Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Този ПОДфорум е само за хората, които имат личен опит с УАЗКИТЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Този ПОДфорум е само за хората, които имат личен опит с УАЗКИТЕ

С риск да си налеча гнева на модернаторите моля да се трият мнения който не са точно по дискусиите свъзани с тематичната насоченост. Моля колегите който не са имали шанса да карат подържат уаз да не дават свойте мннения с такава лекота.
    Послепис:
    Не съм карал ролвър, джи класа, тоиота и не давам мнения и тъпи въпроси относно тези маши.
    Моля ако има някой с различно мнение нека да го спедели и да се знае, че този раздел на форума е за Марката Уаз.

До: Този форум е само хората които харесват УАЗКИТЕ

Моля редактирай си заглавието на темата, защото не мога да схвана смисъла. Или ми прати лично за какво става дума.
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Колега става върос за статията на колегата Драгомир една година с редукторна уазка по долу разгледая и ще разбереш колко хора се изказват неподготвени относто уза

Коментар

аз специално много харесвам рускете автомобили.вярно е че искат повече подръжка , но са прости по устройство.всеки може сам да си ге подържа.

Коментар

Прав си, че напоследък се появиха много нови потрбители дето само повтарят, че Уаза е най-проходимия и здрав джип, ама ние тези неща сме ги чули и видяли много отдавна, че не е баш така.
          Последно редактирано от Pursie; 26-01-08, 21:03. Причина: /Моля позвайте кирилица/
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Дон Нуцо подкрепям те напълно.

Често срещано е да се обсъжда УАЗ и просто някой да се намеси с мнение не по темата.А просто с някаква изцепка.

Ми като не го интересува темата " УАЗ " да не пиши.

Дон Нуцо, как е лимонената ти реколта в Сицилия / майтап /.
            only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Ще си позволя да променя името на темата, за да не скочат и другите модели джипки. Наш е само този подфорум уви. Но някой ден ще си имаме и ние Uazbuka.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                Ще си позволя да променя името на темата, за да не скочат и другите модели джипки. Наш е само този подфорум уви. Но някой ден ще си имаме и ние Uazbuka.bg
                +1
                Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
                  С риск да си налеча гнева на модернаторите моля да се трият мнения който не са точно по дискусиите свъзани с тематичната насоченост. Моля колегите който не са имали шанса да карат подържат уаз да не дават свойте мннения с такава лекота.
                  Послепис:
                  Не съм карал ролвър, джи класа, тоиота и не давам мнения и тъпи въпроси относно тези маши.
                  Моля ако има някой с различно мнение нека да го спедели и да се знае, че този раздел на форума е за Марката Уаз.
                  Изглежда поредната циганка хвалеща руските автомобили се е гътнала, за да съществува тема с подобно заглавие...
                  Ами колега, като гледам според теб една голяма част от хората тук трябва да си ходят щото ТИ така казваш...
                  Аз карам И УАЗ, че го и ПОЗНАВАМ добре. Значи ли че трябва да сипя само хвалебствия??? Та мога да си ПОЗВОЛЯ всякакви изказвания за НЕГО - и повярвай ми кусурите са повече от плюсовете му.
                  Това, че бил прост и всеки можел да го ремонтира... Ами дай да караме каруци, щото и циганите могат да ги ремонтират...
                  Струва ми се много тъпо някой подобен екземпляр да определя за кого е този форум.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Изглежда поредната циганка хвалеща руските автомобили се е гътнала, за да съществува тема с подобно заглавие...
                    Ами колега, като гледам според теб една голяма част от хората тук трябва да си ходят щото ТИ така казваш...
                    Аз карам И УАЗ, че го и ПОЗНАВАМ добре. Значи ли че трябва да сипя само хвалебствия??? Та мога да си ПОЗВОЛЯ всякакви изказвания за НЕГО - и повярвай ми кусурите са повече от плюсовете му.
                    Това, че бил прост и всеки можел да го ремонтира... Ами дай да караме каруци, щото и циганите могат да ги ремонтират...
                    Струва ми се много тъпо някой подобен екземпляр да определя за кого е този форум.
                    + 1

Отделно това има много хора,които не карат УАЗ и даже не го и обичат, но са компетентни по даден въпрос свръзан с него и може да се научи също много полезни неща.
                    Последно редактирано от Pursie; 27-01-08, 09:36. Причина: КИРИЛИЦА

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение

Нека тона да бъде малко по-кротък. И в твоето изказване има нещо вярно, но хайде да не слизаме до нивото на футболни запалянковци.

Коментар

До: Този ПОДфорум е само за хората, които харесват УАЗКИТЕ

До колегата скрапхер колега не си позволявам да клалифицирам колегите в форуми те явно простия ескзепляр е на 24 год и сам си прави уаза от дифофе до основен ремонт. Но явно при теб нещата с руското седи на лична основа ЗАГЛАВИЕТО НИВА ИЛИ ДРУГ ДЖИП ти е познато виж в подфрума на ваз как тоя тъп екзепляр съживява нива от скрапа.
                        Послепис:
                        При мен ремонта е удовоствие ане жалване!
                        Поздрави!!!

Коментар

Кои е тоя енкземпляр дето визираш??? Ако му напишеш ника ще е най добре. И са чесно да ти кажа па въобще не разбрах какво стана в тая тема????

Коментар

Колега това лято построих наново един УАЗ (87г) за лична употреба и си го карам понякога - той не тече и всичките му бутала тежат еднакво, всички "пасващи" повърхности пасват, Не тече. Диференциалите не вият, скоростите включват и т.н.
                            Това, обаче не го прави най-добрия джип на света.
                            Колкото до евтината поддръжка - досега струва доста повече от тази на трупър на 20г.
                            А Нива - карах 4 г. чисто нова 1.7 и мога да кажа само едно - ИЗВРАЩЕНИЕ!!!
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колега Цветан Скрапхер клалифцира мен като екзепляра за който става въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X