Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Този ПОДфорум е само за хората, които имат личен опит с УАЗКИТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Този ПОДфорум е само за хората, които харесват УАЗКИТЕ

Просто ми се стори странно да се оределя за какви хора е този форум...
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колега скрапхер в Сандански се запознах с зам-директора на ваз русия който бе дошъл при стар приятел от следването в Москва и мога да ти кажа че на приятеля си подари нива която няма нищо общо с тези ниви в България. Вид качество на частите и сглобка. Визирам качество на частите защото този руснак твърди че след разпада на соца частите с който се сглобяват нивите за българия и другите бивши соц страни отделили се от майка руския са трето качество. Здравите ниви излизат за франция и канада. Той препоръчва ако искаш здрава нива ела в завода поръчай я и я събират пред теб като почерпиш в границите на 1500 долара.

Коментар

Форума е за всички колеги но подфорумите за си за хората предпочитащи марката виж мойте пуликации имам ли мнения относно дифендера, джикласата, фронтерата и други

Коментар

Не искам НИКАКВА Нива - тя освен некачествено реализирана е извратена и на конструктивно ниво, та ако ще и с части от Буран да я правят..

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
            Той препоръчва ако искаш здрава нива ела в завода поръчай я и я събират пред теб като почерпиш в границите на 1500 долара.
            Е те това е извращение
            sigpic УАЗ-452

Коментар

Аз бих го казал така "този форум е за хора който ИМАТ ОПИТ с УАЗ" не задължително трябва да го обичат, ако се съберат само "феновете", ще е малко като Щрауса и заровената глава в пясъка "не искаме да чуваме нищо лошо", което най-малко не е полезно.
              Виж хора който не са пипали УАЗ и се изказват в стил "УАЗ-а е Лош, защото е УАЗ" найстина май нямат място в този подфорум.
              Успех
              П.С. Имах две УАЗ-ки на който съм навъртял около 15-20 хиляди километра, та затова си позволих да се обадя

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                П.С. Имах две УАЗ-ки на който съм навъртял около 15-20 хиляди километра, та затова си позволих да се обадя
                я си признай как ги товареше с по 3 кубика дРъва и в следствие на това какво се случваше
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  я си признай как ги товареше с по 3 кубика дРъва и в следствие на това какво се случваше
                  това е шега

Коментар

Да колега Марков много си прав и точно твойте думи имах предвид. Благодаря

Коментар

До: Този форум е само хората които харесват УАЗКИТЕ

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Изглежда поредната циганка хвалеща руските автомобили се е гътнала, за да съществува тема с подобно заглавие...
                      Ами колега, като гледам според теб една голяма част от хората тук трябва да си ходят щото ТИ така казваш...
                      Аз карам И УАЗ, че го и ПОЗНАВАМ добре. Значи ли че трябва да сипя само хвалебствия??? Та мога да си ПОЗВОЛЯ всякакви изказвания за НЕГО - и повярвай ми кусурите са повече от плюсовете му.
                      Това, че бил прост и всеки можел да го ремонтира... Ами дай да караме каруци, щото и циганите могат да ги ремонтират...
                      Струва ми се много тъпо някой подобен екземпляр да определя за кого е този форум.
                      Никой не говори относно хвалебствия и обратното.

Просто Драго е направил отчет за един автомобил,който поддържа
                      и не е необходимо да се спами темата.

От сорта толкова ли изкара и т.н.

Този тип постове са много несириозни.
                      Всеки умен човек може по анализа на Драго да добие представа за стойностите на УАЗ и сам да си направи изводи.

Но не е нужно да дава мнения,които създават антинастроения в някои от притежателите на УАЗ.

За всеки влак си има пътник, за всяка жена е---.
                      only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Тук не ставаше дума за темата на Драго (това не е неговата тем) а за нещо друго. Неговият пост е смислен и полезен.
                        Цялата тема е спам. Освен това когато писах цитираното от теб заглавието на темата беше друго

Коментар

До: Този ПОДфорум е само за хората, които имат личен опит с УАЗКИТЕ

Като човек, имащ мнооооооооооооооооооооооооооооооооооого опит с УАЗ-а, казвам:

уважаеми модератори, темата е безсмислена, моля вземете мерки.

Уважавам тези живинки, но темата наистина според мен е безсмислена. Или ще говорим конкретно, или отиваме към религия,а това в този форум не се толерира (адмирации за което).
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Не исках да го казвам аз че ще кажете че е злонамереност. Респект. Темата е поредната от Осана до Разпни го.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не мога да ви разбера? Човека се опитва да даде насока на подфорума и веднага се заформя дискусия, но не по темите в подфорума , а по "насочващата" тема

Коментар

Е това е тоя колега скрапхер немога да го разбера ако толкова се впряга моля някой от модернаторите да изтрие моят пост. Щом човек неможе да си каже спокойно мнението без да стане спор занчи е безмислено всичко. Регистриран съм от доста време но не се намесвам за щяло и нещяло в форума само да трупам мнеия и точки за мен смисъла е друг. Какво колеги не можете да схванете на тема тя е насочена много добре. Хора който не притежават или не карат служебни уазки да не скапват темите с изрази от рода това е каруца,минусите са много повече от плюсовете за това не става за нищо, руското го знаем за нищо не става.
                                А когато се пусне тема - аз си взех редукторни мостове направо се изтрепват хората да пишат колкова добри били. Как се качва клиренс, проходимост и ред други.
                                Имам чувство че при нас е актуална поговорката когато лисицата не яде гроздето казва че е кисело. Трябва човек да отчита реално нещата иначе става този подфорум една коака. Човек си казва мнението и отсреща на секундата се пускат остри нападки от голямите спецове по Уаз който всъщност само го критикуват негативно. Марката Уаз се е доказала марка, видяли листе реклама купете си Уаз и моля мерете си приказките отностно тази марка. Не ми е ясно една група хора как смело критикуват труда на хиляди инженери и техния труд.
                                Последно редактирано от Дон Нуцо; 26-01-08, 23:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X