

Коментар

Благодаря Ви приятели

Много Ви благодаря приятели.Дадохте ми доста компетентни отговори само че не разбрах като отида да купувам Уаз ката как да разбера дали има таралежки или собственика ги е махнал.Да не ме прекара че аман от мошенници в тази държава

Коментар

Капачките се развъртат с ключ 56. Или 52, забравих.
                  Гние в кухините зад колелата, особено зад предните.
                  Дали и какво работи по трансмисията може да разбереш само като го вдигнеш и в движение. По-добре не ходи сам а с някой който е виждал УАЗ.

Коментар

Стефане има два вида -ДЖИПОВЕ за мъже,и всякакви други с меки китки и слаби краченца))не се труди да убеждаваш,няма да те разберат.
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident
                      Стефане има два вида -ДЖИПОВЕ за мъже,и всякакви други с меки китки и слаби краченца))не се труди да убеждаваш,няма да те разберат.
                      чак пък с меки китки и слаби крачета.
                      ти изкара половината форум гейски.
                      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

И през ум не ми е минавало. Само че тоя сайт го четат хиляди хора отстрани, и това е за тях. Не всеки може да дойде и да попита, а създаването на измислени легенди и за тия и за ония качества на каквото и да било е вредно.
                        Нито западните коли идват тука от рая, нито руските джипове са от и за дебили. Пък и имат достатъчно истински проблеми, за да се обявяват като най-важни несъществуващите. Нито пък в тежка ситуация са нещо хубаво напълно неинформативните педали и волани на паркитниците с усилватели и на капачката на пепелника.

Коментар

ПИНЦИ

не бе братчет,ама да се оплакваме от дребни неща,пък и теб като те гледам як ми изглеждаш.ела да покараш ПИНЦА)
                          ПАВКО
                          0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X