хората са го казали "вАри го пЕчи го па тиква" !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мечтата вече е по-близо. Новата Буханка.
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Браво Pursie! Сега поне желаещите да коментират дизайна на "буханката" има над какво да редят мнения. До колкото разбрах машината показана от Стефан е с военно предназначение и въпросите за визията и имат смисъл колкото и въпроса: дали ще стоят добре сини лампички и лъскави тасове на БТР?!?
Коментар
-
..
Може би братушките са искали да стане не само проходимо колкото Г-класа,ами и толкова "ръмбаво",т.е. да няма обло по него,все едно с теслата е правена
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Ами то няма какво толкова да й се коментира на визията. Стига да се каже само, че е заимстван дизайн от "курортния развлекателен транспорт" с -айсе годишна давност ...Първоначално публикуван от IvanZмашината показана от Стефан е с военно предназначение и въпросите за визията и имат смисъл колкото и въпроса: дали ще стоят добре сини лампички и лъскави тасове на БТР?!?
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Re: ..
А аз си мислех че теслата е запазена марка инструмент на американците.Първоначално публикуван от BOBI_27MМоже би братушките са искали да стане не само проходимо колкото Г-класа,ами и толкова "ръмбаво",т.е. да няма обло по него,все едно с теслата е правена
CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html
Коментар
-
Тесла
Дизайна е въпрос на вкус. Например Рено Вел Сатис :

има и други примери за доста коли правени с флекса. Аз с предните снимки исках да кажа че има разлика между военен стандарт и неговите изиствание към машините и граждански такъв.
Досега се въздържах да кажа какво предпочитам, но доста хора преди мен го казаха, сега и аз ще кажа. Предпочитам Уаза. съвсем честно. И Реното разбира се.
Не говоря за проходимост, подръжка, качество и т.н. Просто си харесвам Уаза и другите подобни му като дизайн.
И хайде пак на споровете
Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
Отвратен съм. Много умници, много спецове по теслите.
Показах ви работещ лек дизелелектроход. Вие кво видяхте там? Такава дивотия не очаквах.
Голфаджийчета, това освен сини габарити значи още много други неща. Значи че я няма цялата тежка, чуплива, скъпа трансмисия. Значи чисто дъно без кардани за късане. Значи еднорежимен многогоривен двигател без всички изсмукани от пръстите системи за управление. Значи плавно управление на много висок момент на вала. Значи нямане на капризни чупливи спирачки. Само снимката значи че някой е сложил това в какво да е за да покаже как върви. Какви ламарини ще отидат на конвейера е въпрос който на такъв етап не занимава никого. Освен голфаджийчетата.
Това е утрето на автомобилите. А формата им е капка, и в това не познахте.
А с който разбра, когато се видим ще се почерпим.
Коментар
-
Па и на визията кво и се нафърляте толкова? Ръмбава била.А другите кви са мазни и загладени.Особено сандъка Г.И колко много му е изпрогресирала формата за 30г.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Не знам. Никой не знае(( Един танкист знае всъщност, ама не обажда.
Сигурно са постояннотокови, поне за начало. Те са напълно отработени в транспорта, значи стават за нечовешки експерименти. Пък и многофазните се управляват с повече групи комутатори, значи повече разправия. Знам ли ...
А, сигурно е правотоков бе!
)) Нали ако е променлив тиристорите много ще квичат
Така по-малко.
Коментар
-
Незнам за коя тойота говорите може би тъзи тя е с хибриди ама е много "грозна"....Но е без хибридните глупости на Тойота.

Или пък това без хибриди и то "грознилище"....

Бе как могат да се излагат така от тъзи марка бееееее
САМО ЖЕЕП и УАЗ другото е боклук!
На такива хора им казвам смешници!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Па тва последното камионче , на мене ми е отвратително.И отвътре , и отвън.0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Да речем че е въпрос на вкус, на мен ми харесва отвън, но така или иначе никога няма да види бял свят защото е прототип ай стопер
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Щото нали споменаваш Белазите - там всичко е на прав ток
Коментар